Bestellingen prima en netjes op tijd geleverd. Komen afspraken na

Verrassend!

Ik had nog nooit zoiets gebruikt en alleen erover gelezen. Maar toen deze penispomp besteld had en gebruikte was ik zeer blij verrast. In het begin was het effe wennen en uitzoeken wat en hoe maar eenmaal de product onder de knie gekregen heb vind ik het super om te gebruiken en vooral met de cock rings erbij. Ik kan maar 1 ding zeggen ik raad het iedereen aan!

Super leuk en spannend!

Super leuke speeltjes van goede kwaliteit en ik raad ze aan iedereen aan!

Geweldige producten

Easy Toys heeft ten eerste een mooie overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website. De producten die ze aanbieden zijn heel divers en van zeer goede kwaliteit. De keuze is zeer ruim ,voor zowel hem als voor haar. Easy Toys blijft voor mij de nummer 1 website op erotisch gebied.

Genietens goed

Goede kwaliteit producten voor een goede prijs. Discrete levering en volgende dag al in huis. Spaarprogramma is een leuk bijkomen. Ben erg enthousiast en zal in de toekomst al mijn easy"toys" bij hen halen

Goede webshop

Artikel snel ontvangen

Enorm goede service, snel geleverd en discreet! Goede kwaliteit voor weinig geld! Zeker aan te raden voor iedereen met en zonder ervaring!

Goede kwaliteit

De grote van het pakket viel tegen, maar kwalitatief was het perfect

Eerste ervaring met EasyToys: Zeer goed!

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij EasyToys. Zeer snelle en discrete levering! Over de producten die waren besteld: Goeie kwaliteit en kwamen volledig over, hoe deze op de site van EasyToys werden getoond. Al met al, zeer goeie ervaring met EasyToys.

Letterlijk perfect, goed aanbod, prijzen, levertijden. Goeie reviews, goeie artikelen om je in te lezen en het punten systeem is ook erg leuk!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding!!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding!!

EasyToys.nl is de leukste online speelgoedwinkel die er is!

goed aanbod, snelle levertijd, goede prijzen. Nooit iets mis gegaan.

Top levering, top producten

Precies de ervaringen als ik verwachtte vanuit de omschrijving, als het al niet beter is.

Top webshop

Een top webshop met een snelle lervering..

Duidelijk site, voor iedereen is er iets.

Wat een top site. De filters werken goed en als je iets zoekt dan vind je het zo. Laatste keer zocht ik een speeltje voor beginners en binnen paar tellen had ik het gevonden. Easy Toys is mijn nummer 1 voor erotische spullen

Goedkope en kwalitatief goede producten

Goedkope en kwalitatief goede producten

Echt een super winkel!

Simpelweg DE site voor alle speeltjes en spannende producten.

goed en snel

savonds laat pas besteld en de volgende avond(voorkeur geselecteerd) zonder extra kosten geleverd echt top. product voldoet aan de verwachting en de revieuws klopte goed over dit product.

We waren lang op zoek naar iets te vinden waar we het spannend konden maken. En op deze site heb je veel verschillende keuzes. Bij binnen komst konden we niet meer wachte deze meteen uit geprobeerd het maakt het stukken spannender we houden hier van!

Goede producten en service

Ik ben zeer tevreden met deze website. De producten zijn van kwaliteit en erg fijn. De service is super. De verzendingen zijn discreet en redelijk snel. Erg tevreden!

Goede producten

Wanneer ik wat bestel is het er de volgende dag al. Geweldig!! Een goede service

heerlijk om alles te verrijken

Hele goede kwaliteit, snelle levering en goede info over het product. makkelijk te bestellen en Onaniem thuis geleverd, erg fijn. het word snel en discreet geleverd!

Super spul en allemaal van goede kwaliteit

Alle spullen keurig optijd geleverd en altijd in goede staat. Hebben er al veel plezier van gehad!

Heerlijk

Goede lay-out van de website. Erg goede producten! Snelle bezorgservice. Eigenlijk geen op of aanmerkingen. In 1 woord: heerlijk!

Snelle service, duidelijke taal

Prima website met heel veel achtergrond informatie.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam