Snelle goede levering

Snel en goede levering Fijn verpakt en hele fijne avonden door gehad.

Snel en netjes

Al een aantal bestellingen geplaatst op Easy Toys. Altijd snel ontvangen, altijd discreet en netjes verpakt. Top winkel!

Uitgebreide winkel en snelle levering

Heb mijn keuze makkelijk gevonden en de levering ging super snel.

Leuk volwassen speelgoed

Extra voorpret , opwindend bij het samen gebruiken van de toys, langzaam collectie uitbreiden

De artikelen die ik op de website zie, zijn goed beschreven en thuis voldoen ze geheel aan mijn verwachtingen. Kijken, vergelijken, bestellen in huis en er mee en van genieten zijn zeer snel verwezenlijkt. Alsof je het in een winkel hebt gekocht, zonder de bevreemdende en soms verlegenmakende blikken van verkoopsters.

Geweldige produkten

Ik heb al van alles heel erg genoten.... Echte aanraders

Goed advies met een ruime keuze

Fijne website met diverse betaal opties en snelle service. Na wat rond snuffelen wat dingen gezien waar mijn oog op viel, de info was wat verwarrend dus een mail gestuurd met vragen. Deze werd snel duidelijk gemaakt. Het kerst kado was zelfs op het late moment besteld zeer snel ontvangen in een geanonimiseerde doos In een woord TOP!!

Had een prostaat vibrator besteld maar de bullet werkte niet. Zonder problemen dag erna nieuwe ontvangen.

Fantastisch product

Niet verwacht dat t zo'n goed product zou zijn . We waren al zo vaak teleurgesteld.

Kan weer heerlijk genieten van en met mezelf

Na jaar single en ****, nu weer mezelf en genieten van en met mezelf met behulp van Easy Toys. Echte aanrader

De service is supper

Rgematig nieuwe reclame van die nieuwe artikelen. En bij bestelling 2 dagen later al in huis Happy fun

Gewoon geweldig. Snel en diskreet geleverd.

Een geweldige webshop voor ieder wat wils op het gebied van seks.

Goede service, betere prijzen

In het verleden altijd bij een andere site besteld tot ik de reclames van EasyToys hoorde. Daar gekeken en zowel de prijzen als het assortiment zijn veel beter/uitgebreider! Ik ben om :)

Fantastisch altijd veel keuze

Goede kwaliteit producten en heel veel keus naar naar zin

Fijne site!

Hele fijn site, leuke aanbiedingen, je wordt goed geholpen via de mail. Alleen de chat kan wat beter op het gebied van expertise

Waar voor je geld

Verrassend verrast

Voor het eerst besteld op easy toys, maar wauw wat een mooi verrassingspakket!! Ik had de naughty and nice adventskalender besteld en het was werkelijk een feestje om uit te pakken.

Geweldig!!

Overzichtelijk en snel. En dat voor heel veel plezier! :-D

Snele levering goede producten voor meer plezier

Duidelijk en betrouwbaar!

Product uitzoeken, dat na bestelling zeer snel geleverd wordt. Je krijgt wat je besteld!

Beter als de apotheek!

Jaren lang gaat mijn vrouw naar de dokter met vage klachten, achter af was dit helemaal niet nodig! Dankjewel Easytoys :-)

Great site and great service

Very good service and quick discreet delivery. Will order again!

Een super leuke en goede site om leuke avonden te beleven

echt een top ervaring, de prijs kwaliteit is super goed niks om op aan te merken. De levering is top alles binnen een dag binnen. Dus eigelijk geen negatieve dingen om op aan te merken.

Geweldig!

EasyToys.nl is een geweldige website. Altijd goeie producten en super kwaliteit. Ik heb vorige week 2 producten binnen gekregen Rosy Gold - Nouveau Curve Massager Werkt fantastisch. En een But lifting Gel die lijkt te werken. EasyToys is zeker een aanrader! Klantenservice is ook echt top. Super tevreden.

Fantastische service voor weinig geld !

Ik ben hieraan begonnen na een aantal ervaringen bij pabo en ik moet zeggen , ben er niet van teleurgesteld , bij elke aankoop die ik inmiddels al heb gedaan ben ik zeer tevreden zowel over het product als over de levering , je krijgt echt waar voor je geld , ook is het steeds zo ingepakt dat je niet ziet wat er in zit , ik ben alvast een zeer tevreden vaste klant geworden.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam