Pluspunten

Goede service en snelle levering!

Pluspunten

snelle levering en de site zeer overzichtelijk

Pluspunten

dag deel kiezen voor bezorgen pakket bijv voor de middag

Pluspunten

Grote keus, mooie producten. Het artikel werd snel en correct geleverd.

Pluspunten

Altijd snelle levering, nooit problemen mee gehad en geheel anoniem verpakt wat ook erg fijn is. De producten zijn tot nu toe zoals ze omschreven en afgebeeld worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Van hoog naar laag: 1. Combinatie van goed assortiment in Lingerie en Jurken en veel effectieve sales acties. 2. Er bestaat een retourservice, hoewel ik er zelf geen gebruik van heb gemaakt verwacht ik dit vooral van webshops met deze specialisatie. 3. De bestellingen komen snel binnen. 4. De spaarpunten zijn een welkome extra. 5. Betaalprocedure is simpel. 6. Aftersales service van reviews vragen voor korting voelt prettig aan.

Hoog naar laag: 1. Maak de verzendkosten gratis of hou het op dezelfde hoogte als Bol.com (20 euro), dat zijn mensen namelijk gewend. Jullie drempel is weer 15 euro hoger, dat gaf mij een gevoel alsof jullie minder tegemoet komen dan de standaard in webshops. 2. Ik weet niet precies waarom jullie het doen maar de censuur van modellen op de foto's halen juist het effect weg wat een man probeert te zoeken in een van jullie producten. Als men op jullie site zoekt naar een product mag je er toch wel van uit gaan dat het niet om een preuts persoon gaat... 3. Maak het eenvoudig om te sorteren op het merk van de kleding.

Pluspunten

Goed , snelle levering , duidelijk in contact

Geen. Dit is zoals het hoort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk, snelle levering, up to date met emails.

Meer voorraad in stock !

Pluspunten

alles

niets

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

De volgende dag binnen, leuke en mooie lingerie.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website

Pluspunten

Uitgebreide collectie, mooie en lekker werkende website. En toen de website even niet werkte: vriendelijke en snelle hulp van klantenservice.

Pluspunten

Ik was zeer verrast (op een positieve manier) met de ontdekking van Sexylingerie.nl. Positieve punten zijn: Zeer klantvriendelijk Producten discreet verpakt, aan de verpakking niet te zien wat er in zit Netjes en mooi verpakt, een cadeautje voor jezelf/partner Goed op de hoogte gehouden over voortgang van bestelling Je kunt zelf een bezorgtijd- en datum kiezen Gratis bezorg vanaf een bepaald bedrag aan producten

Pluspunten

Ontzettend snelle levering. Waar voor mijn geld gekregen.

Pluspunten

Supersnelle levering. Discreet verpakt.

Ga zo door.

Pluspunten

Alles ging zoals verwacht

Geen verbeterpunten

Pluspunten

- snelle levering - ruime keuze

- zorgen dat producten beter in winkelwagen blijven staan. Ze springen namelijk snel uit de winkel wagen

Pluspunten

Snelle afhandeling en Levering met mails van status verzending.

Bestelde een maar te groot, belde klantendienst welke direct in het order vermelde dat ik een maat kleiner wou. Retourneerde het artikel maar nu heb ik in geen vijf dagen meer iets gehoord of een mail ontvangen welk in schril contrast staat met de eerdere mails van pakking en verzending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Nette producten.

Pluspunten

Alles word netjes en op tijd afgeleverd.

Indien mogelijk ook antwoordnummer voor retourzendingen. zou wel zo handig zijn.

Pluspunten

zeer snelle levering, ophalen bij supermakt is handig. Duidelijke website

Pluspunten

Snelle levering, heel veel keus

Pluspunten

Snelle levering, discreet verpakt. Prima!

Pluspunten

Kunt tot heel laat in de avond bestellen, volgende dag gewoon op tijd bezorgd. Retour sturen en vooral de verwerking ging heel gemakkelijk, supersnel en overzichtelijk(kreeg oversl berichtjes van).

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam