Mooie snelle levering

Goede discrete en erg snelle service!

Overzichtelijke website, leuke aanbiedingen en discretie verzekerd! Pakket wordt zeer snel verzonden. Zeer tevreden over de service.

Imposant prikkelend sexy live spuitende vibrator

Nietsvermoedend opende ik het pakketje, de buitenkant verraadde niets. Het bleek een heerlijke verrassing van m’n vriend te zijn, we hebben enkele kilometers te overbruggen, en daardoor kunnen we minder vaak live lichamelijke van elkaar genieten dan we zouden willen. Een grote glimlach verscheen op m’n gezicht toen ik de imposant grote roze en live spuitende vibrator zag ! Ik was zelfs heel even bang dat hij me niet zou passen. Maar hij bleek een heel goede stand-in te zijn, om mezelf te kunnen verwennen met fijne intense orgasmes als m’n partner niet in de buurt is. Hij overtrof al m’n verwachtingen, en inmiddels ook live aan m’n vriend laten zien, hoe ik kan genieten van zijn heerlijke stand-in, zo kun je in je eentje genieten, maar ook samen met je partner. ........ geweldig lekker prikkelend cadeau dat smaakt naar meer !

Great!

Great shop with very plain/classic/discreet packages. All products, all prices, very diverse!

Snel geweldig en makkelijk

De bestelling ging super en bezorging ook de spullen zijn tip

Correcte service en levering

Steeds snel ontvangen wat we besteld hebben

Snel, en goede prijs kwaliteit verhouding

Supersnel geleverd Mooie artikelen

Niks op aan te merken!

Ik heb mijn bestelling besteld en nog geen dag later heb ik mijn bestelling al binnen gekregen! Hier was ik ontzettend tevreden over! Verder is het artikel alles wat ik ervan had verwacht. Ik heb dan ook helemaal niks aan te merken op dit product!

Prettige site, discrete bezorging

Snelle bezorging in een anonieme doos. Prettige site met uitgebreid assortiment. Kwaliteit producten is goed.

Levering was er heel snel, discreet en correct. Je kan er steeds op rekenen dat alles perfect wordt afgehandeld.

Leuke producten en goede kwalitiet.

Het was zeer makkelijk om te bestellen van de webshop ook was er genoeg data om te lezen. Bezorging was goed maar de kwaliteit van de penis vorm was een beetje minder.

Duidelijke site, snelle en correcte afhandeling

Duidelijke site, snelle en correcte afhandeling.

Goed!

Heel snelle levering. De mogelijkheid om punten te sparen is handig en de producten zijn interessant. Er is ook vaak korting. Een app van Easy Toys is er volgens mij nog niet maar het zou erg leuk zijn.

Goede producten, snelle levering en anonieme verpakking

Ik heb al een aantal keer wat besteld via EasyToys, en elke keer ook top! De producten zijn top, de prijs-kwaliteit is ook erg fijn. Vaak zijn de producten ook sealed zodat je weet dat ze niet eerder zijn gebruikt! Geeft net dat extraatje. Enige minpuntjes is dat er niet altijd een omschrijving bij de levering zit of online te vinden hoe je een vibrator kan opladen of waar de batterijen in moeten (of meer waar het apparaatje open kan). De leveringen waren altijd op tijd en het was niet te zien dat er leuke speeltjes inzaten. Zelf woon ik nog thuis bij mijn ouders dus die konden in ieder geval niet zien wat voor pakketjes het waren! Ook fijn dat er bij de bankafschriften niet direct te zien is dat het van EasyToys is, erg fijn als je met iemand anders de financiën doorkijkt.

Steengoed bedrijf

Hele goede ervaringen , wat ze beloven komen ze helemaal naar , altijd op tijd bezorgd , je wordt ook heel netjes op de hoogte gehouden van je bestelling , en als de bestelling binnenkomt is hij heel netjes en goed verpakt. Wat er beloofd wordt komen ze voor 100% na.

Verrijkend

Vlotte aankoop van producten die een nieuwe wereld deden open gaan in de slaapkamer

Uitstekend producten en heel erg tevreden

De producten op EasyToys zijn van goede kwaliteit en ook niet al te duur. Dit maakt het leuk om steeds wat bij te kopen om iets uit te proberen. Alles wordt discreet geleverd wat erg fijn is. Ik zou het zeker aanraden om bij EasyToys te bestellen.

Goede afhandeling defect product.

Ik had een bestelling gedaan van een aantal artikelen. 1 van de artikelen was na 1 keer gebruiken defect geraakt. Na 1 mail te hebben gestuurd, kreeg ik kosteloos een nieuw product toegestuurd. En dit zonder het oude product te hoeven retourneren. Al met al zeer goed afhandeling van mijn klacht. Voelt goed.

zeer breed assortiment

er wordt een zeer breed assortiment aangeboden, met duidelijke omschrijvingen en handleidingen. Tevens toegang tot verschillende reviews geeft kracht bij bestaande omschrijvingen. De ervaringen delen van anderen is echt top.

Zeer goede adviezen en leuke toys

Uit nieuwsgierigheid begonnen met kijken en ondertussen diverse toys besteld. Nu is het sex leven met mijn partner naar een hoger niveau gegaan. Een echte aanrader.

Overzichtelijke site! Top product met recensies die erg fijn zijn. Ook zit bij elk product veel informatie erover en je kan makkelijk contact opnemen. Levering is erg snel en op je pakketje kan je niet zien waar het vandaag komt!

Super goede producten, goede site en snelle levering, kan niet beter!

Professionele dienst, fijne ervaring!

Ondertussen heb ik drie keer een bestelling geplaatst bij EasyToys, en ik was iedere keer blij met de professionele service. Eenmaal moest ik een bestelling achteraf toch annuleren, na de betaling, wat gelukkig geen probleem bleek te zijn. De communicatie was helder en het geld werd direct teruggestort. Bij de overige bestelling altijd een snelle levering, en de producten worden in een anonieme verpakking bezorgd. Zeker een aanrader!

met aanmelden korting en vaak goede acties producten zijn goed en van kwaliteit bij bestellen vaak de volgende dag meteen in huis tenzij het druk is bij de bezorger zelf dus in een woord uitstekend!!

Nog niets van jullie is me tegengevallen integendeel het kloptr allemaal

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam