Afgelopen week voor de eerste keer iets bij easytoys.nl besteld. Product was netjes optijd geleverd.

Snelle en goede service

Ik deed onlangs 3 bestellingen bij easytoys, artikelen die ik bestelde waren altijd correct en werkte naar toebehoren. Het pakketje komt snel en discreet verpakt toe. Ik ben zeer tevreden van de uitstekende kwaliteit van easytoys.

Bij het bestellen vroeg ik me af of het goed was doorgekomen. Toen even geappt met de service afdeling die snel, vriendelijk en adequaat reageerde. Alles was snel in huis en je wordt continue op de hoogte gehouden waar je pakketje is.

Snel en discreet geleverd. Producten zijn van goede kwaliteit.

Geweldig!

Uitstekende service, discrete verzending en snelle levering!

perfecte service

ze doen alles discreet en snel em goed geleverd, ook bevelen ze alles voor je eerste speeltje of voor meerdere stappen top website

Fijne webshop!

Ik vind Easytoys een enorm fijne webshop, duidelijk, overzichtelijk en ook boordevol tips!

Eye opener

Ik heb de satisfyer pro 2 besteld op aanraden van anderen. Is een hele nieuwe ervaring. Met de verschillende standen voot ieder wat wils. Snelle bezorging.

Zeer correcte shop met uitgebreid aanbod

Easytoys is door de jaren heen onze nummer 1 shop geworden. De klantendienst is zeer behulpzaam en ze antwoorden snel. Zeer snelle en discrete levering. Onlangs een product ontvangen dat spijtig genoeg tijdens het transport beschadigd geraakt was. Even contact opgenomen met de klantendienst en op 10 minuten tijd, was er kostenloos een nieuw exemplaar verstuurd. Toonbeeld van goede service!

Deskundig advies, behulpzaam en snelle levering

Easytoys heeft een snelle, deskundige en vooral ook eerlijke klantenservice, waardoor het product precies aan mijn wensen voldoet. Ook vragen na de levering worden snel beantwoord. Levering een dag na bestelling in discrete verpakking, waarin een mooi verpakt product zat. Ben dik tevreden met dienst, service en product.

Een unieke belevenis wanneer je besteld bij Easytoys

Telkens wanneer ik bestel bij Easytoys ben ik de volgende dag al een zeer gelukkig man. Top service naar de klant toe. Vandaag besteld is morgen geleverd en volledig anoniem en zonder extra kosten waar je het ook maar geleverd wil hebben. Kortom Easytoys is een website waar mannen en vrouwen vinden wat ze zoeken. Het materiaal is steeds van topkwaliteit en in perfecte staat aan huis geleverd!

Een prettige, discrete website.

Easytoys beschikt over een website met enorm veel variatie aan producten. Hier kan je voor werkelijk alles terecht. Uitsluitend zie ik hoge kwaliteit producten voorbij komen met zeer goede recenties. Ook is het erg fijn dat de levertijd erg kort is! Ik ben een zeer tevreden klant.

Betrouwbare, snelle levering conform verwachting

Producten bevallen goed, geheel volgens verwachting

Goede producten, goede prijs en perfecte levering

Ik heb regelmatig bij andere soortgelijke webshops besteld, maar heb bij Easytoys toch de beste ervaring. De webshop is mooi ontwerpen (complimenten voor de designers!) en zeer overzichtelijk. Daarnaast heeft de webshop geen overdreven erotische uitstraling, wat zeker voor een minder ongemakkelijke ervaring zorgt. Er is een groot assortiment van producten, van goed geprijsd tot luxe. En de levering is snel en anoniem. Zeker een aanrader dus!

Duidelijke website, ruim assortiment, discrete verzending

Overzichtelijke website waar voor ieder wat wat is, inclusief informatie en wegwijzers die je kunnen helpen met een keuze. Bestellingen worden discreet verzonden, zonder enige verwijzing wat er in de doos zit.

Discrete levering van spannende producten

Veel keus met duidelijke foto’s, geheid een avond plezier.

wat je ziet krijg je

Zeer duidelijke en toegankelijke webwinkel, wat je zoekt krijg en vindt je hier, en wordt discreet verstuurt.

Kwalitatieve producten

Als je iets van speeltjes zoekt, moet je bij easytoys zijn. Super kwalitatieve producten en werkt zoals het hoort!

Top bedrijf

Goede discrete snelle levering,ook op zondag echt helemaal top.

De producten zijn altijd goed, zowel in prijsverhouding als gebruik. Het wordt super snel geleverd en komt goed aan!

Super service!

Easytoys is echt een hele prettige site. De verzending is snel en mocht je iets willen retourneren gaat dit ook zonder enige problemen. De spullen die ze verkopen hebben goede kwaliteit, ook de kortingsacties die ze regelmatig hebben zijn erg leuk en geven je de kans om wat dingen uit te proberen. De lay-out van de site is ook erg duidelijk en leuk om mee te werken, alles bij alles echt een hele prettige en leuke site!

Discreet. Goede artikelen. Vlotte bezorging.

Super goede producten en service

Ik ken EasyToys van TV en dacht: ik kijk eens wat ze hebben. Samen met mijn vriendin een eerste vibrator gekocht, helaas ging deze na enkele keren zomaar kapot. Ik heb contact opgenomen met EasyToys, de situatie uitgelegd en kreeg zonder gedoe een duurder vervangend product. De spullen zijn goed, site is duidelijk, de nieuwsbrief is de enige nieuwsbrief van een online shop die ik lees en de service is super.

snel geleverd in een normale doos super tevreden

Topservice!

Discreet verpakt, snel (absurd snel) geleverd, heel goed telefonisch bereikbaar voor klachten/retouren en doet absoluut niet moeilijk over iets wat te groot besteld is. (Ahum....) Waren alle webwinkels maar zo.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam