Doet exact wat er wordt belofd

Tijdige correcte levering van kwaliteits artikelen.

Geweldig! Goede service!

Ontzettend snelle levering, goede producten, discrete verpakking en duidelijke informatie. Waarschijnlijk zijn producten wel goedkoper te vinden, maar voor die paar euro extra krijg je geweldige service. Ik heb er niets op aan te merken!

Mijn naam is Dawit

Ik vind de producten leuk om te bestellen.kan je cadeau geven? Groetjes Dawit

Uitstekende website en goede service!

Ik heb het vibrerende eitje besteld. Het werd netjes bezorgd bij mij thuis in een doos zonder afzender! Het eitje werkt geweldig. Dus alles gewoon super!

Helemaal top

Goede snelle discrete levering Zeer tevreden

Supersnelle levering

Maandagochtend Georiënteerd op de site wat me leuk leek, in de middag met partner overleg gehad en dus gelijk besteld. Dag erop geleverd en al enorm genoten omdat het zo snel in huis was

Easytoys maakt het fijner om te genieten van sex

Easytoys maakt het fijner om te genieten van sex. Sex met een ander en/of met jezelf. De producten ziet er mooi uit, de reviews zijn fijn om te lezen én je bestelling wordt supersnel verzonden. Voor mensen die interesse hebben in jezelf en/of de ander meer te ontdekken, zou ik Easytoys zeker aanraden. Veel variatie, voor iedereen is er wel wat te vinden.

Problemen met levering door post nl

Door problemen met post nl met de levering. Zeer goed geholpen en super opgelost!

Precies wat ik wou.

Vlotte bestelling. Ruime keuze.

snel, discreet en uitgebreid assortiment

Bestellen bij easytoys is eenvoudig. De website heeft een zeer uitgebreid assortiment met erotische speeltjes. Er zit altijd wel iets voor je tussen. Om je bestelling af te leveren heb je verschillende opties, zodat het altijd discreet gaat. Verpakt in een neutrale doos en/of op een ophaallocatie is uitstekend geregeld.

Geweldig bedrijf

Supper bedrijf snelle levering en klantgericht. Had laatst een artikel dat na 2 keer kapot was. Na contract te hebben gehad met de klantenservice was het geen probleem en werd gelijk een nieuw product opgestuurd. Dat is echt service.

Discrete levering en goede producten

Ik heb nu een aantal verschillende producten besteld en geprobeerd. Van toys tot spelletjes, alle producten voldeden aan mijn verwachtingen. De levering is altijd discreet en vlot. Ik vind het een geweldige site met kwalitatief geweldige producten.

Snelle discrete levering , top kwaliteit producten

Inschrijven en bestellen ging super easy , en de levering was zeer netjes snel en discreet! Producten ook zeer netjes! Kan niet wachten om weer eens te bestellen!

Snelle, vriendelijke klantenservce

De klantenservice is een echte probleemoplosser :)

Leveren goed en snel

Aantal keren iets besteld en snel geleverd en goed spul

Ultimate Seduction

No complains▪No bad experience▪Good quality▪Satisfaction guaranteed▪Service is good▪Delivery on time▪Keep it up ▪One Love

Goed product

Snel en goed geleverd

Goede service en fantastische producten

Hele goede ervaring tot nu toe gehad met Easy Toys. Snelle levering en ze bieden producten aan met de juiste kwaliteit/ prijs verhouding.

Suuuuuuuper

goede en correcte afhandeling

Blij met jullie

Goede producten, snel geleverd, goed werkende website, goed neergezet. Goed dat er mensen hun reactie over het product mogen achter laten waardoor een product nog beter gepromoot word waardoor ik het sneller zou kopen. Kortom goede site

Snel en discreet

Hele goede communicatie, goed overzicht van wat je besteld hebt en producten voor elk budget. Ze leveren ontzettend snel en het is echt super dat je aan de buitenkant niet kan zien wat er in zit! Handig voor als je nog thuis woont bijvoorbeeld. Het enigste minpuntje vind ik persoonlijk de verzendkosten. Afgezien van dat ene minpuntje zou Ik zou hier absoluut vaker willen bestellen :)

Het is makelijk snel en zeer betrouwt. De omschrijvingen zijn correct de producten zijn van kwaliteit Levering is super snel voor 23.30 bestelt volgende dag al in huis top Aanradeer

Goede kwaliteit en snelle bezorging

De vibrator die ik had besteld was wat kleiner dan ik had verwacht. Verder werkt hij wel naar behoren. De snelle bezorging was ook fijn en vind het ook echt super dat je gewoon anoniem kan bestellen. Al met al is de kwaliteit ook goed en makkelijk schoon te maken met de toy cleaner. Werkt goed.

Overzichtelijke site, handig in gebruik. Snelle levering.

Geweldig bedrijf! Webshop, klachtenservice en online magazine goed georganiseerd.

Uitgebreide webshop die makkelijk is in het gebruik. Ik had een klacht en die is snel, vriendelijk en perfect opgelost. Daar kan menig online bedrijf een voorbeeld aan nemen!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam