Bestelling is nog steeds niet ontvangen

Ik heb bij de klantenservice nagevraagd wanneer ik de handschoenen kon verwachten, maar ze waren nog onderweg vanuit een magazin in Duitsland

Bestelling is nog steeds niet ontvangen

Door kerstdrukte verlate bezorging.

Jammer genoeg zaten de broeken beiden niet echt zoals verwacht en heb ik ze terug moeten sturen. Deze handeling is erg gemakkelijk.

Door kerstdrukte verlate bezorging.

Blij met deze tas

Na veel zoeken eindelijk gevonden precies de grootte die ik wilde,veel opbergruimte met ook aparte vakken bijv voor telefoon en belangrijk goed af te sluiten dmv ritssluitingen.

Ik heb de bestelling nooit ontvangen

Ik had de bestelling laten bezorgen bij Primera Weesp. Het pakketje twee keer daar aangeboden en is twee keer geweigerd. Misschien te laat bij de Primera Weesp of hadden ze geen plek voor het pakket. Vervolgens is het weer retour naar Otto gegaan. Jammer want ik had graag die mooie jas willen hebben. Inmiddels heb ik elders een jas besteld en hopelijk wordt deze wel bezorgd. Anders kom ik weer bij jullie terug en laat de bestelling gewoon thuis bezorgen Met vriendelijke groet, José van Gijn

Ik heb de bestelling nooit ontvangen

Goede kwaliteit tegen mooie prijs

Goede kwaliteit tegen mooie prijs

Telefonisch zeer goed geholpen

Product wilde ik ruilen voor een grotere maat, en de klantenservice hielp mij prima

Goede service snelle levering goede kwaliteit. Gewoon perfect gr gizella

Eenvoudig bestellen, snelle levering, prima service

Fijne website, eenvoudig bestellen, goede producten met hoogwaardige kwaliteit en hele snelle levering!

Heel erg goed

Prima service en snelle levering

Heel erg goed

Prima service en snelle levering

Bestellingen worden op tijd en prima verpakt bezorgd. Retourneren is geen probleem . Ik ben tevreden over OTTO.

Herlijke bh van Petite Fleur

Had vroeger cup E Ben sinds kort geopereerd en heb nu cup C voor de operatie petite fleur bh`s gekocht en zaten heel goed. Nu na de operatie weer dezelfde bh`s van petite fleur gekocht in maat cup C, was benieuwd of ze goed waren na mijn operatie. Maar ze zitten als gegoten en heerlijk comfortabel. Heb gelijk 6 gekocht in zwart wit taupe en roze blij mee!!!!

Herlijke bh van Petite Fleur

Een ander model gestuurd

Tot mijn verbazing is er een ander model gestuurd dan besteld. Wel gehouden omdat de ander blijkbaar uit het assortiment is. Staat overigens nog gewoon op de side.

Fijne service, app is nog niet optimaal.

Service en bestel gemak vind ik zeer prettig. Vaak Doorzoek ik en vergelijk ik hele assortiment. Daarin vind ik de app niet gebruiksvriendelijk en of logisch ingedeeld. Veelal verdwijnen paginas en kom ik bij de startpagina terecht en de zoekmachine is ook niet optimaal. Wehkamp lijkt daar een stuk verder in. Hopelijk pakt Otto dit op. Mvg

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.