Ondanks de drukte toch binnen een dag geleverd. Producten zijn redelijk geprijsd

Snelle en goede service!

Duidelijke site, snel bezorgd en netjes verpakt. Mensen die het toch nog een dingetje vinden om het te laten verzenden, het word netjes zonder reclame of afzender bezorgd. Heel erg tevreden!

Super overzichtelijke website.

Website is makkelijk te doorzoeken. Wij konden snel vinden wat wij zocjten Met een prima omschrijving van de producten. Wij gaan hier zeker vaker shoppen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had nog nooit eerder besteld, maar het is me perfect bevallen. Zal zeker vaker bestellen

Snelle discrete levering

Perfecte ervaring met deze site, bij veel producten staat een review om te zien wat mensen er van vinden en of het dan bij je past. Snel en netjes geleverd !

Verreweg de BESTE online-sekswinkel

Al jaren een trouwe klant van easytoys, met al meer dan 10 bestellingen kan ik dat inmiddels toch wel stellen. verzending is altijd accuraat en een leuke bijkomstigheid js dat je punten spaart op elke die je bij easytoys uitgeeft. Ik ben nog lang niet uitgeshopt bij Easytoys en Easytoys zal mij in 2021 wederom vaak voorbij zien komen met nieuwe orders. Buiten dat de spaaractie en het een top online winkel is heeft het ook een aangenaam huismerk, met een eigen lijn in de bdsm- speeltjes. Prachtig vorm gegeven en de sets komen allemaal in een elegante maar discrete bewaarbox. Eigenlijk is het elders rondkijken in andere online sexshops niet eens de moeite meer omdat ze prijs-kwaliteit voor mij nummer 1 zijn en tevens een groot aanbod aan sexspeeltjes hebben. voor iedereen die nu nog twijfelt... easytoys.nl en bestellen maar!

Lang wachten en akward situatie

Pakketje besteld op woensdag uiteindelijk pas op maandag aangekomen, vader opende het pakketje en bezorgde een akward situatie.

Snelle discrete levering, slechte kwaliteit

Na bestelling in de drukste periode vh jaar, pakje op tijd en discreet binnen. De kwaliteit vh product is slecht, en ruilen kan dan, begrijpelijk, niet meer. Verrast door een TOP service. Na overleg een passende oplossing geboden. Echt super klantgerichte service op maat!

Satisfyer pro 2 een stukje speelgoed voor mijn vrouw ze kwam 2 x tot een orgasme in zeer korte tijd daarna liet ze mij ook genieten van haar geilheid

Beste website ever!

Ik ontdekte deze website op aanraden van een vriend van mij sindsdien ben ik zo verslaafd eraan geraakt, service en lever tijd is netjes en snel! ik heb al zoveel producten heb besteld. Sindsdien raad ik mensen aan vrienden en kennissen om hier te bestellen. Zeker te weten mijn nr.1 website!

Fijne producten en snelle levering!

Ik bestel meerdere keren per jaar via easytoys en ben altijd tevreden. Er is veel diversiteit in producten en prijsklasse en de levering is altijd snel en goed. 1x een product gehad dat minder goed werkte maar die kon probleemloos omgeruild worden. Al met al zeer tevreden!

Goede kwaliteit , goede prijs en snelle verzending

Snel en discreet kregen wij ons pakket. Kwaliteit is super. Website is duidelijk en overzichtelijk

Een eerlijke webshop

Producten worden omschreven zoals ze zijn, niet groter of kleiner gemaakt dmv omschrijving. Heel fijn! Contact met de shop verloopt soepel, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de pakketstatus. En een breed assortiment! Erg tevreden.

Beter kan niet!

Sinds ik me begon te verdiepen in toys, ben ik niet stuk te krijgen. Heerlijke aanbiedingen, ontzettend veel keuzes voor dames, heren, koppels, beginner etc. Productomschrijving is altijd duidelijk en gelukkig krijg je het thuis verstuurd in een gewone kale doos. Niet dat straks je pakketje bij de buren word geleverd en dat er een dikke dildo op de voorkant staat. Ik ben tevreden!!

Nooit problemen gehad, snelle levering, ik ben zeer tevreden

Ik heb nu twee keer iets besteld via easytoys, beide keren zijn een zeer positieve ervaringen geweest! De levering was zoals beloofd en snel en de kwaliteit van de producten is niets op aan te merken.

Er was iets verkeerd aan mijn bestelling, na een berichtje te sturen op Whatsapp brachten ze dit direct in orde en hebben ze zonder moeite het onbrekende na gestuurd!

Goede service en snelle levering en zeer goede kwaliteit

Mijn ervaring met easytoys is prima zoals boven beschreven...zou ook geen andere online shop willen en raad jullie bij iedereen aan Toys zijn mooi van vorm en materialen en doen wat ze beloven . Ik ben fan van jullie!!!!! Groetjes carolina loggia

Mooie website goede uitleg per product snelle en discrete levering

Duidelijke website zeer ruim assortiment. Per product een duidelijke uitleg. Goede adviezen en presentatie met diverse video’s per product. Per product diverse prijsklassen. Snelle en discrete levering.

Snel en discreet

Super snelle levering en discreet, zeer tevreden

Altijd alles op tijd geleverd, exact zoals omschreven top!

Zeer betrouwbaar en snel

Tussen de feestdagen door een bestelling gedaan, en deze was zelfs met de drukkere dagen erg snel binnen. Netjes in een anoniem verzonden pakket.

Veel keus en snelle levering

Ik bestel al een tijdje bij easytoys en dat bevalt mij erg goed. Ze hebben veel keus en alles wordt snel en netjes geleverd. Thuis, bij een ander of bij een ophaalpunt. Bij de producten staat vaak een goede omschrijving, zodat je beter kunt bepalen of het wat voor je is. Ook de vele reviews helpen hierbij.

Zeer betrouwbaar en snel

Dit was de 2e keer dat ik bij jullie bestelde. Stond er erg versteld van dat toch mijn pakket de volgende dag in huis was en dat in deze tijd zeer tevreden. De website is makkelijk en duidelijk om te gebruiken.

Top winkel

Hele fijne winkel die altijd alles netjes optijd levert niet te duur en als iets kapot gaat doen ze niet moeilijk en geven ze gewoon gelijk een nieuw apparaat.

Top website

Snelle levering, kwaliteit is altijd goed in verhouding met de prijs

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam