Super fijne webshop, veel keuze, ook in verschillende prijsklasse. Snelle service die ook nageleefd wordt. Naast de webshop kun je er ook veel andere gerelateerde informatie vinden.

Netjes, discreet, betaalbaar, goede service en uitstekende producten.

Al een aantal keer iets besteld hier. De pakketjes zijn altijd zeer discreet verpakt de producten die binnen komen zijn van hoge kwaliteit.

Gewoon goed

Producten worden snel geleverd, goede quality, echt het geld waard en de producten worden verzonden in een doos zonder echt directe afzender, dus niemand hoeft te weten dat je van easy toys besteld

Simpel en lekker

Makkelijke website en snel te vinden wat ik wil. Sneller levering en fijne producten die ons sexleven een plus geven

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik bestelde het product en het kwam kort daarna al aan! De kwaliteit is zeer goed! Er was jammer genoeg wel een beetje een plastic geur aanwezig

Altijd goed

Alle ontvangen producten goede ervaringen mee gehad

Snel en goede levering

Wat je er van mag verwachten, producten voor een goede prijs, snel geleverd en goed verpakt!

Supper

Verzending perfect snel en duidelijk niemand weet waar het vandaan komt! Zelfs bij mijn ouders laten bezorgen geen punt

Weer een nieuwe uitdaging in huis / nachtkastje

Niet de volgende dag geleverd, maar dat leverde nog meer (positieve) spanning op

Alleen maar goede ervaringen met een hoop plezier

Ik ben zeer tevreden. Zowel over de producten als de levertijd. Snelle levering en zekerheid van een goed product is mijn ervaring. Zal hier nog lang gebruik van maken en raad het iedereen aan!

Goeie kwaliteit, optijd geleverd, goeie service

Alles wat ik besteld hebt is altijd optijd binnen gekomen. de kwaliteit prijs verhouding ben ik zeer tevreden over, en ook als er iets misgaat met mijn bestelling is het ten alle tijden goed opgevangen door de klantenservice en snel op kunnen lossen Zeer tevreden Ik zal hier altijd blijven bestellen

Snelle en accurate service zowel in het leveren als retour, top geholpen. Producten zijn top!!

Verschillende producten besteld, levering was super snel. Retour is ook super gegaan, retourformulier en retouradres zaten bij de levering. Producten van top kwaliteit, vriendin is gelukkig! Happy wife, happy life!

Zowel product als service blijven mijn sexleven verbeteren!

Easytoys is voor mij echt een redder in nood! Waar ik mijn eerste speeltje kocht zoveel jaar geleden en nu werkelijk een hele kast vol heb weet de winkel altijd weer met nieuwe producten en tips te komen om het leven in de slaapkamer (en overal anders ;)) spannend te houden. Bij teijfel over producten staat de klantenservice altijd gereed en verder spreken de product omschrijvingen erg voor zich. Zowel uiterlijk van het product als de werking heeft me nog nooit teleurgesteld. Ik zou bijna zeggen dat ik niet meer zonder kan.

Discreet en eerlijk

Easy Toys is een zeer overzichtelijke website, heel gebruiksvriendelijk en discreet. De reviews zijn prettig, de prijs/kwaliteit verhouding top, ze leveren snel en anoniem. En het aanbod is heel divers!

een discrete, prettige en duidelijke winkel

Ik heb op een fijne en discrete manier mijn collectie kunnen aanvullen, het is duidelijk hoe producten werken en je kan de producten snel gebruiken.

Snelle discrete bezorging

Hoewel de afzender bij de postbode ongetwijfeld al wel bekend zal zijn, valt het voor de buren minder op wat voor slaapkamerarsenaal ik in huis heb gehaald. Ja okay, misschien hebben ze me partner al wel gehoord in de kleine uurtjes (sorry daarvoor) maar goed. Uitgebreid assortiment met ook dingen waarvan ik zelf wel heb van okay? Maar ieder zijn ding. Betaalbaar en snelle discrete levering, eigenlijk geen minpunten hoe gemakkelijk en snel dat ging. Echt Easy, die Toys.

Erg goede ervaring!

Cadeau voor een vriendin besteld, zou de volgende dag al bezorgd worden. Alles is gewoon goed gegaan zoals het hoort!

Top Service,

We bestellen al jaren bij easytoys, de ons nacht kasje en een groot op berg doos is vol, de prijs is hier ook gewoon goed voor wat je besteld, kwaliteit is er ook, als het stuk gaat binnen 14 dagen doen ze niet moeilijk, je krijgt gewoon een nieuwe op gestuurd of geld terug!!

Snelle discrete levering

Leuke speeltjes zijn snel en discreet geleverd

Altijd precies zoals je verwacht en snelle levering

goed8

Goede verwonden bestelling alles compleet

Super duidelijk en perfecte service!

Het is overal op de site goed aangegeven en de filters zijn ook correct accuraat ingevuld! (Bijv. Man/Vrouw/Koppel/Schoonmaken enz) Bij vragen kan je ze altijd direct stellen super fijne service! 10/10 voor easytoys!

Waardeloos product

Op 02 maart 2022 een mastrubator gekocht, helaas gaf deze begin juli 2022 de geest, deed niks meer. Op 16 juli een andere mastrubator gekregen onder garantie. (4 maanden gebruikt ). Nu eind december 2022 is de vervangende, na 5 maanden gebruik wéér kapot. Nu word echet niks vervangen en krijg ik volgende reactie: Op dit artikel zit een garantietermijn van een half jaar. Deze termijn is ondertussen voorbij, u kunt helaas geen aanspraak meer maken op garantie. De garantietermijn loopt vanaf de aankoop van het eerste product. Leuk en aardig Easytoys. Ik 2 keer zo een ding gehad en 2 keer binnen 6 maanden kapot. Het is dus gewoon een niet degelijk product als dit binnen een half jaar kapot gaat. Verder staat nergens duidelijk hoe lang het garantietermijn is, als dit afwijkt van de europeese richtlijn van 2 jaar, dan dient dit duidelijk vermeld te staan bij de produkten. Hoop op een goede en passende oplossing en niet zo een afschuifmail Betreft: ET220302199110 & vervanging van deze Easy toys heeft na deze klacht het netjes opgelost met het opsturen van een nieuwe incl. 2 extras. Ben benieuwd of deze het langer volhoud dan de vorige 2.

Zeer leuke shop!

Deftige uitleg en leuke items en zeer snelle verzending

Good service and fast shipping

You get what you expect and also cheaper then other sites

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam