Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik was nogal angstig om wat te bestellen aangezien ik in een studenten huis woon. De levering was ZEER snel (volgende dag bezorgd) en het was een dood normaal pakketje. Niemand kon weten wat ik had besteld.
8 October 2020
Chen
Nijmegen
De prijs staat erg goed tegenover de kwalitiet. Zelfs de goedkope producten zullen niet van zeer slechte kwaliteit zijn. Mijn pakjes worden altijd zeer discreet geleverd wat ik persoonlijk erg prettig vind. Mijn vriendin en ik zijn dan ook al 2 jaar vaste klant!
2 October 2020
Boris
Santpoort-Noord
ruime keus. Snelle service en super klantenservice.
25 September 2020
Peter
Wervershoof
Prima assortiment met goede kwaliteit en niet te duur. Goede reviews. Snelle levering.
5 September 2020
Marco Gerritsen
Leiden
Ik bestel hier vaker en ben altijd tevreden!
27 August 2020
Robin de Witte
Zaltbommel
Mijn bestelling is snel geleverd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ik kom zeker terug.
25 August 2020
Rob
Budel
Makkelijk in het maken van een keuze ze maken hun belofte waar!
20 August 2020
Martin
Wijchen
De producten waren goed om schreven, goede kwaliteit stevig goede. Geweldigde evaring met bestellen en inderdaat de volgende dag thuis gekomen
19 August 2020
Siebel Kahya
Grootebroek
Zal zeker vaker terug komen om iets te kopen.
16 August 2020
Lars
Veenstra
BDSM Store levert kwaliteit voor prettige prijzen. De levering wordt snel, betrouwbaar en discreet afgehandeld. Ik ben er zeer blij en gelukkig mee. Als ik wil shoppen, doe ik dat bij BDSM Store.
13 August 2020
Michiel
Lexmond
Zeer eenvoudig te gebruiken webshop met correcte maattabellen. Pakketten komen discreet in een bruine doos toe en correct op de geselecteerde datum, zelfs in volle COVID crisis. Returnbeleid is correct en werkt snel, zonder fout.
10 August 2020
Sepp De Maeyer
Nieuwenrode
Goede ervaring gehad, er was een fout gemaakt bij de levering en is echt top opgepakt! Een echte aanrader
3 August 2020
Mister R.
Helmond
Producten zijn makkelijk en snel te vinden, en als de producten op voorraad zijn ze de volgende dag al binnen.
30 July 2020
Daniël
Oisterwijk
Prettige site, overzichtelijk, kwaliteitsmateriaal, heel veel keuze en een goede snelle levering.
26 July 2020
Jos
Waalwijk
alles wat ik tot nu gekocht heb heb ik nog steeds en het leverd dus wel waar voor ze geld .
25 July 2020
patrick
Maassluis
Goede webshop en snelle en correcte behandeling van de bestelling maken het bij herhaling prettig om hier terug te komen.
24 July 2020
Jan
Beerse
Mega in orde!
23 July 2020
Pillet
Liedekerke
Altijd snelle levering, goeie service, alles netjes en discreet verpakt :)
20 July 2020
Kayleigh
Zwolle
Hier vind je werkelijk alles wat je zoekt. Tevens doe je meer dan alleen ideeën op....... Een aanrader die zijn genot meer tot zijn recht wil laten komen en z'n fantasieën werkelijkheid zien worden!
20 July 2020
Erik Jan
Lisserbroek
Goede kwaliteit en snel geleverd. Een grote keuze, voor een ieder wat wils.
17 July 2020
Jon Hagedoorn
Arnhem
Snelle levering, goede product beschrijving. Ik had vrijwel geen min punten.
4 July 2020
Soraya
Hedel
Ze doen wat ze zeggen
2 July 2020
Martin
Nijmegen
Reeds enkele bestellingen geplaatst via jullie website, en telkens correct en snel geleverd. Updates via mail worden ook consequent gestuurd. Echt topservice! Wij bevelen jullie warm aan!
Kris
Edegem
De spullen die ik had besteld zijn degelijk en mooi van kwaliteit. Prijs-kwaliteit is goed. Snel geleverd en erg blij mee. Top
Dwight
Anna Paulowna
De site van BDSM Store is overzichtelijk en er is ruime keuze in maten en producten. De foto's en beschrijvingen van de producten zijn juist en duidelijk. Je krijgt wat je verwacht. Daarnaast heb ik nog bij geen enkel bedrijf zo'n snelle bezorging gehad. Goed en discreet verpakt.
Patricia
Stampersgat