Goede kwaliteit en communicatie

Een goed bedrijf die een snelle service bied en een goede kwaliteit producten levert.

Snelle verwerking van mijn bestelling. Alles mooi samen verpakt.

Eerste keer dat ik bij jullie bestelde. Zeer snelle verwerking van mijn bestelling. Late levering lag aan Post.NL, niet aan jullie. Heel duidelijke beschrijvingen op de site. Alles volgens verwachting ontvangen. En al plezier aan beleefd 😉

Tot winkel met tot producten

Sexleven heeft echt een boost

Duidelijk en prima product uitleg

Perfecte aanlevering.

Discreet, goed prijs, en altijd op tijd geleverd!

In één woord, positief!

Snel en goede service

Savonds besteld en s’ ochtends al in huis! Top kwaliteit & veel plezier

nog geen ervaring

Bij jullie gekocht...: BLUEMELLOW Golden Formula.....en DIEHARDII... De bijsluiters van beiden beschrijven de zelfde effekt ....wat gewenst is dat wij namelijk erectie stimuleren en verlengen nodig hebben.....de vorm van beide artikels hebben de zelfde vorm en kleur.....Vraag : wat is de bedoeling en zijn de omschrijvingen juist..dat op jullie wensites staat vermeld en wat de klant wil...Gaarne uw reactie..met vriendelijke dank. e.ngasirin

klantvriendelijk

vlotte afhandeling van het geleverde

Ik heb vanalles besteld, zeer goede kwaliteit, besteld en de dag nadien al geleverd, kan nie beter.. Weet da ik nog van alles ga bestellen.. Weet da ik bij jullie een fantastische online site gevonden heb.. Zal ne vaste klant blijven, groetjes Eric

Tevreden

Nieuw, interessant en genoeg keuze uit producten.

Een prima webshop die een zeer ruime voorraad hebben

Leuke bestelling gedaan en veel plezier aan beleeft. Helaas was t alleen niet volgende dag geleverd en zat er een weekend tussen. Zo kon ik helaas dat weekend niet het cado aan een vriend van me geven en moest dit wacht dat was jammer. Verder prima

Snel geleverd, goede producten

Deze site heeft van alles en nog wat voor jou en je partner. Het is super spannend natuurlijk om voor jou en je partner iets uit te kiezen. Deze site heeft alles mooi gesorteerd staan en laat ook zien als je wat voor het eerst koop dat het een goed begin product is.

Helemaal top, zeker vaker dingen halen hier

De service is geweldig, alles netjes op tijd en keurig verpakt thuis gekregen

Formidabel

Goede service en discreet !

Geweldig!

Snelle levering en discretie verzekerd, echt top!

Buitengewone kwaliteit van service

Heb hier niets aan toe te voegen.Behulpzaam efficient en okay!!

Het is een goede service

Heel goed, alles netjes en snel geleverd

Hele goede ervaring. Misschien 1 tip. Soms mis ik maten bij de producten en dat is dan lastig.

zeer goede service

steeds de juiste leveringen aan interessante prijzen, altijd de juiste omschrijvingen

Fijne webshop, snelle levering, groot assortiment.

Fijne webshop, snelle levering, groot assortiment.

Redelijk/goed

laatste bestelling tot mijn verbazing de strings (maat XL) aan de kleine kant. En dat terwijl ik dezelfde maat/model/merk heb besteld als enkele jaren geleden. Vanwaar deze afwijking ? Ik moet er toch vanuit kunnen gaan dat de maten hetzelfde blijven, zeker als je bij het zelfde merk/model blijft ?!?!

Uitstekende shop

De plek voor alle leuke toys! Meerdere keren iets besteld , altijd snelle discrete levering. Nooit klachten gehad over producten en vragen worden vriendelijk en duidelijk beantwoord.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam