Even geen communicatie?

Even een hele andere ervaring dan ik gewend ben. Eigenlijk altijd heel tevreden maar deze keer even niet. Zoon heeft sneakers besteld. Deze waren voorradig. Sneakers zijn betaald en zouden binnen 2-4 dagen bezorgd worden. En dat was het even voor een week... na een week stond het betaalde geld weer ineens terug op de rekening van mijn zoon. Heel netjes natuurlijk, maar totaal geen communicatie. Gewoon echt heel raar! Geen mail, niets op mijn persoonlijke pagina bij Otto, gewoon niets...

Even geen communicatie?

goede ervaring

altijd tevreden over mijn artikelen en vrij snel geleverd

goede ervaring

altijd tevreden over mijn artikelen en vrij snel geleverd

Gerenommeerde onlinewinkel met heldere, klantvriendelijke procedures.

Leuk shoppen in een gevarieerd trendy aanbod. Prima prijs kwaliteit verhouding. Levertijd kan wisselen.

Prachtige laarzen

Otto doet altijd wat het belooft. De kleur wijkt nooit af, duidelijke maataanduiding, duidelijk over levertijd, staat er 4 weken, is het 4 weken, staat er 4 dagen, is het 4 dagen.

Prima bedrijf!

Gewoon goed. De jas gevonden die we graag wilde hebben en tegen een prima prijs gekocht op rekening. Snel geleverd en goed op de hoogte gebracht van de levering.

Prima Jack&Jones sweathood

Prima Jack&Jones sweathood

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.