Snel, betrouwbaar en anoniem!

Makkelijke en overzichtelijke website. Het product opzoeken wat ik wou ging zonder probelemen en het was er ap de volgende dag! Perfecte shop ervaring!

Veel shops voor toys geprobeerd, maar dit is echt de beste!

Easytoys doet eigenlijk alles goed: een goed werkende website met een grote selectie aan speeltjes. Snelle bezorgtijden en handige filmpjes met tips en ideeën. En gaat er eens een keertje wat fout? Dan wordt je probleem snel en vriendelijk opgelost door het support team. Ik heb veel shops voor toys geprobeerd, maar ik ga nu eigenlijk altijd direct naar easytoys.

Ik ben heel blij dat ik deze website heb gevonden

Elk artikel duidelijk omschreven ivm gebruik. Heel veel artikelen te verkrijgen voor ieder wat wils Ik ben zeer tevreden en ook snelle en discrete levering

Uitstekend!

Zondag avond 22:10 iets besteld, maandag ochtendnd om 08:45 werd het al geleverd. Enorm verbaasd over de snelheid! Producten waren zoals verwacht goed. Ik heb de klantenservice ook een mail gestuurd, met complimenten. Want dat mag ook gezegd worden!

Prima service ... overzichtelijke site duidelijke uitleg makkelijk bestellen snelle levering aantal keer besteld nu ... zonder problemen !

Discreet, snel en elke cent waard

Easytoys is een winkel waar ik zeker vaker zal gaan bestellen. De producten zijn van goede kwaliteit, en ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Easytoys levert de producten snel en zeer discreet, en is zo dus voor iedereen toegankelijk. Ik zou easytoys zeker aanbevelen!

Prima artikelen.

Hele goede artikelen, wordt keurig en discreet verzonden. Snelle levering. Ik ben uitermate tevreden, Ben van plan om eer te bestellen.

Goede kwaliteit en service

Goed aanbod met veel keuze, prima prijzen. Alles wordt discreet verpakt en snel verzonden.

Top top top

Mooie producten goede en snelle service

Ondertussen al zoveel dingen besteld dat ik niet in mijn bestel geschiedenis durf te kijken! Al meer als 1000 spaarpunten! Maar alle spullen die besteld zijn waren uitsteken optijd geleverd en discreet verpakt. Zaten natuurlijk wel paar dingen bij die uiteindelijk niet in onze smaak vielen maar dat is juist goed om te weten wat je wel en niet leuk vind. Ik ben helemaal te vreden en bestel tot nu toe nergens anders en verwacht dat dit nooit nodig zal zijn! Kort samen gevat alleen maar leuke en goeie ervaringen en een dikke aanbeveler!

super

als ik iets bestelt hebt volgende dag geleverd en goede kwaliteit

Fijn bedrijf

Ruim aanbod, snelle verzending, discrete verpakkingen en goede service. Alles wat je van een webshop verwacht. Ik ben al jaren een tevreden klant!

swing_babe

Geweldige winkel. Snel en goedkoop. Een zeer grote selectie aan producten. Iedereen zal iets voor zichzelf vinden. Ik heb daar altijd gekocht :)

Alles wat ik zou willen en de volgende dag in huis

Altijd volgende dag in huis en netjes op de hoogte gehouden, met postnl link die werkt!

top product zoals gewoonlijk snelle levering

zoals altijd snel bij je bezorgd en goed verpakt

Goede producten en discrete levering

Gigantisch aanbod, en mooie producten. Levering is altijd snel en discreet. Goede (extra) reden om telkens terug te keren...

Altijd goed

Altijd goede service, bezorging, producten etc. Nog geen problemen mee gehad.

Snel en goed!

Uitstekend bestelsysteem en zoals beloofd snelle bezorgservice. Met name de optie om de koerier in de avond langs te laten komen is zeer gewaardeerd. Dat je op de kaart kan zien waar de koerier is en hoeveel adressen er nog te gaan zijn, is erg handig

Zeer vlotte en discrete verzending van de bestelling .

Onze favoriete webshop!

Uitstekend, altijd op tijd en keurig geleverd. Een keer meegemaakt dat er wel geld afgeschreven was maar geen orderbevestiging. Gebeld, vriendelijk contact en het was binnen 3 minuten opgelost. We shoppen hier geregeld!

Groot assortiment, snel bezorgd en kwaliteit.

De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren en dat is heel fijn met zo’n groot assortiment. Ik heb ‘s avonds mijn bestelling geplaatst en de volgende middag had ik het in huis wat ik echt nog nooit heb meegemaakt met online retailers. Er was een product beschadigd en nadat ik daar een mailtje over had gestuurd kreeg ik nog een dag later alweer een vervanger. Echt een hele fijne website en winkel.

super

de winkel heeft super artikelen

Goede kwaliteit en snelle levering

Bestelde producten voldeden volledig aan de verwachtingen en aan de omschrijvingen bij het product op de site.

Goeie levertijd en goeie kwaliteit speeltje

Ik ben happy beste seksspeeltjes site ooit

Goede website met snelle levering. Product zoals op de website beschreven staat.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam