Easytoys het spannendste bedrijf van nederland!

Nadat ik uren heb lopen rondsnuffelen op de site van Easytoys heb ik uiteindelijk een aantal producten besteld, ik heb echt nooit geweten dat er zoveel sexspeeltjes zijn! maar wat een plezier om hier op ontdekking te gaan op deze superwebsite. de website zelf is simpel en eenvoudig zodat je makkelijk alles kan vinden. ook kwam mijn pakket netjes de dag erna aan en discreet verpakt! dit is wel handig aangezien ik nog thuis woon. met de vele betaalmogelijkheden kan iedereen hier ook gewoon bestellen en zit je niet vast aan bijvoorbeeld alleen een creditcard.

prachtig

betrouwbare website met een discrete levering

Hele nette winkel.

Niet alleen leveren ze netjes wat je besteld hebt. Ze hebben ook een grote hoeveelheid informatie. Heel prettig als je nog niet veel ervaring hebt. Voor meer ervaren mensen geven ze vaak leuke tips. Tot slot is het fijn dat ze experts hebben die producten reviewen. Deze reviews zijn toch net wat beter en uitgebreider.

Goed en snel

Bestelling is makkelijk gedaan. Het achter af betalen is ook fijn en goed geregeld. De verpakking is discreet. En de kwaliteit is super

Geweldig!!

Overzichtelijke website Snelle levering Goede kwaliteit Leuke acties met de feestdagen

Top website

Prima website waar alles duidelijk staat omschreven. Levering is snel en discreet. Komen alle afspraken na

Komt sneller dan ikzelf!

Zeer snelle, bijna premature, bezorging. Mijn bestelling lag 2 dagen bij de buren (lang leve een appartementencomplex waar pakketjes random in de lift worden gelegd), maar die hadden gelukkig niks door, dus zeer discreet. Producten netjes verpakt en van goede kwaliteit. Beetje zoals mijn penis...

Snel, perfecte service

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, kwaliteit

Fantastisch en behulpzaam

Ik had de klantenservice gemaild en binnen 20 minuten had ik al antwoord! ben goed en vriendelijk geholpen, elke vraag is goed behandeld en ze waren erg aardig.

Makkelijk te bestellen en vlot geleverd!!! Top service

Supersnelle service

Pakketje volledig in orde geleverd op de dag na plaatsing van de bestelling.

Fantastische service

Geweldige producten waar je veel plezier en seksueel genot hebt

Geweldige shop en zeer snel geleverd

Gisteren besteld vandaag geleverd

Net zo betrouwbaar als wordt geädverteerd

Alle prosucten zijn van goede kwaliteit en het wordt discreet en anoniem bezorgd.

Fijne producten

Was nog ff de vraag of ze de bezorging gingen halen de volgende dag maar is prima opgelost top.

Geweldige service, snel, discreet, goede producten.

Easytoys is 1 van de beste online winkels waar ik tot nu toe mee te maken heb gehad. Super vriendelijke medewerkers die klaar staan met raad en advies. Makkelijk te bereiken en zeer willig om te helpen. Het assortiment is ook heel ruim en diep zodat je bijna altijd je bestelling binnen 1-2 dagen al in huis hebt. Kortom Easytoys is een echte aanrader.

Goede bezorging, netjes verpakt

Er goede en snelle levering. Niks mis mee, gewoon doen.

Ongelimiteerd fantaseren

Super service, na 2 dagen kwam het pakket al aan de deur. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en alles kwam in een neutrale doos aan. De bestelde spullen zijn enorm kwalitatief en de keuze is ongelooflijk. Ik moet mezelf bedwingen om niet iedere week te investeren in dit soort plezier.

Its magic! Super goede en snelle survice

Jullie leveren erg snel, netjes verpakt en goede kwaliteit voor een redelijks prijs! Er valt weinig over te klagen. Jullie onformatie filmpjes en op de website zijn een duidelijke uitleg waar je goed soor voorbereod word op wat je koopt.

Fijne website en leuke producten!

Snelle service, leuke producten en anonieme pakketjes!

een super ervaring met mogelijkheid tot super veel afwisseling.

Wij bestellen alles bij easy toys, ook de levering is top mooi discreet dat is echt wel handig als het eens bij de buren terecht komt. we hebben al van alle verschillende soorten speeltjes gekocht de ene is al meer onze favoriet dan de andere maar nog nooit ontgoocheld in 1 van de producten. Wij blijven jullie verder volgen en zoeken naar nieuwe speeltje :)

Snel aangekomen en producten zoals verwacht

Ik heb het glijmiddel van easyglide en eentje van duren gekocht. De producten zijn volledig zoals verwacht en zou zeker opnieuw kopen! Ook werd het discreet afgeleverd en ook snel, net zoals de verwachtte tijd.

Snelle service, goede levering en klantvriendelijk. Ze hebben veel artikelen

Een goed website

Jullie zijn super aardig stel als er iets kapot is jullie stuur gelijk een nieuwen op

Ik vindt easytoys gewoon super

Easytoys heeft een snelle levertijd, super fijn. Ik vindt dat alles keurig aankwam en het voor de prijs wel goed doen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam