Pluspunten

Heel discreet pakketje. Uitgebreid assortiment.

Voor het naar het product klikken, zichtbaar maken of er reviews zijn. Nu veel klikwerk om de reviews te lezen.

Pluspunten

I highly recomend this store. The products have great quality, the price was quite good and the delivery was incredible fast and easy. Also there was a mistake when placing the order and the customer service assit me quickly and solve it very well. I'm very happy with the transaction and totaly recomend the store.

Pluspunten

Snel geleverd netjes verpakt!

Pluspunten

Snelle service, mooie producten. Helemaal top!

Pluspunten

Al meerdere keren besteld bij BDSM. Veel keus, heldere communicatie over bestellingen en snelle probleemloze levering. Omdat ik telkens weer bij BDSM uitkwam, nu eindelijk maar eens een account aangemaakt. Ha, spannende dingen bestellen wordt dan nog leuker!

Nog meer leuke spullen...

Pluspunten

groot assortiment, snelle en discrete levering

site heeft niet werkende of verborgen functies zoals de mogelijkheid om producten op een verlanglijstje te zetten

Pluspunten

Gemakkelijk kiezen en snel geleverd

Pluspunten

Leuke goed over zichtelijke site met voldoende aanbod en info over de producten Snelle service en tot half elf s’avonds bestellen volgende dag in huis. Leuk als je een last minut date hebt en een leuk speeltje mee wil nemen

Zijn er voor mij nog geen bekend Aangezien ik nog niet tegen problemen ben aan gelopen

Pluspunten

Jullie werken snel, discreet en de website is overzichtelijk.

Nvt

Pluspunten

Goed aanbod, snelle levering, goede omschrijving en foto's, producten zijn as advertised. Pakjes hebben 'postorder' als afzender.

Pluspunten

Hele snelle en discrete levering. Ze houden je goed op de hoogte in geval van nalevering en ook de klachtenafhandeling is erg snel en naar tevredenheid. Ik beveel deze webshop zeker aan!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke omschrijving op de site, scherpe prijzen, ik bestel alles hier

Omschrijving mag nog duidelijker, de mouthgag penis bleek wat kort

Pluspunten

Snelle levering, reageren goed op vragen via de enail, fijne website om te zoeken en een groot assortiment aan mooie spullen!

Pluspunten

Snelle levering en alle producten waren erbij wiens besteld waren. Werden steeds goed op de hoogte gehouden door mails van leverdata en zelfs uur! Bedankt, jullie hebben een trouwe klant bij!!

Glijmiddel misschien anders inpakken? Waren wat uitgelopen (1 pot en 1 busje)

Pluspunten

Duidelijke site en bestel/betaalgemak. Snel verzonden en de volgende dag in huis.

Geef duidelijke onderbouwing voor de score van de producten. Dat jullie bepaalde "sterren" aan producten geven is nergens onderbouwd! (oa. één product besteld waar jullie vier sterren voor geven, wat echter een belachelijk product bleek, direct in de prullenbak)

Pluspunten

snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Doet wat het zegt.

Pluspunten

veel variatie op allerlei producten. goede omschrijving van de producten. prijs verhouding is ook goed.

ik weet niet of het verboden is bij de nederlandse wet of weinig vraag naar. horse dildo,s en spuitende honden dildo,s voor meer gevarieerd spel.

Pluspunten

Zeer fijne en gemakkelijke site, makkelijk alles op te volgen. Prijzen vallen ook mee

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website en goede service.

Pluspunten

Snelle levering, gunstige prijzen, groot assortiment

Niets wat mij zo gauw te binnen schiet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De hoeveelheid reviews is redelijk goed.

Omschrijvingen kunnen beter.

Pluspunten

Snelle service. Bij aankoop weet je onmiddellijk wanneer het geleverd wordt. Keuze tussen diverse leveringsadressen waaronder een postpunt-krantenwinkel in de buurt. Overzichtelijke website. Gemakkelijk en discreet shoppen.

Op de website worden goederencategorieën vermeld die niet in het verkoopsassortiment zitten. Je heb interesse in een productcategorie, je klikt er op en je krijgt een leeg scherm.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam