Pluspunten

Alles was in orde, snelle en correcte levering

Pluspunten

Zeker positief is, de super snelle levering. Ook het retour sturen van ons enkele producten was zeer netje geregeld. Ook de melding vooraf van retoneren werd snel beantwoord. Ook melding bij ontvangst van het geretoneerde product werd snel terug gemeld van ontvangst. Wat zeker niet minder belangrijk is, het retourneren van het geld was zeer snel geregeld. Ons vertrouwen bij dit bedrijf is zeker gewonnen en heb vertrouwen om hier onze producten te bestellen.

Andere bedrijven in deze, kunnen hier nog wat van leren. Voor dit bedrijf zeker geen verbeterpunten.

Pluspunten

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Netjes ingepakt.

Pluspunten

Prima levering. Goed product.

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

De afhandeling was prima!

Pluspunten

Super geholpen aardige medewerkers

Zo door gaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed produkt snelle levering

Pluspunten

snel en adequaat opgestuurd

Pluspunten

De dag erna had ik het al, op een zaterdag wel te verstaan. Zeer snelle bezorging! Perfect voor last minute gekke ideetjes dus ;)

Pluspunten

Prima service en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De kousen hadden een andere kleur dan op de foto en kwaliteit zag er anders uit. Kousen waren veel te lang en ik heb geen korte benen. Tevens zat er geen rubberen strip op het kant tegen het afzakken. Ik had dit voor mijn bruiloft aangeschaft maar moet nu op zoek naar anderen. Ik had 2 sets besteld waarvan ik er maar 1 kan retouren, zonde van die 25€. Voor dat geld heb ik nu kousen die ik niet aan kan. En het retouren kost mij nog eens 6,95 extra terwijl ik al 3,95 verzendkosten had betaald... dit vind ik niet zo klantvriendelijk. Jammer maar ik bestel niet meer bij jullie. Probleem is naar tevredenheid opgelost en alle kosten zijn vergoed. Erg netjes! !

Betere foto's van het product en duidelijke lengte omschrijving. Gratis retouren 1x verzendkosten betalen is voldoende!!

Pluspunten

Zeer snelle levering en de juiste artikelen volgens de site. Groot assortiment. Je kan je pakketje ook elders ophalen.

Waarom niet gelijk sextoys toevoegen aan de site. Het bedrijf heeft meerdere websites. Om een voorbeeld te noemen Easytoys. Daar kan je wel tegelijk de lingeriebestellen. Misschien een link maken met verwijzing naar sextoys.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service klantvriendelijkheid

Pluspunten

geweldig snelle levering en mooie kwaliteit

nvt

Pluspunten

Lbesteld maar was veel te klein . Het was een L .Na gekomen op klacht: een xxl . prima service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie van klantenservice maar jammer genoeg bestelling niet op tijd geleverd zoals beloofd op de webshop

Op tijd bestelling bezorgen anders niet beloven

Pluspunten

producten goed bezorging goed

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Zeer discreet. Goede kwaliteit van de artikelen Gunstige prijsstelling

Hoeft niet

Pluspunten

Goed behandeld 5 sterren: kwalietijd prima!

Kocht een roodslipje, daar zit aan de boven kant van de penis houder een naadje los. misschien controle iets verscherpen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam