Slechte kwaliteit en pasvorm overhemden

Ik had 3 overhemden mt xl besteld, in de aanbieding, maar bij aflevering blijkt de pasvorm verschrikkelijk. De overhemden waren bijna precies vierkant, geen enkele taille. Dus retour sturen dan maar, enkele dagen later een berichtje van otto dat ik de retourkosten z.s.m. moest terugbetalen. Bij zo'n bedrijf bestel ik natuurlijk nooit iets weer. Dus wees gewaarschuwd dat als je alles weer retour stuurt de retour kosten voor jou zijn, belachelijk.

Eens maar nooit meer

Vandaag maar weer eens gebeld waar mijn waterkoker blijft na 1.5 week. Problenen met levering leverancier uit Duitsland ?, terwijl deze bij Bol.com op voorraad is en deze morgen binnen kan hebben. Wacht deze week af . Heb ik hem niet binnen dan bestel ik hem bij Bol en stuur deze terug als i binnenkomt. De hele dag krijg ik mailtjes over kortingen en denk eijndelijk die waterkoker binnen ,maar nee weer zi'n klo.. mailtje met kirting. Gelijk uitgeschreven maar . De klantenservice was bezet ,maar er zit ef maar 1 want kreeg diezelfde vouw aan lijn als de vorige keer, dus lekker wachten weer. Zo dit was mijn Otto verhaal edn gelijk de laatste .

Ruilen van een artikel is duur en niet eenvoudig

Ik heb een artikel gekocht in een kortingsperiode. Dit artikel bleek te groot. Om te kunnen ruilen moet je telefonisch contact opnemen via een 088 nummer. Behoorlijk prijzig! Vervolgens krijg je dan nog een mail waarin een betalingsachterstand gemeld wordt. Het geruilde artikel was ineens duurder zonder dat daar aan de telefoon melding van gemaakt werd. Weer moet het dure 088 nummer gebeld worden om dit probleem op te lossen. Eenmaal aan de lijn word je wel vriendelijk geholpen. Jammer alleen dit dit zo moet, kosten lopen nogal op. Voor mij geen bestelling bij Otto meer.

nooit meer

shirt gekocht bij Otto maar te klein retour gestuurd maar moet nu 3,95 verzendkosten betalen, zijn voor eigen rekening, dat is de rede dat ik hier nooit meer iets ga bestellen, alle bedrijven hebben service gratis verzenden en retour alleen hier niet.

Snelle levering en alles zoals beschreven

Erg tevreden

goede kwaliteit kleding

de beste katoenen bh ooit en nog voor zachte prijs super huidvriendelijk en comfortabel

Altijd alles in orde.

Al jaren klant en nooit geen klachten gehad!

Wat een slechte klanten service !!!!

19 nov bestelling gedaan. Uggs voor me zoontje in het grijs in de maat 25. Stond op dat moment dat het 2/4 werkdagen nodig had om geleverd te worden. Na die dagen niet geleverd. Gebelt met klantenservice zegt binnen 2 weken me bestelling binnen te krijgen. Na 2 weken nogsteeds niet geleverd. Ik weer bellen met klantenservice die aangeeft weer na 2 weken geleverd te krijgen. Paar dagen later krijg ik een mail binnen dat de grijze Uggs niet meer leverbaar zijn. Oké. Helaas me korting weg de schoenen waar k al bijna een maand op wacht voor me zoontje weg. Ik bestel ze opnieuw in het zwart in maat 25. Ik helemaal blij want zijn na 2 werkdagen al binnen. Doe ik de doos open zijn het zwarte uggs in de maat 32,5. Ik weer eens bellen met de bar en bar slechte klantenservice. Die je niet helpt en alleen maar leest wat er op hun schermpje staat om van je af te komen. Zegt degene aan de telefoon me te helpen aangezien ik al een maand wacht op warme laarsjes voor me zoontje. Zegt nu de bestelling opnieuw te verzenden in de maat 25 zodat ze niet weer uitverkocht zijn voordat ik ze eindelijk binnen mag krijgen en ik de andere Uggs in maat 32,5 terug kan sturen. (Met me hoogzwangere buik mag ik nu dus een pakket gaan terug sturen) Maargoed ik allang blij dat et opnieuw word opgestuurd (werd gezegd dan) krijg ik later een e-mail om een betaling te doen voor de Uggs anders word t niet opgestuurd. Ik weer bellen met de klanten service want even serieus… ik moet nu een betaling doen die 3 werkdagen de tijd nodig heeft om te verwerken en dan worden de Uggs opgestuurd??????? Dus mag ik weer een week gaan wachten want het is vandaag donderdag en dan mag ik maar hopen dat ze nog leverbaar zijn. Ik geef aan niet geholpen te zijn en mevrouw aan de telefoon heeft daar ***** aan en blijft de zogenaamde procedure aanhouden die mij zo geholpen moet hebben de afgelopen maand dat ik 6 keer met ze aan de telefoon heb gezeten. Uiteindelijk hangt ze me gewoon op. Wat een slecht bedrijf!

Goed jack, zeker voor die prijs

KangaROOS kort leren jack: Lekker zittend soepel leren jasje, voor over een Tshirt of hemd. Mooi slank, kort model en soepel, dun leer. Jasje komt wel tamelijk gekreukeld aan, is niet erg zorgvuldig opgeslagen geweest. Voor het geld - toen ik 'm kocht 50 eur - een goed jack

Een verbijsterende en stuitende ervaring

Er wordt mij een doorlopend goederenkrediet overeenkomst opgedrongen, incl BKR melding!!!!! Een overeenkomst wordt aangegaan door partijen............ Bij OTTO dus niet, gewoon in de maag splitsen!!!!!!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Heel snel ontvangen mijn neef heel erg blij mee goede pasvorm etc Adidas Originals it is TOPP

Snelle verzending en goede kwaliteit

prima spullen

Correcte levering, prima kwaliteit en zeer tevreden.

Erg klantvriendelijk

Duidelijke/makkelijk toegankelijke site. 2 losse bestellingen geplaatst, werden in 1 levering bezorgd, TOP.

Erg klantvriendelijk

Altijd prettige ervaring met Otto

Prettig

Altijd prettige ervaring met Otto

Prettig

Goede service zeer goed product

Snelle levering.

Snelle levering. Netjes bezorgd. 6 weken om te beslissen of ik tevreden ben .echt een sieraad in mijn huiskamer .zo mooi .echt houdt. Te mooi.

Even geen communicatie?

Even een hele andere ervaring dan ik gewend ben. Eigenlijk altijd heel tevreden maar deze keer even niet. Zoon heeft sneakers besteld. Deze waren voorradig. Sneakers zijn betaald en zouden binnen 2-4 dagen bezorgd worden. En dat was het even voor een week... na een week stond het betaalde geld weer ineens terug op de rekening van mijn zoon. Heel netjes natuurlijk, maar totaal geen communicatie. Gewoon echt heel raar! Geen mail, niets op mijn persoonlijke pagina bij Otto, gewoon niets...

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.