Correct in alle opzichten

Voor mij zeer interessant doordat men werkt met AfterPay. Veel dank voor de correcte afhandelingen.Ik voel me ook betrokken bij alles en krijg onmiddelijk feet back.Proficiat.

vandaag besteld morgen in huis

ERG snel geleverd, ik heb de satisfyer gehaald en ik ben er tot nu toe heel blij mee. Ik zou er definitief weer bij bestellen!

Super snel en makkelijk

De bestellingen zijn zo geplaatst en zijn super snel in huis! Wij konden niet wachten op ons nieuwe speeltje en waren dus blij verrast met deze turbo snelle service!

De fijnste erotiek webshop die er is!

De site van easytoys is overzichtelijk en heeft meer dan genoeg keus! Bij elk product staat een duidelijke beschrijving van wat het inhoud en wat je kan verwachten. De klantenservice is een van de vriendelijkste , ik heb twee keer een pakketje terug moeten sturen en hiermee werd ik super vriendelijke én snel mee geholpen! Ook als ik een vraag had over een product of advies wilde, dan werd dat binnen een uur beantwoord ! Ze denken dat echt met je mee en nemen je serieus, dat is fijn! Ik heb al meerdere vrienden/kennisen verteld over easytoys , en ze aangeraden om daar iets te gaan halen als ze geïnteresseerd zijn in sextoys. Sommigen hebben dat ook gedaan en zijn net zoals ik super tevreden!

Vlottw levering en prima service

Helaas was het bestelde kapot. Een telefoontje en er werd direct een nieuw artikel gestturd. Ontvangen binnen 24 uur. Geweldig.

Duidelijk, eerlijk, discreet en snel

Een ruim assortiment met duidelijke beschrijvingen. Je vind op easytoys snel je weg en de betaling/levering verloopt soepel

Een topper

De site is goed te vinden, heeft een groot en goed assortiment Easy toys heeft en geeft veel prettige en leuke informatie over de producten maar daarnaast ook over alles wat je maar weten wil op sexueel/sensueel gebied. Op de site kan je ook geweldige ideeën opdoen voor jezelf en/met partner, succes verzekerd.

GE-WEL-DIG

Easytoys is een zeer goede site als het aankomt op speeltjes! Als je tijdig besteld heb je je speeltjes de dag erna al in huis. Ook doen ze heel veel kortingen, dit vind ik super voor studenten en jongeren die niet al te veel geld willen uitgeven voor speeltjes!

Topspeeltjes supersnel en discreet bezorgd

Easytoys heeft een hele ruime collectie aan speeltjes voor zowel mannen als vrouwen. Levering is vlot en discreet, je kan ook kiezen om je pakketje bij een post nl punt te laten bezorgen

Producten zijn super

Paar dingen besteld en was top en wat we besteld hadden en op tijd

Snelle levering Alles zit altijd netjes verpakt Alles is kwalitatief zeer goed.

Snelle levering, goede service en duidelijke site

Snelle service & levering. Kwaliteit is verbazingwekkend goed, producten zijn goed verpakt. Al een paar keer besteld en iedere keer opnieuw weer ontzettend tevreden!

Snel en discreet

In de avond besteld en zoals beloofd de volgende ochtend al bezorgd. Discreet verpakt, dus geen probleem als de buurvrouw of -man het pakketje aanneemt.

Goede en heldere informatie.

Easy Toys communiceert duidelijk over de bestelde producten en de levering ervan. Komt bij mij heel betrouwbaar over. De uiteindelijke levering kwam een dag later dan op de website staat aangegeven. Maar dat was op zich geen probleem.

Een super webshop

Echt een geweldig webshop met een zeer ruime keuze van speeltjes en kleding echt een aan rader voor iedereen die wel wat spanning wil in de slaapkamer.

Tot nu toe wa ik allemaal gekocht heb allemaal een zalig speeltjes heb tot nu toe geen enkel miskoopjes ze zijn de MAX

Ik had het als valentijnsdag cadeautje voor mijn vriend gekocht, maar we hebben het een week uitgesteld, hij past perfect, hij zit goed en ik dacht datbhet voor de vrouw mee zou vallen, maar dat heeft het tegendeel bewezen.

Was snel en goed.

Het was snel geleverd bij me huis en het is gwn in goeie kwaliteit. En ze laten je precies weten wanneer die onderweg ga en wanneer die kom.

Prettig en overzichtelijk shoppen

Prettig en overzichtelijk shoppen en vragen bij de klantendienst worden snel opgepakt.

Gewoon goed

Overzichtelijke website en snelle levering

1 woord top!

Snelle verzending duidelijke productomschrijving. En mooie producten.

Zeer discreet, goede kwaliteit en fantastische service.

Ik heb diverse producten gekocht bij dit bedrijf en daar ben ik zeer tevreden over. Het bedrijf werkt zeer discreet en dat waardering ik dan ook zeer. Daarnaast is er een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn de producten gemakkelijk te gebruiken, mede door de duidelijke instructievideo's op de website en de vele reviews.

Goede service, tevreden

Ik heb al meerdere producten via EasyToys besteld, en over het algemeen ben ik tevreden over de kwaliteit en de service. Een aantal keer is er iets mis gegaan, maar de klantenservice reageert snel en is erg behulpzaam waardoor het probleem altijd snel wordt opgelost.

Leveren niet en klantenservice is zeer onduidelijk

Aanvulling op verzoek van Easytoys: Inmiddels is het zover gegaan omdat ik zelf bij PostNL 2 keer een klacht heb ingediend, dat de bezorger aan mijn deur is geweest of ik het pakket had. Nou ik heb het pakket, maar niet dankzij hem. Ik heb het gekregen van een buurman 2 huizen verderop. Dat lig niet aan ET, maar aan de bezorger. Wel vind ik het apart dat ze pas echt actief werden ná deze review. Dat is echt voor verbetering vatbaar en dus nog steeds maar matig enthousiast. Nu aan ET te kennen gegeven dat ik het pakket eindelijk heb en dat ik gewoon netjes zal betalen.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam