Bij mij ging het ook jaren goed, tot nu. 6 broeken besteld, waarvan 1 gehouden en de rest retour gestuurd. Broek netjes betaald incl. verzendkosten. Bevestigingsmail ontvangen dat de broeken zijn gerouteneerd en verwerkt, dus verzendbewijzen weggedaan. Staat zo ook op de bon, ik citeer; bewaar het afgiftebewijs goed tot je een bevestigingsmail ontvangt waarin staat dat de retouren zijn ontvangen en verwerkt. Anderhalve maand later krijg ik een mail dat ik de overige broeken die al lang in hun magazijn liggen nog even moet betalen, 413 euro en 95 cent. Krijg alleen maar mails excuses voor het ongemak of als je belt; zonder verzendbewijs kunnen we niets voor u doen, 1x is zelfs de hoorn er opgekwakt en namen daarna gewoon niet meer op. Je mag als klant betalen voor iets wat bij hun is fout gegaan. Echt mensen denk er goed over na voor je hier iets besteld, ze lichten je op met 1 druk op de knop in hun computertje. Achteraf ook pas de recensies gelezen, maar die zijn niet al te best, ben niet de enige en wat ik ook zo toevallig vindt dat het wel heel vaak misgaat bij klanten als het om grote bedragen gaat. Ik ben al jaren klant, nog nooit iets NIET betaald en nu dit, zo ga je niet met je klanten om, echt schandalig!!! P.S. niet eens een halve ster waard, maar je kunt niet anders, want dan wordt je bericht niet geplaatst, maar mensen moeten voor de **********praktijken van Otto gewaarschuwd worden.
Bij mij ging het ook jaren goed, tot nu. broeken besteld, waarvan 1 gehouden en de rest retour gestuurd. Broek netjes betaald incl. verzendkosten. Bevestigingsmail ontvangen dat de broeken zijn gerouteneerd en verwerkt, dus verzendbewijzen weggedaan. Staat zo ook op de bon, ik citeer; bewaar het afgiftebewijs goed tot je een bevestigingsmail ontvangt waarin staat dat de retouren zijn ontvangen en verwerkt. Anderhalve maand later krijg ik een mail dat ik de overige broeken die al lang in hun magazijn liggen nog even moet betalen, 413 euro en 95 cent. Krijg alleen maar mails excuses voor het ongemak of als je belt; zonder verzendbewijs kunnen we niets voor u betekenen, 1x is zelfs de hoorn er opgekwakt en namen daarna gewoon niet meer op. Je mag als klant betalen voor iets wat bij hun is fout gegaan. Echt mensen denk er goed over na voor je hier iets besteld, ze lichten je op met 1 druk op de knop in hun computertje. Achteraf ook pas de recensies gelezen, maar die zijn niet al te best, ben niet de enige en wat ik ook zo toevallig vindt dat het wel heel vaak misgaat bij klanten als het om grote bedragen gaat. Ik ben al jaren klant, nog nooit iets niet betaald en nu dit, zo ga je niet met je klanten om, echt schandalig!!! P.S. niet eens een halve ster waard, maar je kunt niet anders, want dan wordt je bericht niet geplaatst, maar mensen moeten voor de **********praktijken van Otto gewaarschuwd worden.
Bij mij ging het ook jaren goed, tot nu. Aantal broeken besteld, waarvan 1 gehouden en de rest retour gestuurd. Broek netjes betaald incl. verzendkosten. Bevestigingsmail ontvangen dat de broeken zijn gerouteneerd en verwerkt, dus verzendbewijzen weggedaan. Staat zo ook op de bon, ik citeer; bewaar het afgiftebewijs goed tot je een bevestigingsmail ontvangt waarin staat dat de retouren zijn ontvangen en verwerkt. Anderhalve maand later krijg ik een mail dat ik de overige broeken die al lang in hun magazijn liggen nog even moet betalen, 413 euro en 95 cent. Krijg alleen maar mails excuses voor het ongemak of als je belt; zonder verzendbewijs kunnen we niets voor u betekenen, 1x is zelfs de hoorn er opgekwakt en namen daarna gewoon niet meer op. Je mag als klant betalen voor iets wat bij hun is fout gegaan. Echt mensen denk er goed over na voor je hier iets besteld, ze lichten je op met 1 druk op de knop in hun computertje. Achteraf ook pas de recensies gelezen, maar die zijn niet al te best, ben niet de enige en wat ik ook zo toevallig vindt dat het wel heel vaak misgaat bij klanten als het om grote bedragen gaat. Ik ben al jaren klant, nog nooit iets niet betaald en nu dit, zo ga je niet met je klanten om, echt schandalig!!! P.S. niet eens een halve ster waard, maar je kunt niet anders, want dan wordt je bericht niet geplaatst, maar mensen moeten voor de **********praktijken van Otto gewaarschuwd worden.
Ik heb iets besteld waarbij stond dat er twee weken levertijd was . We zijn nu drie weken verder en nog steeds niks gehoord . Dan ga je chatten …… ja meneer uw pakketje is onderweg uit Duitsland. En het zal wel aan de wegen liggen . Nou ben gewoon eerlijk en open en zet er geen onzin levertijden bij . Ik denk volgende keer toch maar ergens anders bestellen
Wij hebben een kast gekocht.Buiten het feit dat het ontzettend lang duurt voordat je een leverbevestiging krijgt, ontvangen wij een vericht dat Dynalostic het meubel levert op vrijdag tussen 8.00 en 22.00 uur. ontvangen wij 21.45 uur dat het meubel helaas niet geleverd wordt, volgt nieuwe afspraak. Bij nieuwe afspraak exact hetzelfde weer een bericht maar nu geeft de vervoerder geen ruimte. Hoor niets meer, bel Otto hoor je op de achtergrond heel veel telefonistes praten, wordt in het gesprek gezegd ha vervelend maar totaal geen oplossing voor het probleem geen nieuwe leverdatum niets. Alleen we zulken er notitie van maken. in 20 jaar online shoppen nog nooit meegemaakt. Wel alles betaald, 2 vrije dagen maar nog steeds geen meubel en leverdatum. Bagger, koop nooit iets bij Otto dramatisch slecht
Charles Stulemeijerweg 2
5026 RT Tilburg
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.