Absoluut goede kwaliteit maar trage levering

Ik bestel op jullie site en krijg de keuze van dag en tijd . Maar als ik dat in vul krijg ik niet mijn voorkeur maar, nu al bij mijn eerste twee bestellingen komt het later .Dat is erg jammer want je kiest een moment dat je thuis bent en als het dan een paar dagen later komt is dat erg vervelend .

Vandaag besteld is morgen in huis. Naast de qualitatief goeie spullen, is de service super snel. Goeie beschrijving van het product en goeie foto's. What you see is what you get

uitstekend

snelle service, verder niks op aan te merken gewoon top!

Uit stekent

Voor het eerst besteld bij deze web winkel en het beviel ons goed duidelijk omschrijving van het artikel netjes verpakt top

Eerlijke prijs kwaliteit. Had ze gecontracteerd zelfde dag antwoord gehad.

Snel genot

Je hebt heel veel keuze in speeltjes. En eens je jou favoriete speeltje hebt uitgekozen is deze snel bij jou thuis geleverd en is het tijd voor jou genot. Ik ben heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de speeltjes. Ook de prijs is goed.

Compleet Assortiment

Snelle verzending en ook retour verwerking Leuke overzichtelijke site Groot en compleet assortiment. Prijzen zijn ook naar verhouding en concurrenten met andere sites

Snelle en zeer goede levering. Goede producten en de service is top.

Vind het een hele duidelijk site. Bestelling word heel snel geleverd. Wat ik okk fijn vind is dat je achteraf kan betalen. Je kam dus eerst de producten rustig bekijken en dan beslissen wat je wel of niet wil behouden. Heb voor de tweede keer iets besteld zelfs.

Perfect!

Heel overzichtelijk, en op de beloofde moment in huis. Netjes verpakt en goede kwaliteit

Mijn score zegt het al, gewoon perfect!

Zit heel lekker ook aan je lichaam, en super sexy!

Super snel en zeer discreet

Zeer tevreden! Snelle afhandeling en super snel in huis. Zeer discreet en alles wat ik had besteld werkte uitstekend!

precies wat ik ervan had verwacht

zacht en toch sexy! Het was precies zo als op de site beschreven

Goede service & snelle levering

Easytoys geeft goede en duidelijke omschrijvingen op hun site over hun producten, de productkwaliteit is vrij goed en daarnaast ook nog voor een mooie prijs. Ook is de klantenservice snel en goed via WhatsApps maar ook via de telefoon te bereiken.

Producten die ik heb besteld waren snel bezorgd. Ook is de kwaliteit van de producten hoog.

Zeldzaam: professioneel bedrijf waar kwaliteit de prijs overtreft!

Zeer goede service. Dit zeg ik niet vaak over een bedrijf online. Maar ik kan niet anders in deze. Bestellingen komen een dag later, producten kloppen sluiten volledig aan op de verwachting (dus geen domper na het uitpakken, halleluja!) en de prijzen zijn scherp. Een vraag of probleem? Direct antwoord. Daar kan menig internetbedrijf nog een pintje aan ehh.. “zuigen” ;-)!

Everything as expected

Nice website to browse. Ordered a few items for the first time and received them very quickly; everything was as expected.

goede beschrijving en zeer snel bezorgd!

ik zal hier zeker weer bestellen, niet te duur en alles is duidelijk beschreven.

TOP snelle en discrete levering

Levering was snel en discreet.

Goeie ervaring

Top sevice en super snelle levering

Een werkelijke inspiratie

Inspiratie voor mij en mijn vriend Zowel bij elkaar Als op afstand

Alles wordt snel geleverd en producten zijn top

Mijn ervaring het is de beste

Ik vind alles super

Een mooie, uitgebreide webshop met een hele goede klantenservice!

Ik shop veel bij EasyToys omdat ze een erg uitgebreid assortiment hebben. Ik vind het ook belangrijk dat ik weet wat de ervaringen van anderen zijn, om een zo goed mogelijke aankoop te doen. Verder heb ik 1x een artikel gehad dat me niet beviel, dit is keurig opgelost met de klantenservice. Artikelen worden altijd discreet en dupersnel geleverd.

Heel tevreden

Alles werd snel en discreet geleverd!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam