Gemakkelijk en heel professioneel

Ik heb nu al twee maal besteld via Easytoys en telkens weer was ik verbaasd van de professionaliteit en kwaliteit van de dienst. De site alleen is al heel duidelijk en heeft een enorm scala aan spannende producten. Ook zijn de prijzen meer dan schappelijk en zijn er zoveel acties waardoor jouw favoriete toy zeker een keertje een korting krijgt. Ook bestellen gaat heel gemakkelijk. De producten zelf zijn altijd discreet verpakt zodat niemand hoeft te weten wat jij vanavond wil uitspoken. De toys hebben ook heel mooie, professionele verpakkingen, wat er echt wel voor zorgt dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Het enige minpuntje is dat de levertijd meestal niet helemaal correct is. Ze verzekeren dat het pakketje aankomt in 1 à 2 dagen, maar dat zijn er meestal wel 2 dagen meer. Over het algemeen wel heel tevreden en ik zal zeker nog veel bestellen in de toekomst!

Greeldige webshop met uitstekende service

Alle bestellingen komen altijd keurig optijd en de artikelen zijn altijd top!

Betrouwbaar en snel

Dit bedrijf geeft vertrouwen bij toch wel intieme onderwerpen. Goede voorlichting bij vragen. Alles is bespreekbaar. Ik kom hier altijd weer terug en spreek hierover met anderen. Ontzettend leuk!

Snelle levering en goede kwaliteit

De levering werd de volgende dag nog bezorgd en de producten zijn van goede kwaliteit

Prijs kwaliteit en levering top

Prijs kwaliteit zeer goed snelle levering. Wat wil een mens nog meer. En als je helpdesk nodig hebt heel snel antwoord

Mooie manier om nieuwe dingen te bestellen en te proberen

Leuke nieuwe toys gekocht om sounding te proberen... Heerlijke ervaring, aanrader

Snel gekomen.

Helemaal top! Produkten kwamen snel. En ik ook!

super goede service

voor de eerste keer iets besteld en we zijn aangenaam verrast. super handig bestellen en snel in huis. heel discreet en goed verpakt.

Zeer goed gedaan

Een bestelling bij hoge nood gedaan en de dag nadien al helemaal bevredigd!

Top service en top product. Ik bestel nog

Gewrldige service

Geweldige service en discreet l

levert niet!

Stuurt mail op 25/09 dat de bestelling vertraagd is door inpakproblemen. Beweert daarna dat bestelling op 25/09 afgeleverd is. Reageert enkel in het Frans en weigert in de taal van bestelling te communiceren. NOOIT nog bestel ik daar iets.

Super goed!

Mijn ervaring was geweldig bij mij eerste product was een probleempje dat hij niet waterdicht was gelukkig heeft easytoys mij meteen een nieuwe gestuurd zonder enige problemen of kosten.

Fijn en professioneel

Ik ben nu al langere tijd klant bij easy toys. Ze hebben een groot assortiment en voor iedereens budget zit er wel wat bij. Ik ben ook erg tevreden over de klanten service, ze helpen je snel en goed mocht er een probleem zijn met een bestelling of als je simpel weg een vraag hebt over een product. De artikelen en tests die op het easy toys blog staan vind ik ook erg behulpzaam en leuk.

Overzichtelijk en snelle bezorging

Wat ik zoek is makkelijk te vinden met duidelijk omschrijving. Prijs kwaliteit is goed. Bezorging prima.

Kwaliteit van de producten zijn goed, ook een snelle en discrete levering

Goed snel geleverd goeie kwaliteit

Besteld en meteen de volgende dag geleverd super snel en veel plezier

Gewoon een erg fijne webwinkel

Wanneer je hier besteld is het altijd snel binnen, discreet verzonden en goed geregeld. De prijzen zijn netjes en door de revieuws en de website informatie kun je makkelijker een beslissing nemen. Het enige puntje van kritiek wat ik heb, is dat de aanbiedingen op de site niet altijd echt aanbiedingen zijn. Meestal zijn de prijzen dan elders het zelfde of nog lager. Maar goed, dan kun je altijd nog een andere overweging maken.

Super snel en discreet

's avonds een bestelling geplaatst en de volgende middag al in huis! In een discrete verpakking. Heel blij met de goede service, zou zeker nog een keer bestellen

Super ervaring met Easy Toys.

Wat ik al zei; een super ervaring met Easy Toys. Eén product werkte niet gelijk maar via de app hulp gekregen en alles doet het!

Snel en discreet

EasyToys heeft een overzichtelijke website. Deze is duidelijk en bevat relevante informatie. Het bestelproces is helder en de bestelling werd de volgende dag in discrete verpakking bezorgd. Prima service.

Geweldige producten

Goede levering en zeer goede kwaliteit .

Discreet en snel

Niet alle toyboxen zijn kwalitatief even goed maar deze zijn verhoudingsgewijs ‘spot’ goedkoop en geven een goede indruk alvorens je de duurdere dingen kan aanschaffen. Er zitten zeker wel interessanten aanbiedingen bij al is het soms even zoeken. De black box is bijvoorbeeld een leuk startpakket met kwaliteit ‘speelgoed’ voor in de slaapkamer tegen een aantrekkelijke prijs. De losse Toys zijn ‘zeker bij het gemiddeld tot hogere segment’ altijd erg goed. Volgens mijn partner zit de lingerie comfortabel al valt deze soms wat klein. Vooral de snelle en discrete afhandeling zorgt ervoor dat ik voor easytoys kies.

Super service

Ik had een bestelling gedaan , wat ik wel vaker doe bij EasyToys, maar ze waren door een artikel vergeten. Direct gebeld, waar ik een super vriendelijke en goedlachse dame aan de telefoon kreeg. Verteld welk artikel er niet in de doos zat en bijna tijdens het gesprek was de opdracht om het alsnog te versturen al gedaan door de dame aan de telefoon. Volgende dag had ik het al is huis. Veel bedrijven kunnen wat service, vriendelijkheid aan de telefoon en supersnelle levering nog veel van EasyToys leren. Top ik zal nog vaak veel leuks bestellen bij hun. De Europe Magic Wand is m'n beste aankoop geweest bij easy toys.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam