Snel, dicreet en proffesioneel

Hele nette site waarop je snel kan vinden wat je wil. Goede communicatie bij het afhandelen van fouten en retouren. Goed aanbod aan producten.

Prettige webshop waar ik al veel heb besteld

Easytoys is een fijne verkoper van sekstoys. Ik heb al veel speeltjes besteld op deze site en bijna altijd voldoen ze aan de verwachten. Ik ga hier zeker nog meer kopen.

Gewoon Geweldig

Easy toys nja wat moet je nog meer zeggen alles is easy!!! van beschrijving tot aan levering ook de service is EASY!!!

Discreet, hoge kwaliteit en

Discreet (zowel levering als buitenkant van diverse producten), mooi en kwalitatief goed en duurzaam! Daarnaast altijd een zeer prettige ervaring bij het bestellen bij EasyToys. Nogmaals discrete en snelle levering, voor relatief goede prijzen.

Mijn ervaring met EasyToys is altijd goed geweest. Producten worden netjes, discreet en toen verzorgd geleverd. Mocht er iets mis zijn zijn ze goed bereikbaar en wordt er snel naar een oplossing gezocht. Ze hebben een breed assortiment waardoor er voor iedereen wel iets is, van iemand die net zichzelf leert ontdekken tot ervaren kink.

vlug en eerlijk

levering altijd binnen de 24 uur. De omschrijving van de speeltjes zijn correct. Prijs-kwaliteit is top.

Fantastische producten en een top service

Al enkele keren een leuke toy gekocht op easytoys en telkens heel tevreden van. Zeer snelle levering, schappelijke prijzen en een super service wanneer een speeltje niet werkt zoals het hoort.

Top website en hele snelle bezorging!

Voldoende keuze, goede kwaliteit, duidelijke instructies en een hele vlotte en discrete levering!

Jammer

Product van EasyToys besteld via de Hema. Helaas geleverd met overleden batterijen die je niet zelf kan vervangen. Uiteindelijk dus niks aan gehad.

3 maal Scheepsrecht

Ik heb nooit de juiste artikel gekregen, Daarnaast mag de afdeling klantenservice ook een cursus omgangsvormen volgen. Ongevraagd tutoyeren en discussie aangaan. Beschamend..

Zeer snel

Snelle en discrete service

Snelle service en leuke speeltjes

Sinds we easytoys in huis hebben is ons s’exercent weer helemaal in bloei

Voor ieder wat wils.

Zelf heb ik niet veel dingen uitgeprobeerd, maar hetgeen wat ik heb gekocht werkt fantastisch!

Overzichtelijke webshop, discrete levering.

In de webshop staan producten duidelijk omschreven. Het wordt netjes en discreet geleverd.

Perfecte, snelle en discrete service!

Okee, de producten zijn soms niet de gekende merken maar ze zijn goed, betaalbaar... maar vooral een perfecte, zeer snelle en discrete service. Ik schaam me persoonlijk niet maar mensen die twijfelen... je postbode, courierdienst, afhaalpunt, enz. heeft niets in de gaten en het is bijna altijd de dag nadien bij jou!

Fast service, good quality, exelent prices!

I had good experience with that online shop. I received my order the next day and it is confidential. EasyToys has a diversity of products, you will find everything you need. I recommend!

Vlotte en discrete levering, ook mooi op tijd geleverd. De producten zijn van zeer goeie kwaliteit & hebben een goeie prijs kwaliteit.

Gedetailleerd en correct

Artikelen zijn duidelijk omschreven wat keuze makkelijk maakt, tevens is er goed beeldmateriaal aanwezig voor indrukken. Reviews zijn vaak informatief en behulpzaam. Communicatie over bezorging is goed en duidelijk.

Alles verloopt vlot en discreet

Op een zondagochtend bestelde ik 5 producten en op maandagnamiddag werden ze al - heel discreet - geleverd aan huis. Het hele bestelproces liep vlot en ook de producten zijn exact zoals geadverteerd op de website.

Geweldige kwaliteit toys

Mijn eerste set buttplugs besteld. Supersnel geleverd in discrete verpakking. De set is van uitstekend materiaal gemaakt en prettig in gebruik.

Overzichtelijke webshop, snelle en discrete verzending

Eerste keer iets besteld. Overzichtelijke webshop. Duidelijke communicatie over de verzending. Netjes en discreet verpakt. Ga hier vaker bestellen!

Niks anders meer

Super bezorging anonieme verpakking keurig op tijd goede klantenservice gewoon zo doorgaan duidelijke side dikke 10+

Perfecte website voor "speelgoed" ;-)

Ik beveel ET zeker aan, ze hebben een uitgebreid assortiment en de blogs die ze bijhouden zijn soms inspirerend (afhankelijk van het onderwerp). Verder is de verzending snel, en dat er geleverd kan worden bij een PostNL punt maakt het helemaal fijn. Niets zo vervelend als collega's die zich afvragen wat je nou hebt ontvangen :-))))

Altijd geweldig

De producten staan altijd perfect omschreven. Er is altijd een review met foto’s van het product. Ook heb ik altijd heel veel aan de reviews van de klanten zelf. Die hebben het vaak uitgeprobeerd en weten of het werkt of niet. Al met al, de beste site voor sex speeltjes

Goed en snel geleverd

Ben echt tevreden over easytoys vandaag besteld morgen in huis goede sevice

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam