Pluspunten
Ik kan hier niets negatiefs over zeggen. Supersnelle levering in België. De dag nadien, heb ik het product reeds.(Buiten op Zondag en Feestdagen natuurlijk). Uitgebreide keuze aan artikelen! Gemak van betaling. ( Ik betaal met Bancontact, en dat gaat heel vlot). Na bestelling ontvang je een mail met in detail de gekochte producten. Discrete levering, dus geen verwijzing naar het bedrijf, wat ik heel goed vind, bijvoorbeeld als ik niet thuis mocht zijn op het moment, dan hang ik een papiertje aan de deur, bij welke buren ze het pakket mogen afgeven. Tot nu toe ben ik al altijd thuis geweest op het moment van levering. Proficiat!
VerbeterpuntenVolgens mijn laatste gedacht, maar ik kan mis zijn, heb ik begrepen dat als je niet thuis bent op het moment van levering, de zending teruggestuurd wordt, en dat je dan een nieuwe afspraak moet maken. Gebeurt dit ook als ik een papiertje aan de deur hang, om het pakket af te geven bij een gebuur, naast mij of vlak tegenover mijn adres? Mocht het teruggestuurd worden, zou ik dat wel jammer vinden. Ik ben ook slechthorend en kan moeilijk de bel horen. Wacht een beetje en bel herhaaldelijk opnieuw. Als ik weet dat jullie komen tracht ik zeker thuis te zijn.Het is maar een suggestie van mij.