Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De levering was er op de afgesproken tijd.
28 June 2020
Jay
Den Haag
Zeer snelle levering en discreet
25 June 2020
Sandrino Vanhaverbeke
Roeselare
Bestelling was vroeger dan beloofd en compleet. Dus tevreden klant
24 June 2020
Johan
Antwerpen
Door de goeie kwaliteit en zware handvat komen de slagen zonder veel moeite aan wat zeer prettig wordt ervaren door mijn sub.
17 June 2020
Alberto Grit
ASSENDELFT
Ze hebben niet alleen een hool mooi en ruim assortiment, ook de service is uitstekend. Ik heb al producten terug moeten sturen, eenmaal omdat het product te groot was, de ander was snel stukgegaan. In beide gevallen kon ik ze terugsturen en had ik binnen een paar dagen een vervangend item. Ik kom hier zeker nog vaak terug.
16 June 2020
FinkMiFreeky
Heerhugowaard
Alle bestellingen zijn binnen een paar dagen in huis, super.
15 June 2020
John
Brunssum
Ik kon alles goed vinden op de site, goede productomschrijving, overzichtelijk.
15 June 2020
Johny
Balen
Fijne shop waar ik snel kan vinden wat ik wil. Snel geleverd op bezorgadres. Omdat ik vaak niet thuis ben, is dat handig. Veel keuze waar geleverd kan worden.
14 June 2020
Doet er niet toe
Alkmaar
Duidelijke overzichtelijke site waar je makelijk artikelen kunt vinden
12 June 2020
Daniël
Oisterwijk
Zodra er wel iets mis is, wat ik een keer heb gehad met een Catsuit, wordt het ook gewoon adequaat opgelost.
30 May 2020
Christina
Oss
Goede kwaliteit, voldoende aanbod, snelle service.
28 May 2020
Edwin
Kampen
Producten zijn duidelijk en goed omschreven en de kwaliteit is zoals beloofd. Snel en discreet geleverd. En groot assortiment
27 May 2020
Patrick Derksen
Doesburg
Het ruime en steeds vernieuwende assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel iets te vinden is in de shop om de verzameling uit te breiden en het spel nog opwindender te maken. Alleen al het kijken in de winkel, stimuleert de fantasie en dat komt het BDSM-spel ten goede.
20 May 2020
Jan Schuurkes
Beerse
snelle en duidelijke dienstverlening
11 May 2020
Peter
Venhuizen
Een fijne webshop om in te winkelen
8 May 2020
Cor
Zwijndrecht
Goede winkel, goede service, snelle levering. Had een probleem met een artikel en binnen een paar uur had ik reactie en kreeg een vervangend product gestuurd. Ook dat had ik de dag erna thuis.
2 May 2020
John
Brunssum
ik vind het een geweldige site met veel producten ook is de klanten service extreme goed je kunt gewoon een appje sturren en dan krijg je heel snel een reactie
Tim
Bussum
Vanaf moment v bestellen tot ontvangst is alles prima Netjes verpakt en discreet verzonden
M
V
Telkens als mijn sub haar onderwerping wil laten intensiveren ga ik bij jullie op zoek naar het benodigde "gereedschap"wat ik meesttijds dan ook wel vindt,Meester Rees.
F.D.
Uithoorn
Ik had een aantal vragen, belde nr de store en kreeg een supervriendelijke vrouw aan de lijn, die me meteen op de meest vriendelijke manier te woord stond en me verder geholpen heeft voor het bestellen van nog een ander product.... niets dan lof .... echt top !!!!!!!
29 April 2020
Marie-Paule
Bilzen
Leuk om wat nieuws te proberen en je grenzen op te zoeken.
16 April 2020
Jeroen
Breda
top snel en correct Grtz Reno
15 April 2020
matthias de vleeschauwer
zingem
Ik heb al regelmatig bij bdsmstore besteld en al correcte leveringen gehad. Ook het materiaal is kwaliteitsvol en heb er altijd plezier van. Ik bestel hier zeker nog
15 April 2020
Nico
Brugge
Alles goed verpakt en in neutrale doos. Snelle levering. Top!
13 April 2020
Anneke
Nijmegen
goede kwaliteit en super service
12 April 2020
Ronja Masselink