Correcte en prima firma !

Supersnelle leveringen én antwoorden indien je vragen hebt ! Alles discreet en veilig verpakt ! Retourneren heb ik tot nu toe niet hoeven doen , maar ik denk dat daar géén enkel probleem komt bij kijken ! Kortom , voor mij een vaste leverancier !!

Super de luxe!

Super stimulator gevonden bij Easy Toys, levering op Zondag

Zeer goed en discreet

je kan goede uitleg vinden over de verschillende producten en het assortiment is ruim en kan al je wensen vervullen

Supercomplete website met veel keuzes qua zoekopties, betalen en leveren!

Simpel, duidelijk en snel.

Spannende belevingen meegemaakt

Meerdere malen iets besteld van A tot Z, makkelijk en overzichtbare site met snelle en decrete bezorging. Ik en mijn vriendin zijn no lang niet uitgekeken.

Lekker snel, lekker anoniem

In tijden als dit dat het makkelijk is als single om aan je behoeftes te komen. En je dan tóch de stap neemt om iets te bestellen. Is de service uitstekend! 100% anoniem én kon een dag later al van de producten genieten.

Prima shop

Snelle levering en goede prijzen. Duidelijke webshop om de dingen te zoeken die je nodig hebt

Goede uitleg op de site Snelle levering top!

Mijn ervaring is echt heel goed

in een woord heel goed alles wat ik besteld heb was ineen woord goed het kwam altijd binnen in de tijd die jullie zeiden . de kwaliteit is heel goed. blijf zo door gaan.

Zeer snelle vriendelijke service

ik had perongeluk wat te veel besteld, heb dit direct gemeld via de mail en er werd gelijk actie ondernomen, ik kreeg mijn geld terug en het te veel bestelde item werd niet mee verzonden. Top service en altijd klantvriendelijk.

What you see is what you get! Duidelijkheid en kwaliteit.

De website is duidelijk, overzichtelijk en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Al een aantal keren wat besteld, en het stelt nooit teleur. Als je een toy wilt gaan kopen, dan is Easytoys de plek om naar toe te gaan!

Snelle levering en goede kwaliteit toys.

Uitgebreid kwalitatief aanbod en snel & discreet geleverd

Leuke en aangename website waarop heel hun assortiment per artikel mooi besproken staat met leuke foto's erbij, en ook een korte gebruikshandleiding indien toepasselijk. Alles wordt snel én heel discreet geleverd. Aanrader!

In één woord TOP!

Hele fijne website om op te bestellen, de omgeving voelt erg vriendelijk en tilt het niveau van sekstoys naar een nieuw niveau! Dit straalt eenvoud luxe en plezier uit, al met al een genot om te bestellen en een genot om mee te spelen

Eindelijk 1 die naar mijn zin is. Ik ben lang op zoek geweest maar die zoektocht is nu eindelijk voorbij. Hier gaan wij samen veel plezier aan beleven.

Goed snel en discreet

Goede informatie bij de producten. Snelle en discrete levering. We hebben er al heerlijk van genoten.

Heldere, duidelijke webshop met betaalbare producten

Een prettige webshop met goede zoekfunctie. Frisse vormgeving, betaalbare producten en super snelle levering. Mijn vaste webshop voor toys en aanverwante producten.

Ik heb alle artikelen die ik wilde gevonden via de catalogus. Je kan de zoekopdracht daarna ook nog verfijnen. De artikelen die je wil of waar je interesse in hebt krijg je dan meteen te zien. Goede site dus.

Prettig, anoniem en daarbovenop snel!

Het doen van een aankopen op easytos ging makkelijk snel en eenvoudig. En dat is toch wel iets dat je wilt. Doordat EasyToys de optie gaf om de levering te laten bezorgen op een PostNL punt, was het voor mij prettiger om door te gaan met het plaatsen van mijn bestelling. (Deze optie is geweldig wanneer je nog thuis woont!) Ook kwam het, ondanks deze COVID-19 tijden, vrij snel aan!

Goed.

Alles snel en correct geleverd

fijn geholpen bij vragen via app Goede snelle levering discreet verpakt wat ze beloven doen ze ook

Snel en discreet

Snel en discreet

Goede website waar alles goed te vinden is. Concurrerende prijzen, discrete en snelle levering.

Easytoys is geweldig!

Ik heb easytoys pas november 2019 ontdekt omdat ik als vrijgezelle dame war wilde hebben om mezelf me te plezieren. Ik kwam al gauw op deze site terecht. Ze hebben voor ieder wat wils. Wil je een wat duurder speeltje? Dat hebben ze! Wil je een wat goedkoper speeltje? Dat hebben ze! Ook qua lingerie en kleding, het is niet alleen maar voor de slankere dames, ook de dames die wat bezetter zijn kunnen hier terecht. Dat vind ik met name heel fijn. Ben wat gezetter en kan niet altijd wat leuks vinden bij andere sites omdat die mijn maten nog hebben. Bij easytoys hebben ze dat wel! Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken van de klantenservice omdat tot nu toe alle producten nog goed bevallen. Kortom, ik vind easytoys geweldig!!

Een nieuwe wereld gaat open!

Heel snelle en discrete levering. Aangenaam en makkelijk te reinigen materiaal. Al vele uurtjes plezier aan gehad

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam