netjes verpakt ,verstuurd goed goede kwaliteit

goede kwaliteit

Eens maar nooit weer

Makkelijk om over de rug van consumenten troep te verkopen en dan te zeggen. Tja sorry produkt mag niet geretourneerd worden. Met als conpensatie jawel een tegoedbon van € 10,-! Mensen laat je niet verleiden want het is pure geldklopperij die speeltjes!

top service

alles staat duidelijk op de site vermeld. Alles volgende dag geleverd (indien op voorraad). Goede producten met goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Easytoys heeft leuke en betaalbare producten

Ik bestel leuke toys en verras daar mijn vrouw mee. Na elke bestellingen is het weer genieten. Bij easytoys heb je leuke betaalbare producten. Leuk om een bestelling te plaatsen.

Snelle levering, goede producten!

Later in de avond besteld, volgende middag in huis. Producten zijn van goede kwaliteit en we genieten er regelmatig van!

Heel gemakkelijk leuke dingen bestellen

Duidelijke site, makkelijk bestellen en de volgende dag, in een neutraal doosje, je nieuwe spulletjes in huis. Er is een grote keuze en het geeft je de mogelijkheid om eens een keer iets te proberen, waarvoor je eigenlijk nooit naar een speciale winkel zou gaan. En al zoekend kom je veel leuks tegen... Drempelverlagend, ik ben fan!

Geweldig!

We hebben er al heel veel plezier aan gehad, de peeltjes zijn makkelijk in gebruik en liggen lekker in de hand. Nu is het voor haar ook veel makkelijker om klaar te komen. De verzending was snel, goede klantenservice. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Zonder zorgen, met veel genot

EasyToys is een zeer goed toegankelijke webshop. Uitgebreid assortiment aan toys (dit is wellicht het enige nadeel dat het ook de keuze moeilijker maakt), overzichtelijke website, makkelijk betalen en snelle levering. Het hele (bestel) proces is daardoor zonder zorgen en zorgt al voor genot voor en na de bestelling.

Een zeer overzichtelijk site en discreet thuis bezorgd

De site is zeer overzichtelijk zodat je snel kan zoeken wat je nodig hebt, je kan ook rustig de site bekijken en eventueel meerdere dingen bestellen en uitproberen. Het word altijd op tijd bezorgd zoals het aangegeven staat wanneer je het pakketje besteld. Het word discreet thuis bezorgd, als het pakje per ongeluk bij de buren terecht komt omdat je niet thuis was weten ze niet waar het vandaan komt

goede winkel, discrete verzending, veel aanbod

Fijne winkel om dingen te bestellen. De verzending is discreet.

Top product

Met dit glijmiddel heb ik al prachtige nachten beleefd . Dank daarvoor en met de vorige aankopen ook zeer tevreden . Trilei is echt een leuk hebbeding. Mijn vrouw is er van in de wolken .

Wij zijn een stelletje die net met deze dingen begonnen is en wij ervaren het als zeer fijn

Erg fijne ervaring

Ik vind easytoys een super site! Als je vragen hebt kan je ze stellen en krijg je meteen antwoord hoe handig ?! Ook is het assortiment super breed, er is voor ieder wat wils.

Moker snel

Pakket was de volgende middag binnen. Ongekende snelheid. Toy precies zoals de beschrijving zei. Hebben we beide veel plezier mee. Ik ga zeker vaker bestellen!

Top service die doet wat ze beloven

Duidelijke bevestiging en al snel informatie over de levering. Kwam wanneer afgesproken. Zal de service aanraden en opnieuw gebruiken.

Uitgebreid aanbod ensnelle levering.

Easytoys heeft een breed assortiment. Je kan er van alles vinden, van toys tot glijmiddel en sexy lingerie. Als de artikelen op voorraad zijn en je besteld voor 23.30 dan heb je het werkelijk de volgende dag in huis. Zeer tevreden over easytoys.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf snelle en discrete verzending. Ook het retour beleid is super geregeld.

zeer tot zeer tevreden boven verwachtingen

ik ben ook echt zeer tot zeer tevreden en dat nog wel bover verwachting

Fijn bedrijf met mooie betaalbare spullen

Wij hebben in onze stad ook een erotiek shop zitten. Die is wel 3 keer zo duurder voor hetzelfde. Pakketjes worden anoniem verstuurd wat enorm fijn is. En de prijs/kwaliteit verhouding is super! De website is bovendien overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Jullie hebben er een klant bij.

Heerlijk orgasme

de speeltjes werken precies goed, ze zijn goed schoon te houden, als je iets besteld komt het snel binnen en ook netjes verpakt en wanneer je dan eindelijk ervan gaat genieten is het opbrengen van een hoogtepunt met deze speeltjes heel makkelijk

Goede service en fijne producten!

Heb contact opgenomen met de klantenservice om te helpen met zoeken naar het product dat aan mijn wensen voldeed. Snel geholpen, besteld en de volgende dag kon ik al genieten!

Heel er fijn

Je krijgt het blanco binnen. Retour doen is heel erg makkelijk. Je hebt een breed assortiment.

I ordered a toy and it was delivered perfectly to my apartment, the order was exactly and no mistakes were done, it arrived very shortly after I ordered it which was perfect as well and the packaging was discreet which was great. Great service and great products

Easytoys is een aanrader!

Mooie producten, goede kwaliteit, overzichtelijke website en supersnelle levering! Laatst 's avonds besteld en de volgende middag al in huis.

Perfecte service snel en gemakkelijk

Snel gelevert en goeie kwaliteit

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam