Vriendelijke klantenservice maar vervoerders tot 2 keer toe niet kunnen leveren i.v.m. schade.

Wij hebben in mei 2022 een mooie kast besteld bij Otto. Na 2 maanden was deze kapot en heeft Otto, erg netjes, een meubelmaker er naar laten kijken. Deze man constateerde dat wij helaas een montagefout hadden gemaakt maar dat we wel de kapotte onderdelen opnieuw konden bestellen. Dit hebben op 12 september 2022 gedaan. Deze order had 3 weken levertijd en op de laatste dag van de levertijd kregen wij een mail van Dynalogic dat ze "morgen" zouden komen bezorgen. Op de ochtend van bezorging kregen wij helaas een mail dat er tijdens het vervoeren onderdelen stuk zijn gegaan en dat we contact op moesten nemen met Otto. Vervelend dat Otto dit moet oplossen terwijl het mis gaat tijdens bezorgen. Super fijn geholpen door medewerkster bij de klantenservice en opnieuw de artikelen besteld. Helaas wel wéér 3 weken levertijd. Dus na 1,5 maand zonder kast en alle kleding door het huis, kregen wij wederom een mailtje van Dynalogic dat ze "morgen" zouden komen bezorgen. Op de ochtend van bezorging ontvingen wij wederom een mail van Dynalogic dat er wéér een onderdeel kapot was gegaan tijdens vervoeren en dat we contact op konden nemen met Otto. Meer dan een excuses kwam er bij Dynalogic niet van. Contact opgenomen met Otto om het verhaal uit te leggen maar helaas tot 2 keer toe werd ik doorverbonden met een andere collega en na 10 minuten wachten, werd de verbinding verbroken. Bij de derde keer bellen gelijk bij desbetreffende collega aan de lijn aangegeven dat ik 2 keer ben opgehangen. Werd begripvol gereageerd en weer verhaal gedaan over de kast. Ze gaat nu kijken naar eventuele spoed-levering en wellicht een compensatie voor het ongemak. Hopelijk kunnen ze hier iets mee, dit is afwachten en hopelijk ontvangen mijn vriend en ik hier dan ook mail van. Lastig dat Otto hier uiteindelijk mee van doen heeft terwijl de vervoerder tot 2 keer toe dezelfde fout maakt en niet netjes met spullen om gaat. Wellicht een idee om stil te staan bij de samenwerking met Dynalogic.

Te kort

De kleding informatie op de website schiet te kort om goed vooraf te kunnen beoordelen of een broek lang genoeg is. Na wat intensief speurwerk lijkt het dat een broek met "lange lengte" gelijk zou moeten zijn met een 34 lengte. In praktijk is dit niet het geval en zijn de broeken hoogt uit 32 lengte.

Super slecht

Ik heb zojuist schoenen besteld, deze heb ik binnen gekregen zonder doos of erin enkel jullie verzend doos me losse uggs er in, ik heb gebeld dat ik een orginele doos wil ontvangen en een bewijs das ze echt zijn…. Totaal slecht geholpen want dit kan zo genaamd niet! WAT SLECHT, die schoenen van €179,- komen toch ook niet zo los binenn in t magezijn! Ik hoop heel snel dag ik dit nog kan ontvangen! Graag hoor ik één oplossing

Gezeik

Een nieuwe bank besteld. 4 weken gewacht op het moment dat die 4 weken zijn verstreken staat er onderweg. Thuis gebleven ervoor alhoewel die track en tracé het niet doet. Oude bank weggedaan. Gebeld naar ze voor duidelijkheid Heeft die bank niet eens de magazijn verlaten en heeft het vertraging. Wat tot twee weken kan oplopen. Het is geen shirt die ik heb besteld wees gelijk duidelijk over wat er aan de hand is. Ga niet alleen op geld ontvangen. Vind het een ***** bedrijf.

Slecht

Ik was al heel lang klant bij Otto, betaal altijd op tijd en retourneer altijd alles netjes. Totdat ik een klacht had. En Otto in eerste instantie reageerde maar later niet meer. Toen kreeg ik ineens een melding van een betalingsachterstand en 5,50 administratiekosten terwijl de klacht nog gewoon in behandeling was - ik wachtte immers nog op reactie. Heb de app verwijderd en nooit meer bestellen

Teleustellend

Artikel uitgezocht, bleek tijdens het afrekenen ineens €54,- duurder. Contact gezocht en het bleek om een storing te gaan??? Via heel veel websites stond de lagere prijs beschreven en ook op Otto zelf, behalve tijdens het afrekenen, ik voel me genept. Account opgezegd.

