BDSM store biedt prachtige, kwalitatieve producten aan eerlijke prijzen met schitterende service
Ik plaatste reeds drie keer een bestelling bij BDSM store. De eerste keer liep het even mis. Mijn winkelwagentje werd leeg doorgestuurd, maar de betaling was wel uitgevoerd. Niet veel later werd ik al gecontacteerd door de klantendienst. Of ik even de bestelde artikelen wilde doorsturen. Ongelooflijk hoe snel en doeltreffend de klantendienst van BDSM store dit foutje rechtzette. Ik was zeer onder de indruk. De volgende dag kreeg ik mijn pakje feilloos thuis geleverd. Ik stond niet alleen versteld van de snelle levering, maar ook van de kwaliteit van de producten. De foto’s op de website gaven een zeer correct beeld van de goederen, moet ik zeggen. Als de foto al afweek van de realiteit, dan overtrof de realiteit eerder mijn verwachting. Ook de technische informatie op de website klopt volledig, wat ik erg fijn vind.
Enkele artikelen in mijn bestelling waren wat prijziger dan andere, maar de kwaliteit was het geld echt meer dan waard. Ik ben zeer blij dat ik deze webshop tegenkwam! Oh en ik vind de vormgeving van de website trouwens prachtig!!! En heel gebruiksvriendelijk ook. Het foutje bij mijn eerste bestelling bleek even een technisch akkefietje te zijn en is nadien ook niet meer voorgekomen. Mijn volgende bestellingen liepen ontzettend vlot, werden keurig op het verwachte tijdstip geleverd in een discrete verpakking.
Kortom, alles top, top en nog eens top!