goede kwaliteit en een goede service

zeer goed

fijn geregeld

prima geregeld

Veel keuze

Producten die ik heb besteld en gehouden zijn zoals beschreven. Kwaliteit prijs verhouding is oké

er is volop keus ,de levering is snel en belangrijk je kunt nog betalen per acceptgiro., als je geen internetbankieren hebt kun je bij een heleboel zaken niets meer kopen.

Netjes en snel

Keurig verpakt Snel verzonden retour netje afgehandel

Hoge kwaliteits producten

Otto kan ik aan iedereen aanbevelen, hoge kwaliteit producten, ruime keuze en geen opdringerige verkoop technieken. De mogelijkheid om achteraf te betalen vind ik prettig, zo betaal je alleen wat je wilt behouden en je hebt voldoende tijd om de producten te passen en eventueel te retourneren. Hartstikke goed. Ik word er blij van. Anja Hendriks

Prettig en vlot online winkelen

Groot assortiment, prima retour regeling, vlotte terugbetaling. Helemaal tevreden

Goede service, goede producten soms is het even wachten.

Ik ben zeer tevreden over Otto

Goede winkel levert soms snel en soms moet je wachten maar voor de rest is het een prima winkel

Goede kwaliteit

Kleding is van goede kwaliteit maar bezorgtijd duurt behoorlijk lang (weken wachten)

Je moet geen haast hebben!

Heb 3 producten besteld op 15 juli. Eén is redelijk vlot geleverd en van de 2 andere kreeg ik pas gisteren (11 dagen later!) bericht dat het in Duitsland besteld is….. Geen idee wanneer ik dat ga ontvangen. Niet fijn dus Blij dat ik voor achteraf betalen heb gekozen.

Levering duurt een paar dagen, maar dat is geen probleem. Niet alles hoeft de volgende dag geleverd te worden.

prima artikelen. Goede levering. Een aanrader

Super jeans

Eindelijk deze 501 kunnen shoppen want overal is mijn maat uitverkocht in deze uitvoering. Ik raad wel aan een maatje kleiner te bestellen dan je normaal draagt.

Doen wat ze zeggen

Goede kwaliteit en snelle leveringen

Goede servive

Ben zeer tevreden goede service top

Nette klantenservice

Na een aantal keer dragen van een jeans was ineens de ritssluiting kapot na contact met de klantenservice mocht ik de kapotte broek opsturen en kreeg ik een nieuwe terug. Super netjes afgehandeld!

Winkelen met plezier.

Ik heb altijd goede ervaring met Otto .Een goede dienst met alles wat heb je nodig van bestelen tot betalen. Merkproducten van goede prijs!

service, kwaliteit, klantvriendelijkheid. top!!!!!!!!!!!!

zie bovenstaande.

Een top cap!

Was snel binnen, als kadootje voor zoonlief. Die was er helemaal happy mee. Moet nog wel even in vorm gebracht worden. ;) ;)

Mooi artikel, snelle levering

Artikel helemaal naar wens en snelle levering. Kortom; Prima

Erg goed

Ik had op 19 mei 2021 een bank besteld. De levertijd was circa 10 weken. Maar ik heb de bank 20 juli binnen 9 weken binnen gekregen. Super blij mee.

Rampzalig

Extreem af te raden! 1 ster nog teveel. Bank besteld bij Otto, 16 weken levertijd, na 16 weken constant de levertijd uitgesteld. Geven de schuld aan de productie bedrijf, maar daar heb ik niks mee te maken. Bieden geen enkele vorm een compensatie, na 21 WEKEN!!! wacht tijd.

Meer ergenis dan plezier.

Heel lang wachten op je pakket. Verkeerd bezorgd. (post nl) Onjuiste artikel in de doos. Ik ga het ook niet retourneren omdat ik dan minimaal 6 weken verder ben. Dat is mij de ergenis niet waard.

Charles Stulemeijerweg 2

5026 RT Tilburg

Over OTTO

Ben je op zoek naar de nieuwste mode of zoek je inspiratievolle woontrends? Dan ben je bij OTTO aan het juiste adres! In de webshop kun je een groot assortiment online shoppen op het gebied van damesmode, herenmode en kindermode en alles omtrent multimedia, wonen & slapen en huishoudelijke apparatuur. Daarnaast heeft OTTO een ruim aanbod bekende en populaire merken zoals Adidas, Laura Scott, Vero Moda, Jack & Jones, Bruno Banani, s.Oliver, Converse, Tom Tailor, Lascana, Noppies en nog veel meer. Ons assortiment bevat mode en andere artikelen voor elk budget.