Slechte service

Ik had een bestelling geplaatst met 3 artikelen waarvan ik maar 2 heb mogen ontvangen, na contact te hebben gehad met de klantenservice word het geld terug gestort op me rekening. Het enige wat ze zei is dat ze het wel opnieuw kan versturen als ik dat zou willen maar niet weet wanneer ik het zou ontvangen. Niet vriendelijk of meegaand in elk gebied.

super

een heel goed produkt voelt fijn aan

Geweldige selectie en service

Easytoys heeft een groote selectie en ik heb alleen maar goede ervaringen met de site, service, en de producten.

My first vibrator

I got Aurora Vibe Rabbit Vibrator from easytoys.nl as my first vibrator ever. Did not get disappoint as it is really easy to use and has several vibration options. However, I recommend using lubricant. Even though the package itself was packed well without indicating what's inside, it was delivered to my neighbors even though on the box was clearly stated "ONLY TO THE BUYER".

Top site en Top producten

Ik heb nu een paar bestellingen gedaan en alles overtreft mijn verwachtingen. Mooie en goede producten, makkelijk bestellen, snelle levering en een mooie prijs. Kortom fijne en betrouwbare website

Duidelijk overzicht, makkelijk te bestellen en ze doen wat ze beloven!

De website is goed opgezet, betrouwbaar en wat je zoekt is makkelijk te vinden. Zo heb ik het spel ultiem verlangen gekocht, schitterend, spannend en een leuk ontdekkend spel voor ons beiden! En ze doen wat ze beloven, op tijd bezorgen op het tijdstip wat ik graag wilde :) Ik bestel zeker vaker nog een keer bij easy toys!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Geweldige winkel

Easytoys heeft een prachtig assortiment, een overzichtelijke en goed werkende website, snelle en duidelijke afhandeling en een snelle levering. Praktisch dus helemaal top! Het assortiment is ook goed ingedeeld, waardoor je als vanzelf blijft zoeken naar het onbekende. Dit maakt elk bezoek aan de website een avontuurtje

Topservice

Top service garantie ook top

Top site

Goede en zeer overzichtelijke site. Netjes en snel geholpen. De leveringen komen discreet binnen. Kortom een goede site om te bestellen!!

Veel keuze. Snelle service.

Geweldig!

Ik wist wat ik zocht. Alleen kon ik er zelf niet uitkomen. Toen heb ik contact gezocht via de app en heb ik uitgelegd wat ik graag wilde. Hierin ben ik zeer goed geholpen aangezien ik een link kreeg naar een product die overeen kwam met mijn interesse. Deze heb ik gelijk zonder aarzelen besteld en was ook heel snel binnen.

Helemaal tevreden

Alles wat ik besteld heb is in goede staat aangekomen en binnen de gestelde tijd goed verpakt geleverd

Super service en betrouwbaar!

Meerdere keren een bestelling geplaatst en enkele keren geannuleerd. In deze pandemie periode super geregeld en binnen enkele dagen door de goede klantenservice.

Voldoet zeker aan alle verwachtingen!

Ik ben heel tevreden met de site. Alles wat er beschreven word is zoals het is. Je word altijd goed geholpen door de klantendienst en je bestelling stelt je nooit teleur. Veel pret heb je gegarandeerd!

Niet gedacht, Maar heel goede ervaringen!

Ik was niet gekent met Easytoys, tot ik hier mijn eerste vibrator kocht. Heel snelle leveringen bij alles wat ik bestel tot nu toe en nog nooit problemen gehad. Blijf hier in de toekomst zeker bestellen. Zeker een aanrader.

Tiptop!!

De artikelen zijn altijd in orde. Nog niks op aan te merken en heb al heel wat besteld. Ook de verzending is altijd top. Mooi, verzorgd en discreet verpakt. Zeker aan te bevelen. Prijs kwaliteit dik in orde!

Dikke aanrader!!!

Recentelijk voor de eerste keer besteld bij EasyToys en wil niks anders meer! In korte tijd al meerdere bestellingen geplaatst... Ze hebben ALLES waar je naar zoekt. Voor ieder wat wils. Top prijzen, veel merken, duidelijke uitleg/productomschrijvingen, gewoon een super handige en duidelijke (en leuke) website. Vaak de volgende dag al je product in huis!

Positief!

Hele prettige website! Veel keus en snelle levering. Word netjes in discrete verpakking bezorgd. Al een paar keer besteld, alles werkt goed, nog niks negatiefs ondervonden!

Top kwaliteit

Goede service! Snelle levering en top kwaliteit

Altijd goed!

Alleen maar goede ervaringen. Soms een dagje later dan aangegeven, maar dit kwam waarschijnlijk door postnl

Gewoon perfect

Heel goede uitleg ivm de speeltjes en een snelle levering

Goede kwaliteit

Bezorgservice was goed, had hem best snel in huis kwa dat het erg druk is. Voelt goed aan is niet te hard, voelt realistisch en is lekker groot.

Fijne webshop

Uitgebreid assortiment, meestal goede prijskwaliteit verhouding. Snelle levering. Dus al met al een aanrader.

Goede kwaliteit

Goed product voldoet aan de verwachtingen

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam