Keukenkastjes uitgezocht op de Otto-site met prijskaartjes eraan. Totaalprijs 1150,=. Vervolgens alle artikelen in de winkelmand gedaan. Wat blijkt? Totale prijs ineens 1400,=!!!. Gebeld met Otto. Eigenwijze meneer die vertelde dat dat niet anders kon: De "Technische Dienst" had de prijzen in winkelmand verhoogd. TERWIJL DE OUDE PRIJZEN AL WEKENLANG NOG OP DE SITE STAAN. Dat doet denken aan de firma "List & ******".
Er komt niks aan of maar voor de helft en dan bel je en durven ze je ook nog te zeggen dat de andere helft opnieuw geleverd gaat worden maar dan over pas 4 weken wat een ****** bedrijf koop hier niks. ( dit is de 3de keer dat ik deze review schrijf ze hebben hem al 2 keer verwijderd blijkbaar mogen er geen slechte reviews op hun sit e
Ze leveren de verkeerde bestelling met een verkeerde pakbon. Na een telefoontje kan ik het terugsturen en plaatsen zij een nieuwe bestelling. Na 3 maanden sturen ze een reminder dat de retour niet is aangekomen en een rekening voor iets wat al betaald is. Zo lang heb ik het retourbewijs niet bewaard. Mijn fout. Maar nu heb ik het dubbele betaald voor een jas, omdat zij de verkeerde levering verzenden. Hou het goed in de gaten, want het is daar een chaos. Slechte service, gewoon niet bestellen.
Ben zeer tevreden over de mooie jurk die ik besteld heb en ontvangen. Perfecte pasvorm. Kleur smaragdgroen echt super. Snelle levering. Otto wordt door mij aanbevolen aan mijn vriendinnen. Bovendien heeft Otto heel veel keus. En de kwaliteit....... fantastisch Al met al een heel tevreden klant. Rita Aalderink
De klantenservice van Otto is geen klantenservice te noemen! Medewerkers geven foutieve informatie over een geplaatste bestelling en levering. Naar zeggen van de medewerkster is de bank eenvoudig klik baar. Eenmaal ontvangen is het een bouwpakket wat in elkaar gezet moet worden. Klant mag zelf bellen naar transportbedrijf als de levering niet goed gaat Otto wil daar niks van weten. Als je aangeeft dat je een klacht gaat indienen noemt de medewerker je´zielig´. Ik zal niemand Otto aanbevelen!
Heb 7 dec. ( Klnr 25305424 ) melkopschuimer terug gestuurd. Nog steeds niets terug geboekt . Men zegt dat men niets over de retour in het systeem kan vinden.Ik wil ASAP het aankoopbedrag terug gestort krijgen. Medewerkers aan de telefoon zeggen allemaal iets anders. Zeer boos over hoe het bij OTTO gaat met retour afhandeling en zeer slechte service.
Ik kreeg bericht dat mijn kast geleverd zou worden en dat ik een afspraak kon inplannen. Dit heb ik meteen gedaan. Ik heb ook direct een afspraakbevestiging ontvangen per mail. De levertijd zou van 08-22 uur zijn (een heel ruim tijdsvlak dus…) vervolgens krijg ik de avond vtv (zondagavond) bericht dat ze niet kunnen leveren en twee dagen later komen. Ik heb uiteraard maandagochtend meteen naar klantenservice gebeld. Tot mijn verbazing moest ik zelf maar met de leverancier gaan bellen. Na een lange discussie met de klantenservice medewerker, ben ik dan ook maar zelf gaan bellen. Al snel kwam ik erachter dat de klantenservice van de leverancier helemaal niet te bereiken is. Ik heb vervolgens weer naar Otto gebeld. Ik kreeg nu een andere mevrouw aan de lijn. Die mij wederom wist te vertellen dat er helaas niks aan te doen was en dat ik het er maar mee moet doen. Ook met de prijs kunnen ze, als tegemoetkoming, niets doen…
I will start by saying I have used this company before with no problem. My current experience has been terrible. Unable to get my order delivered in total. After one month of waiting I asked for refund. Refund will take 4 weeks. That's 10 weeks my money is missing and no product. Be warned the return policy of this company is as bad as the customer service I received. Not every thing can be blamed on Covid
Na mijn bestelling kreeg ik een actiecode voor 10 euro. Leuk. Vervolgens krijg ik een verzoek tot deelname aan een onderzoek en daar zou ik een waardebon van 10 euro voor krijgen. Acties mocht je niet combineren. Maar blijkbaar ook geen waardebon icm een actiebon. Slaat toch nergens op. ik heb dus een waardebon wat volgens mij een winkel alternatief is voor geld en ik mag deze niet inleveren omdat ik ook van otto actie codes krijg.