Levering verschrikkelijk

Levertijd is verschrikkelijk en fatsoenlijke communicatie bestaat niet, en de klantenservice is helemaal om te lachen, 1 keer maar nooit meer Wat een klucht

Waardeloze klantenservice

Je klacht wordt niet serieus genomen. Bestel je een infraroodpaneel 22 augustus 2022 levertijd geschat 2wk. Nu nog niet ontvangen op 29 september 2022. Product wat ik bestel had 1200watt voor 375,36 en bij doorklikken veranderd het in 750watt. Ik sta erop om mijn betaalde 375,36eu de 1200watt te krijgen, dan moet je 100 eu bijbetalen. Filmpje gemaakt van hun foute prijs cq voltage. Inmiddels 6wk nog steeds geen correct product. De panelen zijn van hun site af, maar bewijs is er. Jammer dat ik het filmpje er niet bij kan zetten

Uitlevering dramatisch via Dynalogic

Beste, inmiddels wacht ik ruim 3 weken op een pakket wat klaar staat voor verzending bij Dynalogic. Na 5 dagen dagelijks een bericht te hebben ontvangen dat ze het komen afleveren tussen 8 uur en 22 uur, om vervolgens de ochtend van aflevering smorgens te melden dat er een sorteerfout is. Na zelf Dynalogic te geven gebeld, 30 minuten a ongeveer 50cent per minuut... zouden ze het echt afleveren!... niet dus... inmiddels weer 2 weken verder 5x klantenservice gebeld... ze gaan het regelen!!!!... vind het een schande, van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Zeg waar het op staat... lukt wel of lukt niet..... maar dit nooit meer.... Otto ga iets doen met je pakketten partij... dikke 0 voor Dynalogic.

Klacht

Ik heb 3 weken geleden klacht ingediend over mijn aankoop matras dat ik rugklachten heb dat ik naar fsyo gast ze zouden na 1 week met oplossing komen niks meer van ze gehoord.

Zeer slechte communicatie/afspraken nakomen!

Optigril en toebehoren besteld en betaald laten afleveren bij ophaalpunt Plus Zevenaar (deze nemen dit soort pakketten van Otto niet aan die zijn daar van op de hoogte! ) . Mijn pakket bleek spoorloos , ruim 2 uur bezig daar geweest om uit te zoeken hoe het zat waar het was gebleven temeer omdat ik de melding van ontvangst kon laten zien Mijn pakket is weer meegenomen door Post.nl bleek na diverse telefoontjes. Otto overtuigde mij ervan om opnieuw bestelling te plaatsen die verrekend men dan met terug komen van pakket die weer bij Post.nl lag en verzekerde mij dat deze met uiterlijk 3 werkdagen bij mij thuis afgeleverd zou worden.. Nou U raadt het al... niet dus :( Weer gebeld ( 6 telefoontjes gepleegd vanaf de 16e en steeds uitleggen ) deze dame kan mij vertellen dat ze niet weet wanneer het wordt geleverd... ben ongelooflijk boos dat dit zomaar kan !!

Zeer teleurgesteld door rigide afhandeling klantenservice

Op 6 augustus maak ik een account aan bij OTTO en bestel 2 zwembroeken die ik meteen betaal. Ik ontvang vanuit OTTO op 10 augustus een zending (twee T-shirts) die ik niet besteld heb en bel meteen de klantenservice. Deze zegt mij toe de 2 zwembroeken alsnog te leveren en dat er iets fout gegaan bij de verwerking. Ik stuur het niet bestelde en niet gewenste artikel retour. Uiteraard heb ik daar een bewijs van meegekregen op 10 augustus. (Na 6 weken ben ik dit helaas kwijt) Twee dagen later arriveren de juiste zwembroeken en is voor mij alles afgerond; besteld en betaald. Op 15 september ontvang ik bericht van Otto dat er een betaling open staat. Ik heb sinds het aanmaken van het account nooit meer gekeken en inmiddels geen idee meer van dat verzendbewijs. Daar was ook geen reden voor, want ik had mijn bestelling afgerond. Ik kijk in mijn account en ontdek dat de klantenservice niet heeft na geleverd, maar een nieuwe bestelling heeft aangemaakt identiek aan mijn eerdere en dan met achteraf betalen. Dat verklaart natuurlijk meteen jullie mail, maar waarom zou ik zelf 2x hetzelfde bestellen en dan de eerste keer meteen betalen en de tweede achteraf? Daarbij is volkomen onduidelijk wat de verkeerde bestelling voor waarde heeft, want dat is geleverd en geretourneerd. Maar duidelijk is dat de klantenservice deze bestelling heeft gedaan, omdat OTTO verkeerd heeft geleverd. Ik had werkelijk geen idee hiervan en duidelijk is dat ik geen 4 zwembroeken besteld heb. Wat mij betreft zijn er een paar opties: -Ik betaal de extra bestelling zwembroeken, maar dan wil ik ze ook graag geleverd hebben, zodat ik mijn (kennelijke) bestelling ook binnen heb en kan retourneren vanwege dubbeling. -Ik betaal hetgeen verkeerd geleverd is, maar dan wil daar graag de factuur van (dat is namelijk het artikel dat bij jullie niet is aangekomen en kennelijk mijn verantwoordelijkheid is) met een verrekening op het nu te vorderen bedrag aangepast aan het wel geleverde artikel. GEWOON BETALEN!

