Pluspunten

Best service

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling, product wordt snel en discreet geleverd.

pakketjes kunnen naar mijn mening in kleinere omdozen verstuurt worden. bestelling die ik heb ontvangen zat in een doos die 10x groter was dan de inhoud.

Pluspunten

Snelle levering je krijg gelijk een mailje dat ze het ontvangen hebben en verwerken top service

Ga zo door

Pluspunten

Snelle, uitstekende levering. Bedrijf komt hun afspraken na. Top een echte aanrader.

Pluspunten

Goede service en betrouwbaar

Gern

Pluspunten

snelle levering, producten komen overeen met het bestelde

Pluspunten

Bij defect contact gezocht reageren snel en komen met oplossing. Vriendelijk en snel verzonden

Pluspunten

Goede en snelle service. Bestelling werd op tijd verzonden, alleen jammer dat bpost problemen gaf, waardoor de zending met een dag vertraging aankwam. Ik vergat de kortingcode bij bestelling door te geven, maar na een mailtje naar de klantenservice werd het bedrag van de korting gewoon terug gestort op mijn rekening. Top gewoon.

Pluspunten

Snelle levering. Prima service. Zeer klantvriendelijk Mooie site. Zeer overzichtelijk, duidelijk en niet duur. Zeer tevreden klant

Pluspunten

snelle aflevering en betaling, beide discreet, ruime productkeuze en goede kwaliteit spullen. Eerste keer dat ik hier bestelde maar dat gaat zeker vaker gebeuren!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Degelijk bedrijf

Let op de levertijd, die is niet altijd correct verlopen bij mij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

discreet, snelle afhandeling en ruime keuze

levering via Bpost word niet aan huis bezorgd, postbode stopt gewoon briefje in de bus dat je niet thuis was en je pakje zal de dag erna klaarliggen in een afhaalpunt (ook al ben je thuis hij komt niet aan de deur want hij heeft het pakje gewoonweg niet bij)

Pluspunten

goede klantendienst, perfecte afhandeling

geen opmerkingen

Pluspunten

klantgericht, discreet, nette en tijdige levering

Pluspunten

Snelle levering en perfecte klantenservice via Whatsapp. Ik ben heel erg tevreden!

Orders kunnen wijzigen blak na bestelling. Helaas moest ik een nieuwe order plaatsen omdat ik een verkeerd product had besteld.

Pluspunten

Snelle bestelling en de volgende dag in huis, op discrete manier; bijzonder aardig geholpen aan telefoon, bij defect-geleverd product! En heel snel opgelost, zonder extra kosten. Ik was verbaasd en zeker prettig verrast hierdoor.

Pluspunten

alles is goed en snel aan geleverd

Pluspunten

Perfecte shop om discreet aankopen te doen....geen problemen met verzending, want je kan het zelf gaan ophalen bij de post..Voor Belgiê moet je op twee dagen verzendtijd rekenen. Verpakking is ook heel discreet.

Pluspunten

Goede bezorgtijden. Anonieme doos. Geen schade. Geen enkel probleem

Pluspunten

Alles perfect verlopen! Snelle service!

Pluspunten

Snel bezorgd, Goede service, Achteraf betalen via afterpay.

Pluspunten

hele goede service, je wordt heel goed op de hoogte gehouden omtrent de voortgang. Heel keurig en netjes. Ook bij retour zending hetzelfde laken een pak. Ongelooflijk goed.

geen.

Phoenixweg 6