Wanneer je 2 maanden moet wachten op een levering die met 5 werkdagen geleverd moest worden. Vervolgens achter alles aan moet bellen omdat het bedrijf niks laat horen of niks uitvoert vind ik absoluut slechte service. Hier moeten jullie als bedrijf echt iets aangaan doen!
Dat is een leuk verjaardags kado van OTTO. 12,50 korting op U bestelling. me zelf verwend met 2 blouse , helemaal leuk, zeker met het 12,50 verjaardags korting. Helaas 1 blouse viel tegen, retour. Nou komt het; vervalt ook de korting , kom niet meer aan het bedrag van de besteding van € 50 euro Bedankt, als ik dat had geweten, had ik alles retour gezonden, Ben er gelijk kaar mee. Voor mij geen OTTO meer
Ik heb niet om de handleiding gevraagd, ik zou gebeld worden over mijn klacht/slechte service van jullie voordat ik klacht ga indienen bij de Cosumentenbond. Volgens de transportbedrijf was de schade wel bekend, volgens hun hebben jullie de beschadigde dozen meegegeven. Voordat zij inladen wordt alles door hun gecontroleerd, ze hebben aantekening gemaakt dat de doos beschadigd mee is gegeven. Ik vind dit ook heel slecht, hoe jullie omgaan met een KLACHT!!!!
Op 14 december bestelde ik Schildmeyer Halfhoge kast Harkon samen met bijpassend bureau. De website meldt bij beide artikelen, vóór 29 dec in huis en dat paste mooi in de planning. Het blijft doodstil. In de eerste week van januari gebeld: blijkt "klantenservice" een euro per minuut te kosten en de dame aan de lijn vertelt me doodleuk dat ik maar moet wachten op een mail van de vervoerder. Na doorvragen blijkt dat ze kan zien dat mijn bestelling nog in Dld staat en nog niet is aangemeld. Ik vraag haar naar de opties bij de vervoerder, of ik zelf een bezorgmoment kan kiezen, want die informatie heb ik niet kunnen vinden. Ze weet het niet precies. Service is in mijn optiek een mentaliteit, niet telefoniste die defensief reageert. Uiteindelijk krijg ik via de vervoerder bericht dat "mijn bestelling" klaar staat voor bezorging en ik prik de eerstvolgende mogelijkheid op 17 januari. Blijkt dat "mijn bestelling" onderweg is gehalveerd: alleen het bureau wordt afgeleverd. Weer bellen. Weer wordt me verteld dat ik maar moet wachten tot ik een bericht van de vervoerder krijg, pas na doorvragen ziet ze "plots" dat de kast nog in Dld staat en zegt me toe dat ik vóór 24 januari bericht krijg. Vandaag is het de 26ste en ik heb nog altijd niets gehoord. Het bureau is wat ik ervan verwachtte, maar de levering en service zijn ver beneden de maat. OTTO, één van de oudste postorderbedrijven, is duidelijk voorbijgestreefd door vele conculega's.
Wij hebben een bed en 2 bedbodems besteld, na een aantal dagen komt er een melding dat het bed geleverd gaat worden, zonder bedbodems. Wij bellen met Otto met de vraag of ze beide tegelijk geleverd kunnen worden, als antwoord krijgen wij te horen dat het geen probleem is. 2 dagen later komt er bericht dat alleen de bodems geleverd gaan worden, wij weer bellen met OTTO met weer de vraag of ze beide tegelijk geleverd kunnen worden. Dit was weer geen probleem. Nu is het Dynalogic net geweest met.......ALLEEN HET BED!!! Bellen met OTTO, de bodems zijn geannuleerd?????????????? Doordat de bodems te lang bij Dynalogic gestaan hebben zijn ze schijnbaar retour gemeld??????? Schijnbaar gaan de bestelde spullen na een aantal dagen retour naar OTTO maar de uiterste datum is de leverdag.....hoe kan dat dan retour gemeld zijn???? Jezus wat slecht! 5 x met OTTO gebeld, in totaal 54 minuten in de wacht gestaan maar geen bodems. of ik zelf even met de transporteur wilde bellen........moet niet gekker worden. We hebben uiteindelijk met de transporteur gebeld of ons oude bed die net meegenomen was terug gebracht kon worden maar dat was ook niet mogelijk. Nu hebben wij dus ons oude bed afgevoerd maar een bed gekregen zonder bodems waar geen geen ene r..t aan hebben!!!!!!!!!!! Dit terwijl wij diverse keren met OTTO hebben gebeld en ons werd beloofd dat de levering goed zou komen..........FOUT!!! We krijgen te horen dat we binnen 5 tot 8 dagen de bodems geleverd krijgen.......dat kan toch niet! Het was lang geleden dat wij iets bij OTTO besteld hadden maar we zijn weer even genezen........wat slecht.
Krijg een mail van Otto met "op alle mode 20 procent korting". Zodra ik ga bestellen, wordt mijn 20 procent niet geaccepteerd. Ik krijg de melding "de korting geldt niet voor wat ik besteld heb". Toch raar want in mijn mail stond toch duidelijk dat het voor alle mode geldt. Als ik naar Otto chat, krijg ik te horen dat ik uiteraard recht op op die 20 procent korting, maar deze krijg ik pas als ik de producten ontvangen heb. Raar deze manier van werken, ik vraag me af hoeveel klanten hier niet over bellen, dus deze korting niet ontvangen!!
Ik heb 2 maanden geleden een kastje besteld. Nadat de eerste verzending al is misgegaan, na een aantal weken een kapotte kast gekregen. Deze heb ik teruggestuurd. Na 6 weken eindelijk mijn geld teruggekregen. Nu krijg ik alsnog aanmaning om te betalen. Dus geen kast, en ik moet wel betalen. En er is niemand die het in 1 keer juist kan uitzoeken. Ik raad werkelijk iedereen af om hier te bestellen.
Allereerste is jullie klantenservice POEP!!!! GEWOOON LANGER DAN 6 MAANDEN OP ME SPULLEN WACHTEN EN DAN DE HELFT LEVEREN VERVOLGENS KRIJG JE NA 100 KEER BELLEN HELE DAG TE HOREN HOEVEEL ET ZE SPIJT EN ZE KUNNEN NIKS DOEN ****TTTT ZAAK WANNEER ZE JE GELD MOETEN INCASSEREN WETEN ZE TE TELLEN
Inmiddels bijna 3 maanden geleden kochten we een kast bij Otto. Toen die geleverd werd bleek er een grote barst te zitten in de spiegel op de deur. Na geveld te hebben kregen we een nieuwe deur toegestuurd binnen 3 weken. (Erg lang voor een onderdeel na een slechte levering, maargoed, kan gebeuren) Na ongeveer 3,5 week kwam deze binnen, zonder spiegel erop. Weer gebeld en er werdt me verteld dat ze of de kast konden komen ophalen en het geld terug te storten, of wederom een nieuwe deur te sturen met wederom 3 weken levertijd. Helaas was er geen andere kast met passende afmetingen, dus toch weer voor de deur gekozen. Nu, inmiddels 4,5 week verder hebben we nog steeds geen deur. Overal, slechte communicatie. Je hoort niks meer over de levering nadat je gebeld hebt. Er wordt weinig moeite gedaan om de fouten snel goed te maken. En daar bovenop worden de afspraken ook niet nagekomen. Erg jammer, ik zou Otto niet aanraden en adviseren het geheel te vermijden. Er zijn betere webshops die je tijd en geld wel respecteren.
Onlangs 2 Petit fleur bh's besteld omdat deze goed bevallen. Zachte stof zonder beugel maar geven voldoende steun en heerlijk zacht. Een aanrader, en leuk dat je 2 verschillende kleuren in 1 bestelling kan bestellen.
Otto is echt één van de slechtste online winkels die ik ken. Klantenservice is ook niet heel behulpzaam. Problemen gehad met levering, kwam 6 weken later aan dan belooft. Geld terug van een geannuleerde bestelling kreeg ik niet. Hier heb ik drie keer over moeten mailen en 6 weken later had ik het eindelijk terug. Een betaalde bestelling gaven ze aan dat ik niet betaald had, kreeg daardoor een boete. Ik had wel betaald maar door hun eigen fout hebben ze het geld terug gestort. Ook een levering van iemand anders ontvangen en terug moeten sturen. En als excuses werd me een tegoedbon aangeboden van €10. Daar heb ik voor bedankt. Nooit meer Otto.
Adidas slippers besteld en deze zitten echt fantastisch . De levering was ook snel.
Schoenen besteld met achteraf betalen en super tevreden ben goed geholpen.
Ga alsjeblieft naar Wehkamp als je een goede klantenkring wil, zelfs Ali Express heeft zijn zaken beter op orde dan deze partij. Ongeacht de hoogte van je orderwaarde moet je altijd bezorgkosten betalen (Wehkamp, Zalando zelfs H&M allemaal gratis) en alhoewel je je retouren in 1 pakkeet terugstuurt, zijn ze de helft van de inhoud van de doos kwijt. En bewijs dan maar wat er in de doos zat, die strijd ga je dus niet winnen. Na weken heen en weer mailen, bellen en chatten heb ik de hoop opgegeven en maar toegegeven aan de diefstal. Daar bovenop is het klantportaal is zo omslachtig en onduidelijk dat je er bijna voor gestudeerd moet hebben om te begrijpen wat er staat. Hou er vooral je eigen administratie op na want ze naaien je waar je bij staat. Als je mag kiezen, doe het niet!!! WARNING, doe het niet!!! Er zijn veel betere sites!
Hoek eetbank besteld bij Otto. Na 7 weken nog niets gehad of gehoord, de bestelling bleek kwijt. Ik had ondertussen wel een aanmaning gehad, met de opmerking dat de zichttermijn van 14 dagen verstreken was! Voor iets wat ik nog niet had ontvangen. Na contact hebben ze de bank opnieuw besteld en na een paar dagen kreeg ik één pakket geleverd. Hier kon onmogelijk een hoek eetbank in zitten. Bezorger wist helaas van niets. Weer contact opgenomen en er zou een onderzoek ingesteld worden. Enkele dagen later, zonder bericht vooraf, vond ik de tweede doos naast de voordeur. Open en bloot en in weer en wind, iedereen kon zien dat we op dat moment niet thuis waren. Heb Otto wederom laten weten dit erg slecht te vinden. Omdat ik nu eerst zeker wilde weten of de bank wel compleet was, hebben we hem gelijk in elkaar gezet. De werktekening was erg ingewikkeld en sommige delen kwamen scheef in elkaar te zitten doordat de deuvelgaten niet op de juiste plek zaten. Mijn man heeft alles aan moeten passen. Voor alle "leed" heb ik € 50,00 korting gekregen en een mail met "....Wat fijn om te horen dat de bank geen beschadigingen heeft opgelopen doordat het pakket buiten was neergezet. Ook dat u zelf het probleem heeft kunnen verhelpen met de voorgeboorde gaten is fijn om te horen.".... Eerste en laatste keer dat ik bij Otto heb besteld.
Ik heb 18 december iets besteld bij Otto. Na de jaarwisseling vond ik het wel erg lang duren en heb ik contact opgenomen. Er werd mij verteld dat het product niet op voorraad was (lekker doorgecommuniceerd, ik wist van niks) maar nu wel, dus hij kwam eraan! 1 week later, nog geen product. Weer contact opgenomen. Zelfde verhaal. Hij komt eraan, maar vanuit Duitsland, dus geen idee wanneer. Dan mijn vraag om te kunnen annuleren, het geld staat namelijk lekker op jullie rekening maar ik heb nog niks. Nee, dat kan niet. Je kan het product wel weigeren aan de deur of retouneren. Nou, daar heb ik dus niks aan. Heel jammer, ik wou het snel hebben, als er op de website had gestaan niet op voorraad had ik niks gekocht, er stond nu ca. 1 week, maar ik ben een maand verder!!
Charles Stulemeijerweg 2
5026 RT Tilburg
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.