Slechtste ervaring ooit met online bestellen.

Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met online bestellen als bij OTTO. Omdat jullie het nog durven om mij herinneringen te sturen voor een enquête over mijn tevredenheid, hier mijn verhaal. Ik bestelde een servies set die binnen een bepaalde termijn zou worden geleverd. De volgende zaken gingen fout: * Het zou niet op tijd worden geleverd * Ik kreeg geen informatie over het zogenaamde bezorg moment enkel een verzoek om de geleverde goederen te betalen, die nooit aan waren gekomen. * Het aflever adres waar het zou zijn bezorgd was een ander aflever adres dan ik had aangegeven waarop er bezorgd had moeten worden Na contact met de klantenservice opnieuw de bestelling geplaatst, waar ik te horen kreeg dat ik alsnog de rekening moest voldoen omdat er eerst een onderzoek plaats moest vinden wat er mis was gegaan waarvoor ik zaken moest aanleveren. Jullie bezorgen iets niet, het komt niet aan, ik zit zonder product en met gezeik en vervolgens maken jullie daar mijn probleem van. Daar was ik het al absoluut niet mee eens! De tweede bestelling: * Werd later geleverd dan aangegeven * Werd WEDEROM aan het verkeerde adres gestuurd, terwijl ik dat bij jullie klantenservice nog duidelijk had aangegeven en het veranderd zou worden. * Het product was beschadigd. Die heb ik dan ook direct terug gestuurd. Vervolgens komt dat product niet op de juiste wijze bij jullie binnen en is dat wederom mijn probleem. Ik heb uiteindelijk op 5 verschillende momenten in totaal 2 uur met jullie klantenservice aan de telefoon gehangen. Een ingevuld formulier aangeleverd, mijn verzendbewijs aangeleverd, 3 maal gechat met jullie klantenservice. Pas na al die moeite en ongeveer 3 maanden tijd die was verstreken kreeg ik bericht dat ik geen rekeningen meer hoefde te verwachten en dat het aan jullie zijde opgelost werd. Ik ben een klant, die enkel een servies set wilde bestellen, die binnen twee dagen zou worden geleverd en uiteindelijk is dit mijn ervaring. Jullie begrijpen dat ik nooi

Gratis retour, maar wel kosten rekenen en dan nog verhoging binnen maand sturen

Niet klant vriendelijk

Zeer slecht!!!

Schijnbaar heb ik een betaling over het hoofd gezien (AfterPay). Maanden niks van gehoord en dan ineens krijg je een betalingsoverzicht in je mail met al een paar tientjes extra kosten! Ze hadden me ook meteen een mail kunnen sturen, zodat ik geen extra kosten hoef te betalen. Bestel hier nooit meer iets!!!!!

Ik voel me opgelicht!

Een paar maanden terug een bikini gekocht van 70 euro. Deze was binnen 2 weken stuk. Hierover gemaild en er werd een ruiling of geld terug aangeboden. Ik wilde graag een nieuwe en dit aangegeven. Ik kreeg een mailtje terug dat er een nieuwe aan zou komen. Verder stond er niks bij over het evt retourneren van de andere bikini. Ik heb hier ook niks meer over gehoord over op welke manier ik evt die andere moest terug sturen. Ik ging er vanuit dat dit niet meer nodig was omdat hij toch kapot was. Nu 3 maanden later heb ik ineens een mailtje met een rekening met verhoging omdat ik nog niet betaald had. Bleek dus dat ik toch de bikini had moeten opsturen ( wordt niet gecommuniceerd hoe en wat) en nu dus moest betalen. Ik heb nog geen enkele keer een mail gehad over vervolg stappen over een rekening die nog betaald moet worden van de nieuwe bikini en krijg ineens wél een mail van rekening met verhoging. Hoe wist ik dat ik überhaupt wat moest betalen? Als ze dat eerder hadden laten weten had ik die bikini, waarvan de.top inmiddels weggegooid is ,.alsnog op kunnen sturen. Maar hierover is dus nooit.meer gecommuniceerd. Ik krijg bijna het idee dat dit bewust zo gedaan is. Ze kunnen nu plotseling wel een email.sturen. Voor mij was dit de allerlaatste keer dat ik bij dit bedrijf wat gekocht heb. Eerst een dure bikini die meteen stuk is. Vervolgens de super slechte communicatie en dan nog een rekening waarvan ik niks af wist.

Belachelijk

Schoenen besteld. 3 weken levertijd, dit werd zelfs uitgesteld tot 4 weken.... om vervolgens bericht te krijgen dat de bestelling geannuleerd was. "Product niet meer leverbaar" terwijl op de website gewoon besteld kan worden... via klantenservice gereageerd, zou opnieuw geleverd worden over 3 weken... nu 3 weken later... WEER hetzelfde. Product niet leverbaar maar wel te bestellen via de website.... schiet mij maar lek. In 1 woord: belachelijk. Voor mij nooit meer.

Ik koop er nooit meer

Op 10 juli een draaideurkast besteld van het merk Dialog. Mail gekregen dat de kast binnen is en dat er een transporteur de kast zou inplannen. Kreeg een telefoontje dat de kast beschadigd is en of ik de kast wilde annuleren of opnieuw wilde bestellen. Ik had nog wat spelling dus een nieuwe kast besteld en na 4 weken een mailtje dat die binnen was. Dynalogic zou de kast vervoeren naar mij. Woensdagochtend zou de kast bezorgd worden ( vrij genomen) kon via een link volgen en ze zouden binnen een half uur hier zijn. Telefoon gaat en denk ze geven door dat ze er bijna zijn. Nou, nee hoor ik kreeg de mededeling dat de kast teveel beschadigd is en of ze recht omkeer konden gaan. Ik zei je komt maar langs en ik wil het met eigen ogen zien. Plank gebroken, verpakking open en wel 2 planken beschadigd. Wat mij gelijk op viel dat heel de kast niet vast stond met een spanband. Kast is door heel de vrachtwagen gegaan vanuit Brabant richting Rotterdam. Onbegrijpelijk dat dit zo vervoert wordt. Zo slecht. Ik Otto gebeld dan wordt je afgewimpeld en moest een mail sturen. Ik had nog een nummer van degene die mij belde over de 1 kast. Kreeg voicemail. Ik heb dat ingesproken en gevraagd mij zsm te bellen. Dat duurde een week ( onbegrijpelijk). Ze durven je niet te bellen. Je krijgt een mail dat ze problemen hebben met de voicemail ( bull ****) en dat ze dat niet kunnen afluisteren of ik alles nog op de mail wil zetten. Ik heb mijn verhaal gedaan en daarin verteld dat ik de kast wil annuleren. Je krijgt een mail terug met sorry en we zullen de kast crediteren zodra die bij ons binnen is. Ik snap niet dat je zo met klanten om gaat. Voor mij nooit meer OTTO!

Afmelden nieuwsbrief onmogelijk

1 x wat besteld én teruggestuurd. Verplichte afmeldmogelijkheid kennen ze niet !!! Ondanks diverse mails dat ik geen ongewenste mails wil ontvangen ben ik er 3- 4 jaar later nog steeds niet vanaf. Wat een onbeschoft slecht bedrijf!

Slecht service

Ik heb me aangemeld voor een rekening met Otto. Helaas bestaat zoiets niet omdat je de helft van alles wat je bestelt vooruit moet betalen, en zelfs dan verzenden ze je artikelen meestal tussen de 4 tot 6 weken, terwijl op de website 3 tot 4 dagen. Ik heb een soort rekening en heb dubbele betalingen gedaan, maar soms behandelen ze de betalingen 3-4 weken niet, dan wordt de rekening toegewezen aan een "achterstallige rekening". Ik kan en WIL niet dat dit bedrijf mijn BKR verpest! Ik ga mijn resterende saldo afbetalen en mijn relatie met Otto beëindigen.

Very bad service overall.

Even 1 star is very much for such a very bad service. Terrible customer service and very bad overall quality. Don't get involved with them, not recommended to buy via this company.

Atlanta 3- + 2-zits kwaliteit prima, levering Dynalogic kan beter!

De 2- en 3-zits bank van het merk Atlanta zijn van prima kwaliteit en kunnen ook huisdieren goed verdragen. Wanneer je langer bent dan 1.72 m heb je prima zitcomfort. Anders is een kussen in de onderrug om de zitvlakte te verkleinen aangenamer. Bij het artikel staat dat de bezorger het artikel op zijn plek zet en het afval meeneemt. Echter is dit tweemaal niet gebeurd. Bij de levering van de 2-zits en bij de andere levering van de 3-zits die wij na verhuizing er bij handelden de bezorgers dit niet netjes af. Wij gaven zelfs aan dat onze gezondheid het niet toelaat om zelf de doos naar binnen te krijgen e.d. De bezorger zei toen dat wij maar de buren moesten vragen. Het was enkel een eenvoudige handeling voor de bezorgers geweest om de achterdeur volledig te openen. Bij ons kan dese namelijk geheel opzij openen tegen de buitenmuur. Volgens mij waren het dezelfde bezorgers die ook al de 2-zitsbank bezorgden. Daar moesten wij ons ook zelf maar mee redden. Otto mag de leveringsvoorwaarden wel beter bespreken met hun bezorgfirma's. In Apeldoorn is dit Dynalogic.

Bestelling zou 1 tot 2 weken duren, nu na 3 weken is er nog niks bekend waar en wanneer het komt.

Otto, wat een bedrijf..... 24 augustus mijn bestelling geplaatst; een vloerkleed met 1 tot 2 weken levertijd. Op mijn account staat dat het pakket op 1 september uit het magazijn is verzonden. Via de t&t van postnl staat dat de bestelling nog niet is aangemeld bij postnl. Vrijdag 9 september heb ik twee keer gebeld met de klantenservice en ben ik twee keer te woord gestaan in vrij gebrekkig nederlands met beiden het zelfde riedeltje: onze excuses, even geduld hebben, pakket is onderweg, bel maandag terug. Afgelopen maandag nog eens gebeld en toen kreeg ik te horen dat het nog ongeveer 2 weken kon duren, maar dat was nog niet helemaal zeker. Ik moest maar geduld hebben en thats it. Conclusie: op de site maakt OTTO je lekker met korte levertijden, duurt veel langer en niemand weet eigenlijk waar je pakketje is en wanneer dat die geleverd wordt. Het zweeft nu ergens tussen het magazijn en bezorgen in...... Diep triest dat zelfs het personeel niet eens antwoord kan geven waar het product is en wanneer ik het krijg terwijl er wel al voor betaald is.

verschrikkelijk

Zeer klantontvriendelijk! Geldwolven! Advies om nooit maar dan ook nooit wat te kopen

Product ontvangen wat nooit besteld is

Ongeveer 2 maanden geleden was opeens een grote doos bij mij bezorgd. Omdat ik niks bij otto had besteld wist ik ook niet wat er in zat. Doos opengemaakt. Bleek een schoenenkast. In mijn otto account ook niks te vinden. Mail gestuurd, gebeld, nogmaals gebeld, nogmaals gebeld. Elke keer verhaal opnieuw verteld. Geen actie in mijn account dus er kan niks getraceerd worden. Ieder keer wordt gezegd dat ernaar gekeken gaat worden. Maar geen reactie terug. Uiteindelijk hebben ze het op mijn account gezet en ook nog een factuur van 139 euro erop gezet… zomaar… niks besteld en toch een schuld bij otto. Ik moest het laten retourneren. Gebeld met otto om ophaal afspraak te maken. Koerier komt langs. Ziet in zijn systeem 2 dozen?? Ik heb maar 1 doos. Om die reden wordt pakket niet opgehaald. Nogmaals bellen met otto. Antwoord: we gaan ernaar kijken. Na 1 week nog geen antwoord. Otto nogmaals bellen. Nogmaals afspraak gemaakt. Koerier komt volgende week weer langs… geen idee of het deze keer wel meegenomen wordt.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.