Discreet, snel en sexy

Grote keuze in sextoys en dergelijke. Ik hou van de recensies en discrete bezorging. Het is een duidelijke pagina waar je je weg kunt vinden als groentje. Wat een openbaring! Ik hou van de extra filmpjes bij sommige sextoys. Als groentje kan dat handig zijn!

Betere service nog nergens anders gevonden

Van de vele webshops in deze sector is dit met stip toch wel de shop die op 1 staat.

Super website!

super goede website, alles is er top! Al vaak bestellingen op gedaan en steeds de dag nadien geleverd top is dit! Dit raad ik iedereen aan. Super super super

Superfijne service

alles perfect. Nog erg laat besteld en alsnog de volgende dag in huis. Het enige dat me tegenviel was dat het product dat ik eigenlijk wilde (een grotere verpakking) niet meer beschikbaar was en ik in verhouding meer moest betalen en er nog verzendkosten bij kwamen omdat ik onder de 50 euro zat.

Goede prijs kwaliteit verhouding

In de winkel duidelijk kennis van zaken. Goede uitleg Klantvriendelijk Spontaan en eerlijk.

Goede kwaliteit

De spulletjes die ik bestel voor mijn gehandicapte zoon zijn goed en perfect voor gebruik

Altijd goed

Iedere keer als ik op easytoys bestel, gaat alles vlot. Verzending duurt niet lang, nog nooit problemen mee gehad. Ooit 1 keer een apparaat dat kapot aangekomen was, hen gemaild en meteen een nieuw gekregen. Het aanbod op de site is ook heel erg groot en veel reviews te lezen zodat je goed een idee krijgt van wat je koopt. Ik ben een tevreden klant!

Optimaal genieten

Alles wat ik hier heb gekocht is erg fijn. Van klein tot groot, je hebt met alles veel plezier!! Ik geniet er elke keer van en je hebt heel veel keuze. Voor ieder wat wils.

Snel duidelijk en discreet

Bereikbaarheid van de klantenservice is top. Via Whatsapp te bereiken waar je vervolgens snel een antwoord krijgt. Product is spoedig geleverd met tussentijdse updates zodat je weet waar je aan toe bent.

Super goed, gewoon fantastisch

Ik vind het een super goede webshop. Super aardige klantenservice, ze staan altijd voor je klaar met vragen en lossen het super goed en snel op! Helemaal top gewoon! Ik ben dik tevreden!

Snelle en discrete levering

Snelle levering, discreet verpakt, geen klachten. Gewoon goed.

Helemaal naar verwachting

Ruim assortiment met goede prijzen en een leuke Outlet. Komen levertijden na. Overzichtelijke en goed werkende website.

Zeer goede en snelle levering ,

Super goede ervaring

Heel snelle levering en discrete verpakking. Zeer tevreden en zal hier zeker opnieuw bestellen!

Ruime keuze, goede service

Al enkele malen verschillende zaken van easytoys aangekocht. Zeer duidelijke omschrijving en info op de website, correcte en discrete levering. Kortom een webshop die voldoet aan zijn beloften. Ik ben regelmatige klant.

Snel, en met een super service!

Bestellen gaat makkelijk en vlot, je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden. Met een product was een probleempje, maar communicatie hierover was vlot (zelfs in het weekend!), en de afhandeling was helemaal geweldig. Ga vooral zo door!

Compleet tevreden

Snelle en nette leveringen, producten altijd goed en volop keuze!

Goede service voor een goede prijs

Easytoys heeft een makkelijk te navigeren site met een hele boel leuke producten. Verzending gaat snel en discreet. Het enige nadeel is dat er veel producten die niet leverbaar zijn op de site staan.

Er is maar 1 woord FANTASTISCH.

De shop is uitstekend uitgerust voor ieders zin en wens. Ik gebruik de shop al jaren en nooit een klacht gehad. Prijzen zijn ook in verhouding met andere sites maar de servies van easy toys topt het helemaal.

Duidelijk en overzichtelijk

je krijgt wat je verwacht, snel en een goede kwaliteit

Duidelijke website, snelle levering, volgende dag al. retourneren ook geen probleem. En anonieme levering met vooraf een sms of emailtje.

Precies goed.

Alles van leveren tot het product zelf zijn prima bevallen. Enige minpuntje is dat er een hoop artikelen zijn die “vanaf ...” weer leverbaar zijn om vervolgens de datum te zien verschuiven. Gezien corona niet heel gek.

Prima bedrijf leveren mooie producten

Div Toys besteld netjes snel en discreet geleverd voor een goede prijs ,wij zijn erg blij met deze toys en genieten er van ze doen wat ze moeten top

Ge-wel-dig

Easytoys is een site met veel leuke toys voor een leuke prijs. Ook is er vaak gigantische sale! Verder wordt je bestelling snel geleverd en voldoet het tot nu elke keer weer aan mijn verwachtingen.

Makkelijk uitgekozen en snel geleverd

Prima ervaring! Ruim assortiment, juiste producten gemakkelijk vindbaar, goed geprijsd en snel geleverd.

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam