Fijne service, app is nog niet optimaal.

Service en bestel gemak vind ik zeer prettig. Vaak Doorzoek ik en vergelijk ik hele assortiment. Daarin vind ik de app niet gebruiksvriendelijk en of logisch ingedeeld. Veelal verdwijnen paginas en kom ik bij de startpagina terecht en de zoekmachine is ook niet optimaal. Wehkamp lijkt daar een stuk verder in. Hopelijk pakt Otto dit op. Mvg

Goede kwaliteit

De producten zijn van goede kwaliteit ! De levering precies zoals vermeld of zelf nog eerder. Ik heb nog nooit iets retour hoeven doen, daar kan ik geen beoordeling over geven.

Goede kwaliteit

Goede producten (meestal)

Tot nu toe goede kwaliteit producten - een enkele keer een misser ( bij kleding) - maar dan retourneer ik het product - klantenservice ook goed.

DHL duurt te lang

Snel bestellen is prima maar levering laat te wensen over.

Tevreden, maar...

Ben redelijk tevreden over Otto. De keuze is grote met veel verschillende merken. Ik vind het echter jammer, dat je bij het doorzoeken van de pagina's geen grotere sprongen kunt maken. Je moet steeds bij pagina 1 beginnen en dan duurt het wel heel lang voor je bij pagina 200 bijv. bent... Zou wel eens wat anders willen zien, dan steeds vooraan (of evt. achteraan) te beginnen... Verder, nog steeds portokosten, mag boven een bepaald bedrag ook wel vervallen...

Very Good

Otto,..your simply the best for me I've been a client of otto for years And happy with my online shopping with Otto...my last product was absolutely beautiful, Fit for Hollywood Red carpet I recommend Otto

Very Good

De kleren welke ik bij OTTO bestel oogsten bij iedereen Bewondering!

\ Ik ben zeer tevreden over de pasvorm en de kwaliteit!

Tevreden, maar...

De kleren welke ik bij OTTO bestel oogsten bij iedereen Bewondering!

\ Ik ben zeer tevreden over de pasvorm en de kwaliteit!

Prima zeer tevreden

Prima zeer tevreden

Prachtige laarzen

Otto doet altijd wat het belooft. De kleur wijkt nooit af, duidelijke maataanduiding, duidelijk over levertijd, staat er 4 weken, is het 4 weken, staat er 4 dagen, is het 4 dagen.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.