Pluspunten

Dit bedrijf heeft de service hoog in de vaandel. Een aantal producten besteld die de volgende dag discreet werden afgeleverd. Helaas waren twee van de producten te groot ,daarom de volgende dag retour gestuurd. Na dat LingerieBestellen het retour had ontvangen werd dat direct per mail bevestigt. Wij hebben ook voor het eerst gebruik gemaakt van Afterpay dit werkt perfect De factuur werd na de retour zending direct aangepast. Zeer tevreden dus.

Op de site wordt er 5% aangeboden als je voor de eerste keer besteld, echter geldt dat niet als er iets in de aanbieding is . Misschien een tip om dit direct te vermelden .

Pluspunten

Snelle levering!!!

Pluspunten

- lange testperiode (30 dagen) - aanbod voor mannen dat nergens anders te vinden is (Doreanse: ondergoed met kant voor mannen)

Pluspunten

het snel reageren als er iets niet geleverd kan worden en het snelle terug storten van betaalde bedrag of deel daarvan van dat deel wat niet geleverd kon worden

ga zo door

Pluspunten

Super snelle levering en apparte hippe panty's. Helemaal blij mee.

Niets!

Pluspunten

Al een paar keer wat besteld uit uitgebreide assortiment. Kwaliteit is telkens conform of boven verwachting. Levering netjes, discreet en snel. We zullen ongetwijfeld vaker iets moois uitzoeken!

Nog niet ontdekt

Pluspunten

Betrouwbare webwinkel. Uitgebreid assortiment, snelle levering. Een aanrader.

Pluspunten

Goede service, is er eens iets mis, mail en het wordt super opgelost. Leuk en gevarieerd aanbod aan lingerie.

Betere productomschrijving. Het is lastig te zien voor (nieuwe) klanten wat er wel/niet bij een product zit inbegrepen. Ook materiaal e.d. Beter georganiseerde site. Er zijn meerdere secties waar je een categorie producten kan vinden, echter zo mis je een deel van de producten die je misschien ook leuk had gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Prachtige producten. En goede service.

Geen. Doe zo verder!

Pluspunten

het werd netjes discreet verstuurt en het is van goede kwaliteit

Pluspunten

Goede site, snelle en correcte aflevering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze en (indien voorradig) snelle levering. De prijzen zijn gemiddeld waar wel bij gezegd moet worden dat de artikelen van Sven O altijd en overal behoorlijk aan de prijs zijn.

Prijstechnisch de zaakjes nog eens goed onder de loep nemen, want een aantal herenstrings bv. zijn behoorlijk aan de prijs.

Pluspunten

De bezorging en de klantenservice zijn zeer correct. Mijn bestelling heb ik helaas teruggestuurd omdat het anders was dan ik had verwacht. Ondanks dat ga ik zeker nog eens iets bestellen.

Pluspunten

Goede producten , lage prijzen en snel in huis!!!!!

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijke website

Betere verzend info en artikelen geleverd krijgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel bezorgd

Het product was veel te klein (terwijl ik al een kleine maat heb)

Pluspunten

Snelle levering, prijs/kwaliteit.

Bij de bestelling van de set 7 delige string one size komt de inhoud niet overeen met de afbeelding op de verpakking. De inhoud is afwisselend , maar resulteert dikwijls in dezelfde prints/kleuren.

Pluspunten

zeer tevreden

Pluspunten

zeer goed behandeld en afgewerkt

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam