Grote keus, snelle levering

Fijne website om te winkelen. Ruime keuze. Van artikelen voor dagelijks gebruik tot heel spannende setjes. In diverse maten. En snelle levering.

snel en al het bestelde in 1 maal geleverd

Alle bestelde zaken de volgende dag al in huis in nette onopvallende verpakking

Topsite

Telkens we iets bestellen ligt het pakketje de volgende dag al in de brievenbus. Altijd al super content geweest, zowel van de na verkoop als de kwaliteit van de producten.

Ik heb nu voor de tweede keer besteld. En als je iets besteld is het de volgende dag al binnen! Netjes ingepakt. Top

Snelle en discrete levering

Heel tevreden ...juiste maat en zit heel comfortabel.

Sexy lingerie gekocht

Me vrouw is er hartstikke blij mee en ik ook;)

Alles netjes afgehandeld.

Product is als omschreven en voldoet aan de verwachting.

Mooie collectie en perfecte service

Na drie bestellingen volledig zeker van de service; mooie collectie, duidelijke info met foto's en maatvoering snelle afhandeling snelle levering (dag nadien!) in België!

Goede service en sneller levering

Altijd een snelle service en als de levering iets langer duurt een mailtje met uitleg. Ben zeer tevreden.

Duidelijk, snel en simpel

Alles is goed en duidelijk omschreven met een een snelle levertijd. Product is van top-kwaliteit.

Heb al vaker dingen hier besteld. Altijd netjes op tijd geleverd en goed geleverd. Hele goede site om lingerie te bestellen. Als er toch iets is word je goed geholpen. Ook is er een mooi systeem waar je punten spaart en de kan inwisselen voor korting.

Goeie service

Betrouwbare, correcte levering, retour en terugbetaling.

Uitstekend in alles!

Een bestelling doen gaat soepel, maar ook het betalen ervan gaat gemakkelijk. Netjes binnen een paar seconden een orderbevestiging en wanneer het verstuurd is krijg je ook netjes direct een berichtje. Netjes en discreet verpakt is zeker waar! Kortom: Sexy Lingerie is van alle markten thuis en alles wat je van Sexy Lingerie in huis haalt is van TOP kwaliteit en gaat dus heel lang mee! Ga zo door Sexy Lingerie!

Snelle levering, mooi en verzorgd verpakt, correcte pasvorm

Gewoon super

Goede website, discrete afhandeling gewoon in een woord perfect

Mooie verpakking

Goed, goede pasvorm.

Supersnelle service en topkwaliteit!

Ik bestelde wat setjes en de volgende dag kon ik ze al dragen. Helemaal top en de kwaliteit ten opzichte van de prijs is uitstekend!

Snelle en discrete bezorging. Overal in NL waar je ook bent.

Goede service met snel retourbeleid en goede kwaliteit/prijsverhouding

Een fijne en betrouwbare winkel met goede service, snel en duidelijk retourbeleid. Er is veel keuze en de prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Het was wat ik verwachtte, enkel jammer dat er maar één maat was.

Tevreden

Ik ben gehoord!!

Ik zou op tijdstip even weg zijn...en heb gevraagd of ze het in de tas wilde stoppen aan de deur. Ik kwam thuis en het hing aan de deur..waardoor ik zo gelukkig werd..want wilde het perse vandaag aan.. Ik blijf in toekomst bij sexy lingerie bestellen..

Veel keus en snelle levering!

Groot assortiment, zowel in modellen als in maten. Snelle en discrete levering. Top!

Alle bestellingen zoals afgesproken en super discreet

Top site!

Mooie en prima site. Discrete en snelle levering, met goede betaalmogelijkheden zoals Afterpay. Mooie producten, betaalbare prijzen.

prettig

Phoenixweg 6