super goede kwaliteit van de artiekelen

ik vindt easy toys een super bedrijf de verpakking was discreet verpakt en de levering was super snel dus zeer en zeer tevrede

Prima winkel met nette klantenservice

Paar speeltjes besteld doen allemaal goed hun werk. Laatst een defect ontvangen werd prima en snel afgehandeld

Mogelijkheden genoeg

Easytoys heeft een groot assortiment en daardoor is er voor iedereen iets te vinden. Ze verzenden je pakketje anoniem dus zonder schaamrood haal je het op. Fijne producten en goede service. Zal hier zeker vaker bestellen.

Overzichtelijk, snel en discreet uiteraard.

Een fijne website waar je alles vinden kunt wat je maar wenst. Snelle levering, alles helemaal prima

Goed en snel geleverd!

Hele snelle levering inderdaad de volgende dag al binnen. Ziet er verzorgd uit en wort direct compleet geleverd.

Kwalitateit, overzichtelijk en voor ieder wat wils

Easy Toys heeft een overzichtelijke site waar iedereen iets kan vinden die spanning wil op sexueel gebied. Er is veel te vinden voor een prima prijs. De kortingen en sales maken ook nog eens mooie prijsjes. Wij hebben echt profijt gehad van speeltjes, oliën en toevoegingen. Ik beveel EasyToys dan ook zeker aan!

Snel en discreet

Snelle service en snel verzonden

Geweldig!

Snelle afhandeling en bezorging. Kwaliteit is goed, als er iets mis is word het heel goed opgepakt.

Grandioos!

De duidelijke omschrijvingen en zelfs filmpjes met uitleg maken bestellen bij Easytoys bijzonder gemakkelijk. Daarnaast is de levering snel, discreet en keurig. Geweldige webshop met een knipoog, want het is af en toe ook nog eens grappig naast de laagdrempeligheid. Top!

Snelle nette afhandeling bij klacht. Super

Na defect super snelle oplossing met keus geld terug of nieuw apparaat. Binnen 3 dagen alles geregeld. Een dag opsturen tweede dag reactie dat het binnen is en nieuwe verstuurd wordt. Derde dag weer in huis

Duidelijke overzicht op hun site met duidelijk uitleg en foto's! Daarnaast ook een snelle levering

Gemakkelijk besteld en afgehaald

De fleshlight is een aanrader voor zlke man die refelmatig masturbeerd en niet alleen gewoon wil aftrekken. Het geeft een ftastisch gevoel en lekker hoogtepunt. Gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te reinigen

duidelijke productweegave, snelle bezorging

Ruim aanbod met duidelijk omschreven en weergegeven producten zodat je van tevoren precies weet wat je in huis haalt. Daarnaast word het meestal de dag erna al thuis bezorgd. Plus als er iets fout gaat wordt er snel en vakkundig geholpen op de klantenservice

keurige en correct

Wanneer je hier besteld word het altijd netjes snel en discreet geleverd assortiment is ruim en de prijs kwaliteit verhouding goed Ik heb over easytoys dan ook geen klachten.

Snel en accuraat

De verzending, kwaliteit en klantenservice waren allemaal uitstekend.

Alles verliep soepel.

Het bestellen via de site was makkelijk. Overzichtelijke categorieën en een gemakkelijk bestel/betaalproces. Alles was de volgende dag al binnen en was goed verpakt. De producten zijn ook van een goede kwaliteit.

fijne shop en goedkoop

1e maal dat ik bij jullie een aankoop doe maar toch gevonden wat ik zocht en snelle service en zeker zeer overzichtelijke site en goedkoop

Overheelijke ervaring

Het is puur genieten!

De vibrator heeft verschillende standen waardoor je steeds kan aanpassen naar je eigen wil, dit is super ! Het materiaal is zacht waardoor het geen pijn doet. Puur genot !

Discretie verzekerd

Bestelling super snel in ontvangst mogen nemen. Zeer discreet verpakt. Zeer happy dus!

Geweldig!

Ruim aanbod, betaalbare prijzen en leuke artikelen.

Fantastische service

Ik had wat problemen met een kortingscode maar werd onmiddellijk verder geholpen via mail. Op een zondagavond mijn product besteld, en maandagvoormiddag reeds geleverd. Heel discreet en goed verpakt.

Netjes verzonden, discreet en zeer snel (leek wel een vluggertje)

Van uitzoeken tot aankoop netjes overzichtelijk. De extra aangeboden producten kon ik wel kiezen voor de aankoop maar niet meer info over krijgen zover ik kon zien. Dat was een beetje lastig maar niet onoverkomelijk. Betaling verliep correct en veilig (gecondomeerde online betaling). Netjes en discreet verstuurd. Van 1 flesje was de dop eraf gegaan en die had een beetje gelekt maar niets ernstigs. Zeker nogmaals de moeite waard om te shoppen. Easytoys, waar je niet genaaid wordt zou een prima oneliner kunnen worden.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle bezorging Alleen jammer voor de te grote doos voor een klein pakketje

Betrouwbare site met snelle levering

Betrouwbare site met een leuk aanbod aan erotische speeltjes, kledij,... Alle items worden telkens heel duidelijk beschreven op de site, er is telkens een heel snelle en levering aan verbonden tevens worden de artikels discreet verpakt. Per aankoop/review spaar je punten welke ingewisseld kunnen worden voor een korting. Over het algemeen prima site. Indien ik vragen heb wordt ik altijd snel verder geholpen en ik heb nog nooit problemen gehad met een bestelling.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam