Beter kun je niet krijgen

Ik zeg niet dat het de beste is. Maar deze webshop in combinatie met hun webblog. Is de beste keuze om seksspeeltjes te kopen. Als je iets ziet wat je denkt leuk te vinden maar je snapt het niet helemaal hoe te gebruiken of je weet niet of het wat voor je is. Dan is er een hele uitleg op de blog om je over te halen en goed te informeren. Producten zijn ook van goede kwaliteit en niet te duur

Geweldige site om je slaapkamer avonturen nog avontuurlijker te maken

Easytoys heeft een hele hoop niet te gestoord geprijsde speeltjes die voor mij en mijn relatie een hele hoop leuker hebben gemaakt. Goede kwaliteit, niet te duur en toch verzending waarbij niet te zien is wat er in zit. Voor mij de site om alles wat seksueel is te bestellen.

Vlot

De website ziet er netjes uit en de producten en leveringstermijn zijn altijd top. Wel loopt de website soms moeilijk via de telefoon en is er soms weinig uitleg aanwezig over bepaalde producten. Over het algemeen wel erg tevreden over easytoys. Bij problemen helpt de klantenservice je met plezier verder.

Gemakkelijk en snel, ik hou ervan!

Bestellen bij easytoys is zeer gemakkelijk. Een overzichtelijke website met voor elk wat wils! Dankzij de snelle manier van levering, hoef je niet lang te wachten om je bestelde spullen te mogen gebruiken. De producten zijn van een goede kwaliteit en een veruiming voor ons seksleven.

Het pakje was perfect zoals op foto,en past ook goed,de maten zijn wel ok,de dildo ook heel heerlijk,maar een nadeeltje maakt te veel geluid

Snel en goed geregeld

Wij hadden wat leuke spulletjes besteld. Helaas had 1 item een defect in het oplaad gedeelte. Gebeld, geen probleem, keurig retour via antwoordnummer en een nieuwe opgestuurd gekregen. Binnen 3 dagen in corona tijd. Perfect toch?

Prima en snel.

Mooie producten met een hoge kwaliteit Worden snel en keurig verzonden. Info is duidelijk.

Goede service en nette levering

Snelle en correcte levering. Bij vragen, snel antwoord. Bij klacht over product, zeer correcte en snelle afhandeling / antwoord en contact. Directe oplossing.

Gekregen zoals omschreven.

Zoals omschreven een leuke toy, werkt prima stevig materiaal en diverse fijne vibratie standen.

Duidelijk en goed en wat je besteld snel geleverd

Duidelijk en goede website en wat je besteld snel geleverd.

oke

oke

Perfecte service

Goede levering en we hebben veel plezier met de toys die we hebben gekregen. We zijn een lesbisch stel en hebben veel aan deze website. Heb ook al is gevraagd wat het beste te gebruiken is en ben erg goed geholpen

Snelle levering, goede kwaliteit.

Alles werd binnen 1,5 dag geleverd. De kwaliteit prijs verhouding is uitstekend.

Super producten en snelle fijne klantenservice

Producten zijn snel en goed geleverd. Na 2 dagen al in huis. Ook het contact met de klantenservice ging vlot en ze hebben mij dan ook goed en snel geholpen.

Wauw super fijne creme

Zeer fijn heb crème besteld en het was de dag daarna al binnen . De crème doet echt wat die moet doen en zoals dus ook in de omschrijving staat

Uitstekende service

Artikel was stuk. Kreeg direct een nieuwe opgestuurd.

Toppers

Easy Toys een bedrijf waar je op kan bouwen die de artikelen met heel veel passie aanbieden voor mij een TOP BEDRIJF

Na het kopen van de secret pleasure chest - wicked wildcat werd mijn tijd in de slaapkamer zoals de naam al beschrijft ‘wild’. De handboeien waren sterk genoeg om mijn vriendin vast te maken aan een paal in mijn pleasure room om haar vervolgens met het zweepje meerdere malen mijn ‘bitch’ te maken. Ik zou dit product zeker aanraden.

Voldoet zoals beschreven

Top winkel voor spanning en altijd netjes geleverd.

Aantal fijne speeltjes besteld, prima kwaliteit en de prijs is ook netjes. Alles is netjes optijd geleverd en in discrete verpakking. Elke keer weer. Dit was dé (web)winkel die me met plezier door de lockdown heeft geholpen ;)

Er gaat een nieuwe wereld voor mij en mijn vriendin open

Via via hadden wij al veel over Easy toys gehoord en het leek ons ook wel wat! De eerste keer toen we wat bestelde bij Easytoys hadden we al snel iets gevonden wat ons wel wat leek. De prijs stond ons ook aan. Binnen een dag was het al binnen wat wij heel fijn vonden. Natuurlijk wouden wij het gelijk uitproberen, er ging een nieuwe wereld voor ons open! Wij hebben al meerdere dingen besteld bij Easytoys en blijven dit zeker doen!!

Snel, goed en discreet!

Leuk assortiment, genoeg keuze dus voor iedereen wel wat.

Super snelle en discrete levering van ruim assortiment!

Mooie en overzichtelijke website met enorm veel keuze....bijna teveel! En vervolgens is het bestellen erg gemakkelijk en de levering supersnel, zoals het inmiddels hoort. In een mooie doos geleverd en alle bestelde producten ook volgens verwachting.

Perfect service, fast delivery

I have ordered from Easy Toys before and will continue to do so! The product descriptions are always on point, delivery always the next day in house, discreet packaging. Highly recommended!

Voor het eerst geëxperimenteerd met het ei en is ontzettend goed bevallen ik raad dit product dan ook aan voor een geweldige avond/nacht

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam