Snelle levering en past perfect mooie kwaliteit

Vlotte levering van artikelen van prima kwaliteit

Ik had snel een panty nodig en na bestelling was deze gelukkig al de volgende dag in huis. Ik kreeg wat ik had verwacht; de website had daarover een goed beeld gegeven. Kortom prima besteladres!

Snelle levering goede producten

Ik kreeg netjes een mail dat een van de bestelde producten niet op voorraad was. Als dit er binnen 5 werkdagen niet zou zijn zou het eerste deel vast opgestuurd worden. Binnen 5 werkdagen waren gelukkig alle producten op vooraad en werd er snel bezorgd.

Zit top

vind het alleen jammer dat het product wat ik bestelde slecht 1 van online stond had er graag meer willen bestellen dus bestellen we weer als het binnen is :)

Snelle verzending en duidelijke communicatie!

Niks op aan te merken, producten als omschreven en levering zoals beloofd.

Mooie en goeie artikelen

Snel in huis!

goede site, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk Achteraf betalen is mogelijk, vind ik zelf altijd erg prettig. Je krijgt na een paar dagen een mail voor betaling met een knop voor eenvoudige betaling. snelle levering: volgende dag.

Super snelle levering van goede producten. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle en correcte levering.

Een makkelijk te navigeren website. Producten zijn zoals beloofd. Geen poespas en recht door zee. Fijn winkelen.

Super gemakkelijke webshop

Ik was op zoek naar iets leuks en vond direct wat ik zocht en veel meer. Uiteindelijk was het nog moeilijk om een keuze te maken. Ik kom hier zeker terug!

Makkelijke website. Mooie producten. Snelle levering

Goede service en oplossingen

Levering is goed en netjes, ook als je het even niet eens was over de retourkosten, ze kwamen gelijk met een voorstel en oplossing, daar moet ik hun een compliment voor geven, ben zeer tevreden en de service is ook top.

Fijn bedrijf

Een bedrijf met een prachtig overzichtelijke web-site. Goede. Prijs kwaliteit verhouding en een snelle discrete verzending

Jullie zijn zo geweldig.

Ik heb al verschillende dingen bij jullie gekocht , en ben nog altijd zeer tevreden over jullie . Zal zeker in de toekomst nog dingen bij jullie blijven kopen.

Snelle en discrete levering. Goede prijs-kwaliteit!

Snelle levering en producten geleverd zoals afgebeeld op de site . Wel tevreden.

prachtig setje voor spannende momenten

Zeer sexy setje aan te bevelen voor opwindende avonden samen

Erg leuk

Steeds een leuke ervaring en leuk shoppen

Fijne winkel

Mooi stringetje gekocht, snel geleverd, goede service, één aandachtspunten: ik kocht een piepklein stringetje dat makkelijk in een enveloppe past. Het kwam in een doos waar wel honderd stringetje in pasten. Voor een enveloppe hoef ik niet thuis te blijven, voor die doos met pakketpost wel.

meer meer meer

mooie duidelijke site, goede prijs kwalitiet.

super ervaring

Sexy Lingerie.nl is een super bedrijf, komt zijn afspraken na en levert altijd op tijd

Kwalitatief product en correcte levering

Het product was exact zoals beschreven in de webshop. De maat was ook correct volgens de tabel. Eenvoudige betaling en snelle levering.

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Heel gebruiksvriendelijke webshop met snelle en duidelijke levering.

Goed product service-

Product snel en in goede orde ontvangen. Het is makkelijk dat je zelf een leverings dag kunt kiezen. product kwaliteit is goed. Een echt min punt vindt ik dat je retour zelf moet betalen. Hierdoor zal ik niet gauw iets nieuws bestellen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam