Ik wilde een shirtblouse van gerry weber aanschaffen. Op de webshop van otto stond deze in maat 46 geprijsd voor 24.99. Nadat ik het artikel in het winkelmandje had geplaatst stond er rechtsboven in beeld dat er 1 artikel in het winkelmandje zat van een waarde van 24.99... maar toen ik op het winkelmandje klikte om te gaan afrekenen was de blouse ineens 30.99.. dus 5 euro duurder. Ik heb toen de klantenservice van otto gebeld, maar zij zeggen dat dit normaal is omdat de prijzen net een dag eerder gewijzigd waren maar de website nog bijgewerkt moest worden. Geen enkele tegemoetkoming. Waardeloos. **********..
In september een winterjas besteld. Blijkt de leverdatum ineens eind november te zijn. Raar en vervelend natuurlijk, maar oke, prima, we wachten af. Bijna heel november door en eindelijk komt er een mail van Otto... wijziging leverstatus: 2 weken uitgesteld. Man man, na 2 maanden nog de zaken niet op orde dus. Weer afwachten... Nu, 5 december, krijg ik weer een mail.... het product is niet meer leverbaar. Ongelofelijk wat een slechte service. Als een product niet te leveren is geef dat dan meteen aan en laat klanten niet 2,5 maand wachten op niks.
Gemaakte bezorg-afspraak wordt een dag van te voren eenzijdig gewijzigd zonder enig overleg. Beloofde levertermijn is inmiddels ver overschreden. Geen uitleg, excuses of verklaring. Volgende keer naar een webshop die service wel begrijpt zoals Coolblue.
Zelf heb ik hier 6 weken terug een bestelling geplaatst nog steets niet binnen ik raad het echt niemand aan om hier te gaan bestellen 3 weken terug gebeld toen was die nog in duitsland vandaag bel ik weer op en nog steets in duitsland dames en heren ik raaad het niemand aan wanneer ik het product ging bestellen stond er 1 week maar 6 weken later wacht ik er nog steets op en aan telefonist doorgegeven dat die het moet annuleren en dat ze mij geld moeten opsturen slechte service nooit meer bestellen hier afschuwelijk . Ik kan nu geen bericht sturen jj ga het melden via een andere mail. Bestelling is onder [email protected]
Begin oktober 2 bh's geretourneerd ( via hun Lascana).De bh's waren gewoon niet goed gemaakt ( china). Tot op vandaag, 1 december hebben wij ons aankoopbedrag niet retour ontvangen. Wij eisen dat het bedrag nog deze week op onze rekening staat, zo niet, dan zullen wij hen aansprakelijk stellen via onze rechtsbijstand.
Bijzonder goed en gebruiksvriendelijk product. Snel geleverd en goed te volgen via track en trace, maar ook in mijn OTTO. Verder is de prijs heel scherp. Heel tevreden dus en een absolute aanrader.
Ik heb verkeerde artikelen opgestuurd gekregen, deze direct de volgende dag retour gestuurd, mijn bestelling niet opnieuw geplaatst, maar moet deze wel betalen.
Wat een slechte online shop! 1-11-2021 een hangend tv meubel besteld met een levertijd van ca: 1week. We zijn nu 16-11-2021 en deze is nog steeds in behandeling. Neem je contact met ze op om het te annuleren dat kan niet! Ze kunnen je ook niet vertellen waar het product is! Dus het kan nog wel weken, maanden duren voordat je het product hebt! Nooit meer dat ik hier wat bestel!! Dus mensen bestel hier niks!!
Ik heb 2 maal een bestelling gedaan met 2 verschillende maat schoenen. Helaas beide moeten retourneren. 1 retour is verwerkt en die andere is maar niet verwerkt. Ik krijg mijn geld niet terug terwijl ik een retour bewijs heb. Vervolgens belachelijk gemaakt via de klantenservice. Ik bestel hier nooit weer. Ik heb recht op mijn geld.
Het pakketje wel binnen gekregen, niet de goede maten. Stuur je het in 1 pakketje terug en krijg je gewoon je geld voor de helft maar terug. Wanneer je dan de klanten service belt en mailt, wordt je super onaardig behandeld en totaal niet geholpen. Inmiddels 5 telefoontjes en 3 e-mails verder en ik krijg alleen maar betalingsverhogingen. Dit is overigens niet de eerste keer. Vaker pakketjes niet op tijd binnen of zogenaamd niet terug ontvangen waardoor je alsnog moet betalen.
