Echt super dat ik de site heb ontdekt

Ik ben nog helemaal nieuw als het om seks toys gaat. Ik zag easytoys op tiktok en wou het eens opzoeken. Ik ben enorm blij dat ik dat gedaan heb. Op de site staat alles altijd mooi en duidelijk verwoord ook vaak zelfs een filmpje. Het verzenden verloopt altijd enorm vlot mijn pakketje komt in een goede staat aan en de toys zitten ook allemaal appart verpakt en zien er ook altijd goed uit wanneer ze toekomen. Ik raad easytoys zeker aan. En ik ben alvast vaste customer

Snelle levering en kwaliteit

Producten kwamen in een neutrale doos aan en alles was goed ingepakt dus geen schade aan doosjes etc.

Prima service netjes verpakt

Goede artikelen die discreet verpakt zijn en prima in orde zijn .

Levering was prima, maar daarna proberen likes te kopen

Levering was slechts 1 dag later dus dat was heel netjes (postnl heeft het nu eenmaal druk), maar er wordt met kans op 250 + 100 euro gevraagd een review te plaatsen hier. Dit is niet alleen misbruik maken van je persoonsgegvevens voor een ander doel dan dat die verzameld zijn, let ook op dat op deze site het dus alle reviews onbetrouwbaar maakt omdat er een financiële stimulans is. Ik begrijp dat je als webwinkel afhankelijk bent van reviews en het misschien goed bedoeld is, maar dit gedrag ondermijnt juist het hele review systeem. (en dubbel zo als net zoals ik meegemaakt heb bij andere winkels het verzoek voor review alleen bij positieve afhandeling gedaan wordt)

Supper

Een leuke pakket Een lekker wijntje super. Ook nog wat voor mijn man er bij een flessenopener.pompconer voor mijn kleinderen en dat ander is voor moeders zelf. In totaal een leuke.pakket. dank u wel Namens familie hilbrands.

top product

Mijn ervaring is het een leuk speeltje voor erbij te hebben juist formaat en heel erg buigzaam mijn vrouw is er heel blij mee en de zuignap doet het ook prima.

Gastgericht, snel en discreet

Nu een aantal keer gebruik gemaakt van de webshop. Super snelle leveringen, bij producten die niet werken krijg je keurig, en ook heel snel, reactie en wordt het prima opgelost. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van de producten is ook nog eens top!

Erg tevreden met Easytoys!

Favoriete site om te bestellen. Goede producten, super snelle en discrete levering. Leuk om punten te sparen, wedstrijd van gemaakt met vriendinnen.

Een geweldige ervaring

Een heerlijke genotsmoment met zn 2 smaakt naar meer

Gebruiksvriendelijk en informatief

Duidelijke website vol informatie, over de producten en veel meer. Diverse merken, diverse prijzen

Super fijne webshop!

Hele fijne ervaringen met Easytoys! Al verschillende keren daar iets besteld. Word discreet verzonden. Pas een artikel besteld wat er niet meer bleek te zijn, direct dezelfde dag (zaterdag) een email ontvangen voor een vervangend product! Al met al heel tevreden! De levering is altijd heel snel!

Nog nooit meegemaakt.

De site is overzichtelijk, ruime keuze aan producten. Maar de klantendienst steekt er boven uit, nog nooit meegemaakt binnen enkele uren reactie en afhandeling via mail, een voorbeeld voor velen.

Zeer discreet en goede klantenservice

De pakketjes worden altijd discreet bezorgd. Ik heb 1 keer contact gehad met de klantenservice. We hadden een artikel gekocht, maar we zagen direct al dat die niet ging passen. Aangezien we de seal hadden verbroken, konden we het artikel niet terug sturen. Erg jammer voor ons, maar wel een geruststelling. Zo weten wij ook zeker dat we nooit iets krijgen wat al niet bij een ander is geweest. Wel een kleine vergoeding (kortingsbon in te ruilen op de volgende bestelling) gekregen. Dat is dan wel weer attent.

Heel blij met de snelle service en uitleg

Lekker

De relatie tussen mij en mijn vriend is sterk verbeterd door onze bestellingen van easy toys.

Geweldige box

Heel erg leuk verrassingspakket gekregen ik zou hem iedereen aanraden.

Discreet en snel geleverd

Goede producten voor niet te veel geld

Helaas niet naar verwachting

Verpakking en verzending heel netjes maar als je kijkt naar de waarde van het product en naar de kwaliteit staat dit niet in verhouding. Heb de curved besteld maar je kan niks verstellen. Het gedeelte om de nek zit veel te strak waardoor de babydoll op de borst niet op de juiste plek zit. Bij het lingeriesetje idem. De taille is niet verstelbaar waardoor het topje flubbert en je geen steun krijgt.

Kwalitatief, goede prijs en snelle verzending

Heel veel keuze, goede foto’s en beschrijvingen! Heb je een keuze gemaakt? Afrekenen is super makkelijk en geen gedoe met betaalmethodes! Verzending was bij mij binnen een uur aangemeld bij postnl en de volgende dag aangekomen. En natuurlijk discreet verpakt, dus geen stress over wie het pakje aanneemt!

Sipersnelle service

Om 21 uur besteld en de volgende middag sl in huis!!!

Fijn bedrijf, eerlijk en transparant

De garantie die ze geven is top! Fijne vriendelijke medewerkers die veel van de producten weten en je daardoor goed kunnen adviseren.

Altijd top!!

Super goede webshop, ik bestel hier vaak en ben altijd tevreden! De communicatie is goed en makkelijk en de producten zijn altijd naar wens! Het stukje service is de reden dat ik liever hier bestel dan bij andere winkels:)

super

snel geleverd heel goede producten

Goeie service en snelle levering

Mijn bestelling in de avond geplaatst en de volgende dag ontvangen. Aan het pakket is niet te zien wat je hebt besteld. Het aanbod varieert heel erg, dus voor ieder wat wils.

Fijne site om te bestellen Product omschrijving ook zeer duidelijk

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam