Slecht gehoord

Ik had een kast besteld ik de oude kasten weg gedaan nieuwe uitgepakt blijkt dat er geen bevestiging matriaal bij zat ik gebeld die mevrouw zei morgen of overmorgen heb je het binnen ik zeg mooi Maar toen we verder keken miste er nog veel meer ik weer gebeld toen zei die vrouw duurt 3 weken ik zei waar moet ik met mijn spullen naar toe ze zei vervelend maar even geduld te hebben want ze had het besteld ik zei dan krijg ik zeker korting ze zei ja dat kan maar dan ging ze de onderdelen niet bestellen ik kon kiezen dit vind ik slechte service laatse keer bestellen bij otto

Wat een slechte service

Pakketje per post retour gestuurd. En zij hebben niets ontvangen nu crediteren zij geen geld. Dus nooit weer bestellen bij dit soort bedrijven.

zeer slechte hulp na fout van Otto

na weken bellen en mailen nog steeds niet de juiste betaling kunnen verrichten

Zeer slechte klantenservice

In februari had ik een rok besteld. Ik wist dat het even zou duren voordat deze geleverd zou worden. Na ongeveer twee maanden ben ik gaan bellen met de klantenservice. "Nog een week wachten, dan wordt de rok geleverd". Na een week niets. Maar goed, ik wilde niet gelijk bellen dus nog even gewacht. Toch weer gebeld en weer kreeg ik te horen dat de rok nu toch echt met een week geleverd zou worden. Niet dus. Verschillende malen daarna nog gebeld en iedere keer hetzelfde antwoord. Geen uitleg waarom. Nadat ik een klacht had ingediend kreeg ik als antwoord dat Otto niet weet wanneer artikelen geleverd gaan worden. Verder, zonder overleg, werd mijn bestelling dan maar geannuleerd. Werkelijk een zeer slechte manier van klachtenbehandeling. Al moet ik bij een ander bedrijf iets meer betalen, bij Otto zal ik echt nooit meer iets bestellen.

Wat een klotenbedrijf

23 mei een kast besteld zou 4 weken duren , na 4 weken kwamen er opeens 5 weken bij en toen zou hij eindelijk geleverd worden 9 juli , iets over 8 kreeg ik een bericht dat het niet doorging en de bestelling zou dinsdag 12 juli komen , ik gebeld om te vragen ivm man vrij zaterdag of hij dan geleverd kon worden , kon niet toen naar vandaag 15 juli gezet , krijg ik vanmorgen bericht dat het toch morgen wordt . Vandaag 3 medewerkers van OTO gesproken en die gaven mij 100 % dat de kast morgen zou komen . Krijg ik net bericht dat het nu dinsdag wordt . Ik ben woest dat is toch schandali voor woorden

zeer slecht

Bij retour krijg je je geld niet terug maar blijft dat op een rekening staan. Als je daar vragen over stelt, moet je je klantnummer en je geboortedatum doorgeven. Ik geef nooit mijn eigen geboortedatum door. Dit vind ik een ongepaste vraag. Ze hebben mijn adres nodig om iets te sturen, ze moeten weten hoe ik te bereiken ben maar mijn geboortedatum dat is niet van toepassing. Zonder geboortedatum kun je de chat niet gebruiken. De kwaliteit van een bedrijf word bepaald hoe ze bij calamiteiten iets af kunnen handelen

Late levering

Heb 2 onderbroekjes besteld voor de vakantie. Stond vermeld 2-4 werkdagen levering. Heb ideal betaald maar 1,5 week later staat status van bestelling nog steeds op bezorgen?! Heb de ondergoed waarschijnlijk nooit op tijd voor de vakantie!!

Geweldig geholpen

Er stond al enige tijd een bedrag open op mijn klantenrekening, Net super geholpen en nu ook gelijk opgelost!!

KOOP NOOIT BIJ OTTO

Het heeft mij 5 vrije dagen gekost om een kast in ontvangst te nemen.Steeds kwamen de bezorgers niet opdagen.Telefonisch contact gezocht,weer een afspraak gemaakt maak komen gewoon niet opdagen,tot 5 x aan toe.

BijBij OTTO online bestellen is handig en verstandig want je krijgt goede waar voor weinig werk.

Niet bij Wrangler maar wel bij bij OTTO kon ik de gewenste spijkerbroek eenvoudig bestellen. Zelfs voor een betere prijs.