Ik bel een tweede keer over een onterecht openstaand bedrag. Het artikel is retour gestuurd en daar heeft Otto mij een ontvangstbevestiging van gestuurd. Helaas was het gecrediteerde bedrag maar een deel van het betaalde bedrag. Op het moment dat ik een beetje kribbig wordt omdat er gevraagd wordt om een PostNL retourbewijsje die ik niet meer heb (weggedaan na ontvangstbevestiging Otto), omdat er anders niets voor me gedaan kan worden, verbreekt de medewerker de verbinding. Slechte service, dat ervoor zorgt dat ik niet meer bij Otto wil winkelen. (overigens heeft haar collega mij daarna wel netjes te woord gestaan en weer een onderzoek in gang gezet, ik zou binnen een week bericht moeten krijgen hierover)
Ik heb mijn leonique eadwine eettafel inmiddels 3 weken geleden besteld en nog steeds niet ontvangen. De levertijd van dit artikel was toen (en is nog steeds) 3-5 werkdagen. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice en hoewel ik vriendelijk te woord word gestaan, heb ik nog steeds geen idee wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. De status van de bestelling op Mijn Otto staat zelfs op ‘niet bekend’.
Heel slecht service sta al 3 weken op mijn tv kast te wachten , Zelf naar otto gebeld alsof de medewerkers die daar werken met je lopen te dollen . Ik raad niemand aan om hier te gaan bestellen !!!!!
Ik heb een commode bestellen. Gisteren komt een bericht via email en sms dat bezorg is vandaag. Om 6.00 uur sochtend volgende bericht dat bezorger is onderweg. En hij komt tussen 12.30-15.30. volgende- hij is onderweg. En rond 11.00 uur krijg ik een email dat hij komt niet, is veranderd en meubels komen andere termijn. Echt drammmma! Ik ben ondernemer, neem express vrije dag om te meubels wachten. Zijn mijne kosten. Dit vindt ik echt niet eerlijk. Mijn buurvrouw heeft het zelfde situatie. Afspraak was op maandag en dan zij kreeg sms dat bezorg komt op donderdag. Ik denk dat ik niet meer ga bestellen bij Otto.
Na het ontvangen van een verkeerd artikel heb ik contact gezocht met de klantenservice. Hierop werd me verteld dat ik het verkeerde artikel terug moest sturen. Dit heb ik gedaan en vervolgens kreeg ik weer een rekening voor het reeds betaalde artikel. Wederom contact gezocht en toen werd me verteld dat het artikel zou worden opgestuurd als het verkeerde artikel retour was. Na enige tijd ontving ik mijn bestelde en betaalde artikel. Hiermee afgehandeld, dacht ik.... Ruim een maand nadien kreeg ik wederom een betaalverzoek voor het reeds betaald en inmiddels gekregen artikel. Contact opgenomen en hierbij werd mij duidelijk gemaakt dat ik het retourbewijs van het verkeerde artikel moet overhandigen omdat er anders geen onderzoek kan worden gedaan. Onderzoek wat moet aantonen dat het artikel in hun bezit is gekomen. Het retourbewijs heb ik niet meer in mijn bezit, immers in de overtuiging dat het was afgehandeld. Na meerdere contactmomenten met de klantenservice van dit bedrijf blijven ze bij dit standpunt en verwijzen ze ook naar de algemene voorwaarden waarin blijkbaar staat dat dit bewijs te allen tijde bewaard moet blijven. Ik zal nu moeten overgaan tot betaling, maar voel me behoorlijk genept door dit bedrijf.
heb vijf weken geleden een jas besteld en die werd na p/m twee weken bezorgd, de jas was te groot en heb die meteen terug gestuurd nu drie weken later dus totaal vijf weken en ik moet nog steeds dat bedrag betalen. na twee maal bellen en met de chat niets opgeschoten. ik heb alle bewijzen van terug sturen en van de 3,95 die ik overgemaakt had voor het retour bedrag. ik onderneem uiteraard helemaal niets meer en wacht wel af als u denkt geld te moeten vorderen zult u naar de rechter moeten stappen .ik wil ook zo spoedig mogelijk mijn account bij jullie verwijderen want het vertrouwen in otto is nul.
Zo vaak besteld ,staat er bij het artikel binnen 3a5 werkdagen bezorgd Nu weer 7 dagen verder en geen enkele informatie, op mail word pas 2 dagen later geantwoord Annuleren kan niet want het is zogenaamd onderweg
Ik raad producten van Otto aan, omdat je dit gewoon jezelf moet gunnen. Kwaliteit, goede service. Zonder Otto ga je de deur niet uit.
Ik had een mooie winterjas besteld maar toen de jas binnen kwam was de ritssluiting kapot. Ik heb hier meteen contact over opgenomen of ik dezelfde jas dan kon ruilen maar helaas was deze uitverkocht. Ik vroeg of ik deze jas dan tegen een andere jas kon ruilen. Maar helaas moest ik deze jas dan gewoon terug sturen en dan de andere jas die ik graag wil opnieuw bestellen. Toen ik vroeg of ik hierover dan geen verzendkosten hoefde te betalen want dat had ik immers bij de jas met de kapotte ritssluiting al gedaan werd er gezegd dat ik wel gewoon weer verzendkosten moet betalen omdat dit een andere jas is.. Dit vind ik geen goede service. En daarom zal ik ook niets meer bij Otto kopen.
Twee weken geleden handdoeken bij dit bedrijf besteld, maar de levertijd blijft onbekend. 1 handdoek is op voorraad, maar de andere niet. Ik ga ervan uit dat als ik iets bestel bij een webshop het ook direct leverbaar is en dat er anders gecommuniceerd wordt wanneer het product dan wel op voorraad is. Via de mail en de telefoon geprobeerd de bestelling te annuleren, maar dit is pas mogelijk als het product binnen is. Ik moet dus maar wachten, terwijl ik geen idee heb wanneer de producten binnenkomen. Volgens mij gaat dit totaal niet volgens de wet van koophandel. Ik zal hier nooit meer iets bestellen!
snelle levering en goede kwaliteit de maten komen ook overeen.
We hebben een hele slaapkamer set besteld en die zou geleverd worden na 2 weken. We kregen bericht dat deze bezorgd wordt en we hebben vrij genomen, set werd niet geleverd. Klantenservice gebeld, ze beloofden terug te bellen waarom dat niet gebeurde, niets vernomen, we belden weer terug en nooit antwoord gekregen waarom, daarna zelf afspraak gemaakt voor levering, de bezorger kwam en gaf aan dat er schroeven uitslagen en er was schade aan de set, hij gaf als tip om de order niet te accepteren, dat deden we ook niet. Weer met de klantenservice gebeld en ik werd onvriendelijk te woord gestaan, ik gaf aan dat we de set niet konden accepteren wegens schade en hoe nu verder vroeg ik. De medewerker verbrak abrupt de lijn en mocht ik weer bellen om heel lang in de wachtrij te staan. Om ons nog meer hoofdpijn te besparen hebben we de de order geannuleerd! Voor ons helaas geen Otto meer. Onvriendelijk klantenservice en weinig begrip en service!
Na retour sturen pakket hebben krijgen wij 5 maanden later nog steeds aanmaningen om het retour gestuurde pakket te betalen. Al minstens 20x contact opgenomen met de klantenservice van Otto wat geen enkel nut heeft aangezien ze je steeds in hetzelfde circeltje rondsturen.
Originele beoordeling
Op 9 oktober heb ik mijn bestelling geplaatst. Op de site stond een levertijd van 1 week vermeld. Een week later heb ik gebeld omdat er al een aantal dagen de status 'onderweg' stond vermeld en omdat de week verstreken was. Volgens de medewerker zou ik het bestelde op 19 of 20 oktober ontvangen. Er is niks geleverd, status staat nu nog steeds op 'onderweg'. Op 20 oktober weer contact opgenomen. Medewerker zou het navragen aan de desbetreffende afdeling en ik zou per e-mail een terugkoppeling krijgen. Weer geen reactie gehad en er is niks veranderd aan de status. Ik voel me als klant niet serieus genomen. Na twee weken dus nog steeds niks ontvangen en geen idee waar mijn bestelling op dit moment is. Er wordt ook echt helemaal niets gecommuniceerd. Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Otto heb besteld maar zeker ook de laatste keer. Waardeloos! Het geld is binnen en verder moet je maar afwachten of er nog iets wordt geleverd.
Mooi tafeltje. Goederen zoals beschreven. Vlotte levering en afhandeling. Een aanrader !
Charles Stulemeijerweg 2
5026 RT Tilburg
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.