De beste in aanbod en prijs

Goede overzichtelijke shop. Degelijke prijzen. Goede (discrete) verzending.

Geweldige producten

Geweldige werking van de producten luv egg (babyblauw) en de tarzan viberator. Gebruik ze veel en zijn echt geniet moment. Ze werken goed, laden goed op en de trillingen zijn erg sterk. Dit is het eerste wat ik er besteld heb maar ben erg tevreden.

Fantastisch!!!

Fantastisch product en snelle levering !!

Goede aanbod en snelle levering!

Zoals altijd een goed aanbod met degelijke prijzen en wederom een snelle levering!

fantastisch

ik vond het echt geweldig de service was super snel en gemakkelijk, het pakketje werd anoniem bezorgt en je zag niks op mijn bankrekening. ideaal dus.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mijn vriendin en ik halen hier meestal artikelen omdat we zeer tevreden zijn over de discrete en snelle verzending. Daarnaast heeft EasyToys alleen maar producten die een goede kwaliteit hebben en goed werken

Topwinkel

Fijne website met een ruime collectie, goeie informatie en goeie prijzen. Klantenservice was superbehulpzaam toen ik een vraag had over een product. Al met al niks te klagen!

Geweldige kwaliteit!

Ik heb een zuignap dildo gekocht en hij werkt fantastisch! De levering was ontzettend snel en ik was heel blij met mijn product. Er is niks specifieks wat ik zou veranderen aan uw site en grootte complimenten voor het privé houden van erotica bestellingen.

Super fijn

Makkelijk webshop Makkelijk bestellen goede spullen En vind het ook fijn dat je het bij een pickup point kan op halen echt super fijn

Snel binnen en kon alles vinden plus meer

Top bedrijf. Doet wat het belooft

Fijn bedrijf. Snelle levering. Goed producten. Ruim assortiment. Gewoon TOP

Fijne site om te winkelen word snel opgestuurd en goede kwaliteit

Top producten

Snelle levering, goeie producten! Discreet me levering wat fijn is! Goeie klanten service

Snelle levering, super producten

Bij easy toys is de levering altijd snel en compleet. Daarbij zijn de producten top. Erg tevreden!

Snelle levering, discreet, goede klantenservice

Levering ook op zondag! Zaterdagavond besteld zondag netjes en discreet geleverd.

Super bedrijf

Wij kopen regelmatig bij easytoys, en hebben nog niets anders dan positieve ervaringen meegemaakt. De bestellingen worden snel en discreet bezorgd. En ook word er duidelijk geïnformeerd wanneer het pakketje bezorgd zal worden. In 2020 hebben we een adventkalender gekocht en na enkele maanden kregen we 1 toy niet meer opgeladen, 1 kregen we niet meer aan maar kon nog wel opgeladen worden en ook vond 1 het leuk om midden in de nacht aan te gaan en ons een hartaanval te bezorgen. Uiteindelijk probeer je er dan uit te komen met de klantenservice. Dit is ons supergoed bevallen. Want waar je er vaak vanuit gaat dat het allemaal wel moeilijk zal gaan omdat het alweer een tijdje geleden is dat je het pakket besteld hebt, vond ik juist het tegenovergestelde. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn. De vrouw liep met mij de defecte producten door en bestelde kosteloos de vervangers. Dus mede dankzij deze oplossing en uiteraard omdat de rest ook echt heel goed is geregeld een 5 ster review waard

Heel snelle levering en producten van heel goede kwaliteit

Ik heb twee weken geleden besteld bij Easy Toys, en daar ben ik heel blij van! Ik was op zoek naar nieuwe ervaringen voor mijn eigen plezier en die van mijn partner, en op deze website vond ik precies wat ik zocht. Ik had de zondag besteld, en de dag erna was mijn bestelling toegekomen! Ik zal zeker nog eens bestellen.

Klantenservice is goed

Ik had problem3b met producten die opgestuurd waren die kapot waren voor gebruik. De mevrouw bij de klabtenservice heeft me netjes geholpen en ik heb mijn geld teruggekregen.

Super snel en discreet in huis

Zaterdag besteld ,zondag net na de middag in huis, Netjes in goed gesloten doos , Top !! Ga er zeker nog eens wat bestellen.

Top producten

Zeer tevreden over het product en de service !

Eenvoudig te bestellen en discreet thuisbezorgd.

Prima prijs

Zeer snelle levering tegen lage prijzen

Heel erg goed

Heb een aantal artikelen laatst besteld. De bezorging was snel en anoniem. Één speeltje was defect, maar is goed opgelost en netjes afgehandeld. Met de rest zijn we heel erg blij.

Zeer goede service

Goede prijzen, niet altijd de goedkoopste, maar al bij relatief laag bedrag gratis thuis bezorgd. Alles wordt perfect snel en anoniem geleverd.

Niets negatief te melden

Phoenixweg 6