Goede service goed product

Zeer goede service snelle levertijd en zeer discreet verzonden zeer blij met deze service. Een aanrader voor spannende nachten.

Altijd goede producten en service

De go to webshop voor adult toys. Al vaker besteld en nog geen klachten gehad, verzending is ook altijd netjes en snel binnen, word tevens ook discreet geleverd. Kortom ze hebben hier bijna alles voor een prima prijs

Echt een super website, bestel elke maand wel iets!

Hele snelle service en super fijne spullen!

Leuke producten, snelle levering

Leuke producten, goede uitleg met filmpjes erbij! Snelle levering, al met al gewoon super!

Easytoys is gewoon super

Bij easytoys vind je het gewoon allemaal wat je relatie nog spannender maakt Steeds leuke aanbiedingen Goede prijs kwaliteit verhouding

Easy Toys welkom tijdens deze dagen

Easy Toys leveren wat ze omschrijven. Onze bestelling snel en discreet verzonden. Een fijne aanvulling geleverd in deze bizarre tijd, dank jullie wel! xXx

Super!!!!

Easy Toys maakt zijn belevenissen en belovenissen waar. Z!!!!!Alles wordt discreet en netjes afgehandeld en geleverd. Dus bij deze, een 10 voor "mijn" Easy Toys.

uitstekende service

als je bij easytoys iets besteld kan je er zeker van zijn dat je bestelling op tijd geleverd word en ze hebben de beste prijs kwaliteit voor hun artikelen

Ongelooflijk fijne ervaring

De bestelling deed ik voor mijn zus. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik zo iets heb gekocht. Het was een verassing voor mijn zuster. Haar eerste speelgoed. Alles was duidelijk op de website. Goed uitgelegd en ik ben ook blij dat mijn zus de verpakking zelfs prachtig vond. Ondanks de corona periode, ging alles erg vlug en correct. Het zijn echt mooie artikelen ook.. echt een aanrader. Zelfs voor wie dit nog niet kent. Ook had ik geluk, dat het in promotie was, op de moment ik de bestelling deed. Wat wil een mens nog meer?

Kwalitatief goede producten

Ik ervaar easy toys als een betrouwbare winkel met goede producten. Er is veel variatie en voor ieder wat wils. De bezorging is snel en de klantenservice erg vriendelijk! Ik koop al jaren hier mijn producten.

Duidelijk, netjes en professioneel

Ik heb een aantal keer wat besteld via easytoys, maar de levering en klantenservice zijn echt met sprongen vooruit gegaan. Hele goede en nette service en tevens zijn de artikelen die ik besteld heb altijd van goede kwaliteit.

Geweldig!

Makkelijk alles te vinden op de site, je krijgt ook goede uitleg bij alles.

Mijn product wel snel en netjes afgeleverd

Mijn product werd snel en netjes afgeleverd.

Discreet geleverd, werkt prima na uitleg

Discreet geleverd, kreeg het apparaat niet aan de praat. Na telefonische uitleg werkt hij prima:)

Geweldige ervaring.

Gelezen over de Womanizer Duo en gevonden op de site van EasyToys.NL. Besteld en de volgende dag in huis. Op de site staat een zeer goede beschrijving en een link waar een duidelijke en nette uitleg wordt gegeven in een video. Kortom helemaal tevreden en inmiddels een aantal zeer goede momenten gehad samen met mijn lief.

Prima product,werkt naar verwachting!!

Netjes optijd Goed ingepakt. Privacy wordt gewaarborgd Soms leuke cadeau's

Bijzonder klant vriendelijk

Super, er miste iets bij de bestelling. Kreeg een klantenservice medewerkster aan de telefoon en maakte het gelijk voor me in orde! Zat een excuus brief in de doos echt super geregeld

Fijne anonieme levering & prachtige producten

Hele fijne en overzichtelijke website. De voorwaarden en de duidelijkheid over de levering was ruim voldoende. De gegevens op de doos en de verpakking was anoniem. Wellicht nog een idee om te mogen kiezen of je hem anoniem wilt of niet. De accessoires in de doos waren zeer netjes verpakt en bij elk artikel zat (bij mij) een blauw zakje. Echt heel gaaf! Super blij met mijn producten van EasyToys.

Snelle levering, goede producten!

Net voor de kerstdagen nog besteld en evengoed super snel binnen, tevens goede producten die geleverd worden. Site werkt ook prima om snel een keuze te maken in het uitgebreide assortiment.

Snelle betrouwbare service

Goeie ervaring met dit bedrijf.

Correcte en snelle service.

Ruime assortiment en mooie aanbiedingen en levering discrete en conform afspraak. Ga in de toekomst zeker meer bestellingen doen.

Top ervaring Op tijd geleverd ondanks kerstdrukte goed kwaliteit

Snelste,goedkoopste en service on freak!

Na serieus wat rondkijken online vond ik de website. Ik kan met het het hand op het hart zeggen dat dit de beste , snelste en goedkoopste was. Ik had een foutief kleur besteld en kon deze zonder enige problemen of moeite omruilen . Top service !

Toppunt van klantenservice

Super fijne webwinkel. Staan altijd klaar voor vragen. Zijn makkelijk te bereiken. Is er iets niet goed gegaan? Een product kapot of wat dan ook? Krijg je gewoon een vervangend apparaat. Klantenservice is super vriendelijk en ze versturen ook super snel!!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam