Explosie

Nog nooit zo'n orgasme gehad geweldig zeker een aanrader moet je gewoon hebben!!!

Super snelle service

Snelle levering Discreet verpakt

Zeer snel geleverd

Goeie snelle levering goede producten

Hemels !!!

voor herhaling vatbaar

Prachtige producten, kwaliteit, en heel duidelijke website. Kan ik alleen maar aanbevelen. service uitstekend. Een plezier om even tijd te spenderen om even te genieten van hun producten.

Super producten en super snel geleverd, helemaal te gek

We moeten het nog gebruiken maar kijk er enorm naar uit. Me vriendin is helemaal in dr nopjes haha

Geweldig, discreet, gemakkelijk

Alles maakt het heel gemakkelijk en discreet.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle en discrete levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Veel keuze en reviews op de website zijn nuttig bij je keuze

Helemaal Top

Duidelijke uitleg en beschrijving van de artikelen . Naar aan leiding van de reviews kon ik mijn keuze maken, waar ik naar op zoek was. Snelle service! Ik ben super tevreden.

Goede site. Zeer betrouwbaar. En snelle levering. Veel leuk speelgoed voor 18+ :)

Perfecte webshop!

Ik heb nog nooit een slechte service gehad en de producten zijn top, nou wat wil je nog meer!? Ik bestel hier maar al te graag!

Top shop

Altijd goede en leuke spullen en goede service

Snelle levering. Discreet verpakt. Leuke producten om te ontdekken.

Uitstekende webwinkel

Bestellingen allemaal op tijd, Op het goede afleveradres in een prima verpakking

Overzichtelijk en snelle levering!

Ik vind heel prettig dat de site erg uitgebreid en overzichtelijk is. Ook is het heel prettig dat producten zo snel geleverd kunnen worden en in een tijdslot wat voor jou uitkomt! Enige wat er voor mij nog verbeterd zou kunnen worden is dat er misschien meer low budget artikelen mogen in het assortiment. Maar kan me voorstellen dat dit afdoet van de kwaliteit dus ben zeker tevreden met wat er nu wordt aangeboden!

Duidelijke website, topproducten. Snelle afhandeling en bezorging onder discretie. Dikke uim

Prima website duidelijk en overzichtelijk

Snel en anoniem verzonden top

Simpel, duidelijk en discreet

De website en service is duidelijk en simpel. Het kan voor een 'beginner' overweldigend zijn om een juiste en makkelijke keuze te maken maar EasyToys maakt het heel simpel en snel. Daarnaast is de verzending zeer snel en wordt je verzending goed en discreet verpakt.

Uitstekende producten, service en levering!

De producten die ze leveren zijn van zeer goeie kwaliteit, de service is uitstekend (zijn makkelijk te bereiken) en de levering is snel!

Super! Geen klachten.

Super fijne webshop waar ik nog nooit klachten over heb gehad.

Snelle bezorging, bezorgd binnen de beloofde tijd. Ook netjes en concreet verparkt. De spullen waren prima in vergelijking met de prijs. Ze bieden ook sexspeeltjes aan voor ieder wat wils en hebben een uitgebreid assortiment. Ik kom zeker terug in de toekomst.

Easytoys zorgt voor kwalitatief goed producten. Toen ik mijn eerste artikel bestelde was deze helaas kapot. Easytoys verstuurde direct een nieuw artikel. Kortom, top service!

de keuze is reuze.allemaal nieuwe ervaringen

ik heb ondertussen al wat dingen besteld.zijn allemaal prettig.prijs valt ook mee ligt eraan wat je kiest.gr jeanette

Super service!

Bestellingen worden super snel bezorgd! Van elk artikel word alles goed uitgelegd en beschreven op de site. Heb niks negatiefs te zeggen over EasyToys! Dank jullie wel voor de goede service

fanrtastisch

ik zocht als beginner met mijn partner wat leuke speeltjes om mee te experimenteren. alles dat wij hebben gehaald was volgens onze verwachtingen. wij raden het zeker aan

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam