Super fijne shop

Nu meerdere keren wat besteld. Fijne makkelijke site. Je kan gericht zoeken naar dat geen je op zoek bent. Snelle levering en degelijk verpakt in een doos waar geen reclame of afzender op staat. Bij mij kwam niet het bezorgwagentje met de grote dildo haha ha (super 1 April grap trouwens)

Perfecte waarde naar geld en snelle levering

Besteld en meteen op de hoogte gehouden van status en levering. Levering zoals afgesproken en van goede kwaliteit

Goede service, heldere website met fijne reviews

Eerste keer besteld bij Easytoys. Website die goed werkt, ruime keuze en heldere reviews die eindelijk eens echt helpen bij het maken van een keuze.

Goede service en prima online winkel

Fijne service, op de site zelf staat veel informatie. Prima prijs kwaliteit verhouding van producten.

Natural Power Booster Artikelnummer15609327: Uitstekende kwaliteit

Na vele andere producten te hebben gebruikt zonder enig resultaat Nu Bij Easy Toys eindelijk het juiste gevonden en werkt Perfect Natural Power Booster Artikelnummer15609327 het is echt zijn geld waard Top zegt ook mijn partner

Top! Super levering

Een ontzettend snelle levering en altijd discreet verpakt.

Geweldig, heel snel met leveren

Goede kwaliteit Snelle bezorging Goede klantenservice

Makkelijk, discreet en snel

Ruim assortiment met voor ieder wat wils, duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en je bestelling is er echt supersnel!

Snelle en discrete levering

Ondanks laat op de avond besteld toch de volgende dag in huis.

Top assortiment

Erg groot assortiment. Je vindt er altijd wel iets nieuws om uit te proberen om de spanning er in te houden.

Heel tevreden over het product en levertijd.

Zeer tevreden.

Super service

Bestelling mooi binnen afgesproken tijd binnen gekomen. Spullen wat je besteld voldoen helemaal aan de teksten op de website, een echte aanrader deze webshop

Geweldig voor beginners

Ik heb samen met mijn vriendin een aantal toys besteld om samen te experimenteren en meer tot elkaar komen. Deze keuze was echt geweldig. Wat een ervaring Ik raad het erg aan.

ruime assortiment tegen redelijke prijzen en snelle levering

Voor het eerst iets besteld bij EasyToys.nl. Ik was zeer verbaasd over de ruime assortiment wat ze bieden en ook hoe snel ze leveren.

Goede webshop

Geen problemen ervaren, helemaal top.

Prachtige spullen!

Prachtige spullen te koop die ook nog eens heerlijk zitten. Wat zeer prettig is dat de spulletjes onherkenbaar verpakt zijn. Kan easy toys zeer zeker aanraden.

Ik heb hoop bij easyroys bested en altijd zeer tevreden over en zeer snelle levering

Super goed!

Easy toys is de meest fijne webwinkel die ik in tijden heb gebruikt. De klantenservice is goed en snel. Bij retouren was er geen enkel probleem en het geld was snel teruggestort. Ze hebben regelmatig leuke acties en goede kortingen om zo 't winkelen ook leuk te houden.

Betere services bestaat er niet.

Voor het eerst een bestelling geplaatst, er was wat onduidelijkheid over een product, de communicatie was perfect en het probleem werd direct heel netjes opgelost. Je kan merken dat easytoys klant tevredenheid op 1 heeft staan en dat is fijn!

Toppie

Prima site waar duidelijk word aangegeven wat er wel en niet is. De maatwijzer klopt. En de bestellingen komen, anoniem, in mijn geval altijd op tijd binnen. Kort gezegd ben ik een tevreden klant van Easytoys.

Super service

Snel, verpakt zonder naam op doos zodat het privé is.

Net echt

Als ej eenmaal het juiste vacuumpunt heb gevonden dan wil je niet anders

Discreet, correct , prijs-kwaliteit

Ik vind easy toys top . Ik heb al verschillende verdelers van speeltjes gehad en easy toys springt er bovenuit. Heel duidelijke website, discreet in bezorging g en verpakking . En prijs kwaliteit is top zeker een aanrader. Easy toys maakt deze saaie corona periode leuker en spannender.

Super snelle levering

De artikelen zijn super snel geleverd i love that!!!

Fantastisch!

Onze eerste bestelling, ging vlekkenloos! De website werkt goed, en boven onze verwachtig stond het pakketje de volgende dag sochtends voor de deur! (de dag er voor savonds besteld)

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam