Producten sijn super goed en snelle discrete levering.

makkelijk, discreet, betrouwbaar

De webshop is goed te browsen/winkelen. al missen sommige filter opties naar mijn mening zijn er genoeg opties om precies in te spelen in wat je zoekt. Verzendingen zijn zeer discreet. Niemand die zal weten wat je besteld hebt.

Snel en in blanco anoniem in doos geleverd

Ik vind de website de beste die ik tot nu heb gezien. Het is plezierig om te kijken en kijk bijna wekelijks want elke keer valt mijn oog op iets anders wat mijn nieuwsgierigheid wekt. De levering is zeer snel dus vandaag besteld is ook morgen in huis dat vind ik echt een pluspunt. Ik persoonlijk vind deze website een echte aanrader.

Goede site en prima service

Via de website verschillenden artikelen besteld en de volgende dag op het aangegeven tijdstip ontvangen. Prima Service!!

Super fijne, snelle, goede service!

Het is een super fijna site om rond te neuzen en te ontdekken wat leuk lijkt. Dan komt het leukste en dat is bestellen, dat gaat snel en discreet. Het is DE site waar ik het liefst en het meest bestel

Gewoon top!

Het bestellen gaat makkelijk, de levering is super snel! En daarnaast wordt het plezier thuis alleen maar beter

Top!!

Fijne is dat het er de volgende dag al is!! En discrete verzending!

Top snelle reactie en verzending topproducten

Ik doe erg graag mijn seksuele inkopen hier

Ik bestel regelmatig bij easytoys.nl. ik heb vrijwel nooit wat te klagen over de producten die ik daar bestel. Ook staan er vaak professionele reviews onder de meeste producten dit helpt met een goede overweging te maken en te snappen hoe iets werkt. Het word fijn discreet verstuurt en de meeste producten zijn goed prijs-kwaliteit gericht.

Top bedrijf, nooit problemen mee gehad

Pakketjes altijd optijd binnen, artikelen zijn van goede kwaliteit. De prijs is rond het gemiddelde, ik heb geen slechte punten.

Alle producten worden snel en super goed afgeleverd

Als je iets besteld bij easytoys weet je al dat het goed komt. Bijna altijd volgende dag in huis en wordt perfect en discreet geleverd. Ook zijn alle products van super kwaliteit en een heel erg Fijn material. Heeft u contact met de kanten service dan wordt u 100% zeker goed geholpen. Ik ben tot nu toe nog nooit ontevreden geweest niet eens een beetje. Dus weet je niet zeker of je hier wil bestellen gewoon doen!!

Zeer goede site, snelle levering

Prettig gewinkeld. Mooie producten en snel geleverd. Levering was discreet en goed verpakt. In een woord: TOP Ik zou het zeker anderen aanraden hier te bestellen.

Snelle levering en goede uitleg bij elk voorwerp

De dag na bestelling werd het pakje al geleverd. Hierbij zat een tamelijk groot cadeau en de doos was goed gevuld. Blij van elk product en uitleg bij elk voorwerp is zeer gedetaileerd.

Goede kwaliteit en service

Al paar keer wat besteld en altijd zeer tevreden over het product.

Snel, concreet en altijd ontvangen wat ik had verwacht

Ik gebruik Easytoys nu exclusief als mijn enige plek waar ik mijn producten bestel. De website is ongelooflijk gebruiksvriendelijk en nodigt je uit om wat meer onderzoek te doen naar wat je leuk zou vinden. De Sales zijn altijd ook zeer fijn, vooral omdat bestsellers vaak in de aanbieding zijn. Ze zijn natuurlijk best sellers voor een reden ;) Heb nog maar een keer een probleem gehad, maar dat was eerder hele slechte timing. Net wanneer ik een product had besteld was de laatste al uit het assortiment gehaald. Ik kreeg gelijk een email hierover en heb zelfs een product mogen uitkiezen die een hogere waarde had! Het feit dat je kortingscodes krijgt wanneer je een relevante review achterlaat moedigt mensen ook aan om daadwerkelijk uitgebreide reviews te schrijven waardoor andere mensen snel kunnen zien of het product bij andere mensen in de smaak viel. Ik raad EasyToys aan iedereen en hebt dat dan ook al meerdere keren gedaan! Echt een top bedrijf!

Topkwaliteit ....en bij een vraag wordt er vlug een antwoord gegeven

Snelle en goede service ook snelle reactie op vragen

Netjes en discreet geholpen. Snelle reactie op vragen

Heel fijn!

Discreet verpakt, snel verzonden. Goede kwaliteit van de producten ben er erg tevreden over

Goede prijzen, goede service & snelle levering

Regelmatig bij EasyToys besteld en altijd snel geleverd en goede service! Uitgebreid assortiment dus voor iedereen wat leuks te vinden

Alles voelt en werkt super. Zijn zeer tevreden over meerdere aankopen! Zeker aanraders!

Fijn snelle service prijs kwaliteit ook prima

Goed!

Easytoys.nl heeft verschillende producten. Voor iedereen wat wils. Voor iemand die net begint, voor iemand die al wat gevorderd is, of iemand die het samen met zijn/haar partner iets wilt proberen. Easytoys levert ook héél snel en discreet. Ik ga hier zeker nog bestellen!

nieuwkomers - perfect

de website sextoys is een perfecte site om seksspeeltjes en sextoys te promoten. het zoekondergoed bracht me voor het eerst op deze site bij sextoys. Ik heb hier mijn eerste aankoop gedaan met weinig geld: een mooie dildo prikkelt de zintuigen onder de douche. Het was er de volgende dag, de postbode en het pakket, zoals gezegd, allebei discreet. de selectie is gediversifieerd en ingedeeld in catalogi. Ik ga weer winkelen bij sextoys. en beoordeel op nieuw

Geweldige service.

Ik heb tot nu toe twee producten gekocht bij EasyToys. Beide producten, op verschillende tijden, tijdens de Covid-19 crisis zijn binnen één dag aangekomen. Ik vind persoonlijk de website een goede layout hebben, alles is makkelijk op te zoeken, de omschrijvingen kloppen, en zo ver ik heb gemerkt zijn er geen bots bij de recenties om een product omhoog te bumpen. Ik geef EasyToys een 9/10, aangezien er natuurlijk altijd wel plek voor verbetering is.

Anonieme levering met fantastische prijs/kwaliteit verhouding.

De prijs is fantastisch, zeker niet te duur. Het pakket was in een neutrale doos zonder opdruk van de afzender, zeer discreet dus. Ook was de doos onbeschadigd en een dag na bestelling al geleverd.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam