Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Super geregeld, discreet en snel geleverd.
8 October 2023
Jan
Zaandam
De producten zijn waanzinnig zou haast zeggen magisch zelfs. De prijzen zijn betaalbaar ze worden zeer snel en discreet gelevert, en de website omschrijft de producten op de beste manier mogelijk. De producten geven een ultieme ervaring en erg veel genot ik zou zeggen probeer ze uit het zal je leven verijken
8 October 2023
Eric
Almelo
Fantastisch, bestel al jaren bij easytoys.
7 October 2023
Sil
Mariahout
Producten die ik heb gekocht voldoen goed aan verwachtingen. Hoogwaardige kwaliteit en duidelijke beschrijving. De levering was snel en gepast verpakt.
4 October 2023
Greg
Berkel en Rodenrijs
Altijd leuk Nieuwe speeltjes
2 October 2023
Rob
Hoek van Holland
Easytoys is gewoon helemaal top. Heeft vaak alles op voorraad. Snelle levering en nog netjes verpakt ook. Voor andere niet zichtbaar dat het pakketje van Easytoys afkomt. Veel leuke spullen in het assortiment.
1 October 2023
Amber
Den haag
Snelle en anonieme levering. Erg fijn. Product is mooi verpakt en naar wens.
1 October 2023
Sandra
Maarssen
Assortiment is uitgebreid. Specificaties zijn duidelijk en correct. Leveren snel en discreet. Alle kwaliteits/prijscatogerien zijn wel te vinden.
30 September 2023
Ikkez
Langedijk
Ik had voor de eerste keer iets besteld bij easytoys en ben zeer tevreden. Bij het zoeken naar iets voor beginners had ik geen problemen, omdat bij elk product aangegeven staat of dit is voor hen is aangeraden. De levertijd was razend snel en het product kwam zonder schade aan. Samengevat was mijn ervaring dus super.
30 September 2023
Jur
Oosterhout
Producten zijn goed en snel geleverd Goeie klantenservice
29 September 2023
Rob
Midwolda
Leuke dingen! En bij vragen word je snel geholpen
29 September 2023
Jasmijn
Vlissingen
Speeltjes, glijmiddel, bondage, ze hebben echt van alles. Ik vind het fijn om de reviews op hun site te bekijken maar ook video's van wat je van hun producten kunt verwachten etc. Erg tevreden met al mijn bestellingen, snelle verzending, discreet verpakt, goede kwaliteit.
28 September 2023
Anna
Wageningen
The store has a lot of products to choose from. Every product has a good description. Shop is easy to navigate and has a lot of filtration options. Everything is very professional.
27 September 2023
Adam
Tilburg
De producten worden snel geleverd, zijn naar wens en niet te duur
25 September 2023
Er
Delft
Bij mijn probleem, was een kort telefoontje alles wat nodig was om tot een keurige oplossing te komen. Producten worden snel en discreet verzonden.
22 September 2023
Miranda
IJmuiden
Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering
19 September 2023
W
Zwolle
Alles klopt er was snelle levering ik kreeg een klein extraatje en het was geen grote bestelling.
19 September 2023
Bram
Nistelrode
Positieve ervaring heb meerdere malen bestelling geplaatst en nog nooit teleurgesteld. Producten zijn perfect en goed. En als er vragen zijn word je bij de klantenservice echt heel klantvriendelijk behandeld Een echte aanrader
18 September 2023
Miranda Vermeulen
Sittard
We've wanted to make our fun time more satisfying so we decided for shopping at easytoys. We've made an order and 2 days later was already at our house. Everything was in great shape, good quality, I cannot say any bad word about my experience with EasyToys. Highly recommend buying there!
Eliza
Doesburg
Vandaag besteld volgende dag bezorgd. Komt niet vaak meer voor maar hier wel.
Carla Van Gompel
Bladel
Gemakkelijk op de site wat spannende items uitgezocht, wat voor haar en voor mij. Volgende dag bezorgd en natuurlijk geprobeerd, leuk om elkaars grenzen te verleggen.
Peter
Gouda
Veel keuze en snelle levering. Klantenservice ook goed bereikbaar. Alleen jammer dat PostNL de leveringen af en toe verpesten.
Brian
Peer
Alles is overzichtelijk en en goed te bekijken op de site. Veel keuze in alle segmenten. Leuke spulletjes besteld, snel geleverd. Meteen getest natuurlijk. Viel meteen in de smaak en is nu standaard onderdeel van de sex. Kijken nu regelmatig op de site voor meer. Echt een aanwinst. Setje was te klein maar het terugsturen ging eenvoudig. Een dag later het geld ook alweer terug op de rekening.
15 September 2023
Roberto
Maurik
Het is snel geleverd en in mijn geval ook altijd gratis. Genoeg keuze in het assortiment. Het fijnste is dat alles verstuurd wordt zonder dat er Easytoys op staat. Zo hoef ik me niet te schamen als mijn pakketje bij de buren of de winkel opgehaald moet worden. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect en er zijn genoeg goede deals. Al met al ben ik een zeer tevreden klant.
14 September 2023
Alicia
Den Haag
Mooie overzichtelijke site die goed werkt. Veel keuze uit producten en veel informatie te vinden. Bestellingen worden correct en snel afgehandeld.
13 September 2023
Hugo