Klacht

Geachte Ik wil graag een klacht indienen betreffende uw service Ik heb onlangs een pakket retour gestuurd met 2 items daarin Ik ontvang een bevestiging van ontvangst van mijn retour Daarop gooi ik mijn verzendbewijs weg Vervolgens constateer ik dat slechts 1 item uit het pakket verwerkt is. Ik word vervolgens verzocht om het zoek geraakte item te betalen Het argument is dat ik geen verzendbewijs kan overleggen Echter is het pakketje gewoon aangekomen en is een verzendbewijs dus niet het “probleem” Ik heb dit ter discussie gesteld maar desondanks doet de klantenservice niks Ik vind dat een uitermate slechte eigenlijk asociale manier van handelen Otto meldt mijn retour ( jullie geven ook aan op de website dat bij bevestiging ontvangst retour verzendbewijs niet meer nodig is) Vervolgens raakt een deel van het pakket kwijt Maar wordt het bij de klant terug gelegd . Bizar Als ik het verzendbewijs had gehad dan had deze ook aangegeven : pakket afgeleverd (getuige het deel wat wel verwerkt is) Hét klopt niet Los daarvan : voor mij is dit een groot bedrag ; wat ik niet makkelijk kan missen Wat betekent dit bedrag precies voor Otto ? Juist Dat is waar deze wereld letterljk kapot aan gaat ; regels / verrijking en het ontbreken van enige menselijke maat Ik shop nooit meer bij de Otto Raadt het iedereen af en zal ook een teleurstellende review plaatsen op jullie fb en andere shop websites

Ongekend slecht

Wederom is een artikel wat ik heb besteld zonder enige reden geretouneerd. Zat er gewoon op te wachten al meer dan 1.5 week en in mijn klantaccount stond dat er 1 verzonden was en de andere nog in behandeling. Wat al vreemd is aangezien ik de 2 artikelen in 1 keer heb besteld. Nu kreeg ik ineens een mailtje dat ik 3.95 moest betalen? voor wat? dus ik belde naar de klantenservice en kreeg te horen dat mijn artikelen retour waren gezonden.. Ik heb niets ontvangen. Geen uitleg waarom want dat kon de dame niet zien... Ik legde uit dat ik het artikel niet eens had ontvangen en dat in mijn account de status zichtbaar was dat ze nog geleverd moesten worden... (ook de track and trace stond er) wederom geen antwoord alleen maar dat ik de 3,95 niet hoefde te betalen. Ik heb geen mail of enige info gehad dat het artikel niet wordt verzonden . Er klopt niets van jullie bedrijf en kan het gerust ********lij noemen. Ik ga hier ook werk van maken.... Daarbij eis ik dat mijn klantgegevens direct worden verwijderd. Gebeurd dit niet dan zal ik juridische stappen gaan ondernemen. Wat een smerig bedrijf. zal zeker mijn bekende ook informeren en de media

Hee goed

Heel tevreden met de meubelen netjes Verpakt duidelijke tekening Schroefjes Ed klopt allemaal precies De bezorgers zijn ook heel netjes leveren Het goed af en komen op de afgesproken Tijd bij je wat ook heel plezierig is Daarom 5 sterren

Waardeloos

Een dure bikini gekocht, deze 1 seizoen gedragen en nu al kapot. Otto doet hier niets mee en komt zijn klanten niet tegemoet. Aan meedenken wordt niet gedacht!

Niet eens 1 ster waard.

Ik heb mijn artikelen allemaal retour gestuurd, nu is de helft verwerkt de andere helft niet. Nu moet ik alsnog betalen, omdat ze daar dus geretourneerde spullen kwijt zijn. Kreeg een mail dat retouren waren ontvangen , dus had het bewijs uit mijn portemonnee gehaald en in oudpapier bak gegooid. Die was helaas 7 juni geleegd. Nu blijkt dus dat de helft maar verwerkt is en willen ze alsnog het verzendbewijs van post nl, van het opsturen. Die er niet meer is, ook stom van mij, maar vind het belachelijk, ze kunnen toch zien dat ik geretourneerd heb. Klantenservice wil hierin ook niet mee denken als telkens zelfde mail sturen van dat ik verzendbewijs moet tonen.

gewoonweg klote

Geen product ontvangen,wel rekening.

Een boete op verzendkosten

Ik heb al vaker iets bij Otto besteld.. nu heb ik de laatste 2x voor achteraf betalen gekozen. Alles van die bestellingen geretourneerd maar niet meer aan de verzendkosten gedacht. Dus nu heb ik een mail gekregen dat ik nog 2x verzendkosten moet betalen en dat is niet meer dan normaal. Maar ze hebben er ook maar meteen een boete op gedaan van 5,50. Ik vind het echt belachelijk!.. ze kunnen toch ook gewoon eerst een mail sturen dat je nog een rekening open hebt staan. Ik shop niet meer bij Otto!

Super slecht!

Verschrikkelijk slecht bedrijf. Op 2 januari een bed besteld. Het bed zou eind maart geleverd worden. Echter kregen we eind maart een bericht dat het bed binnen 1 week geleverd zou worden. Na 2 weken uiteraard niets ontvangen. Daarna weer bericht dat het eind april geleverd zou worden. Ook eind april niets ontvangen. Na verschillende keren bellen met de klantenservice, deze gaf aan dat het bed er echt aankwam omdat ze dat konden inzien. Een dag later een bericht dat het bed pas eind mei geleverd zou worden en dus opnieuw vertraagd was. Op 25 mei weer contact opgenomen met Otto, dit omdat het bed nog steeds niet was geleverd. Nu werd er weer gezegd dat in de computer stond dat het bed nu echt binnen een week verzonden zou worden. En vandaag, zondag 29 mei, krijgen we een mail dat het bed helemaal niet meer leverbaar is, zonder enige verdere toelichting. Echt een schandalige service. Ik raad iedereen af om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf!!

zeer slecht service

na 10 keer bellen steeds het de zelfde antwoord van service afdeling ik kan u helaas niet helpen na 20 min wachten .kunt u meneer na 30 min opnieuw bellen

Ordered Nike revolution 6. They don't look original at all. Plus they were damaged!

Received damaged and they don't look original but more like a cheap Chinese imitation. I sent your crap back already. Waste of time and money. Last time I use this scam website

If I can give -10 stars I will do it!!!

I am not happy with delivery service from Otto. Today they come to my house, and don’t pick up my old coach ( I have pay to be pick it up). They delivery guy was really arrogant he was scream and shout on me… becouse he was not want to pick up my old coach. But he have told me that I have to take out my old coach on the street. And then Gementee to pick it up. Why I have pay for service then??? They was two Turkish guys wich was really not good talking with me. After they told me to make my old coach on pieces and drive it by my self to the afval base… I have pay some to pick up my old coach, not to tell me how and where to trow it away. On top of everything they take my new coach and don’t leave it in my house. Now I don’t have new coach and I have to wait new appointment. Probably they was waiting for some cash on hand or I don’t know. But I have pay for this already. I am really disappointed from OTTO, 6 weeks wait for this troubles… I don’t neem more stres in my live. I will never shop by OTTO becouse of this guys! People think really did you want to order something from OTTO.

ik heb er nog geen

Ik wil het bedrag betalen via jullie site, maar er wordt niet op gereageerd als ik een bank moet kiezen.

***

heb 6 maanden geleden een bankstel gekocht en de bekleding is nu al helemaal germpeld ik ben alleen en zit er alleen op kleur was niet goed pootje ontbrak een grotr ellende

Zelfs AliExpress levert sneller

Ik wacht nu al bijna een maand op mijn bikini. Telkens als ik mail contact heb met Otto is het, het is onderweg, nee mevr u kunt de bestelling niet terugdraaien want het is al opgestuurd. Ik zie echter geen pakket wat wel vreemd is als het ruim een week geleden is opgestuurd. Wil je een bikini kopen hou er dan rekening mee dat je die na de zomer misschien ontvangt. AliExpress levert nog sneller! Ik bestel in elk geval nooit meer iets bij Otto en wil gewoon mijn geld terug!

Pakket "kast"toegestuurd die ik niet heb besteld.

Hierover gebeld en er werd gezegd dat de kast toch geleverd wordt. Meegedeeld dat de kast door de bezorger weer zal worden meegenomen. Dit is niet het geval geweest. De bezorger zette het weer voor de deur en zei dat een collega 20 mei de kast zou ophalen. Chagrijnig was die man. Kast staat nu in een openbare ruimte en is nog steeds niet opgehaald. Krijg niemand te pakken en via Whatsapp krijg ik geen reactie van Post.nl. wel werd even geappt dat ze niet komen wanneer ik niet thuis ben. Verder maken ze geen afspraak. Ben teleurgesteld over het hele gebeuren en ga in het vervolg gewoon naar de winkel. Groet A. Nieuwenhuis Klantnr. 36050821

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.