Sneller opgestuurd, ben ik heel tevreden met deze webshop en zal ik zeker teruggekomen.

Veel keus, geen gedoe

Gewoon makkelijk te bestellen, discrete en snelle aflevering.

Snel en discreet

Snelle levering en producten voldoen aan de verwachting. Wordt discreet geleverd.

Fijn

Lekker disreet en leuke spullen

uitvoering en levering oke

snelle levering en prima speeltjes

goede service en discreet

Als je op de site een product bekijkt kan je direct zien wanneer je het krijgt als je het besteld. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen en het is allemaal discreet gebeurd, wat prettig is omdat het toch wel 18+ producten zijn over het algemeen.

Goede service en snelle levering

Goede en snelle levering plus ook goede after sales mocht t nodig zijn. Kortom zeer betrouwbaar en goed bedrijf .

Top service en snelle levering.

ik heb nu al meerdere keren bij easytoys besteld. Als ik vragen had over de bestelling wordt ik goed en snel geholpen.

De beste site voor alle soorten producten

Het assortiment van easytoys is waanzinnig. Alles wat je nodig hebt kan je hier vinden. Van de benodigde condooms, speeltjes tot aan verjaardagscadeau sets. Een echte aanrader!

Goede art. snel geleverd !!

een goede aanbod aan speeltjes

goed! altijd een goede service

Goeie service...prijs kwaliteit super

Gewoonweg top

Meer dan een webwinkel

Snelle levering en duidelijke website. Met het blog en de reviews erbij wordt het geheel meer dan een webshop maar eerder een lifestyle platform.

Sensationeel

Alles krijg ik netjes meteen thuis bezorgt zoals als vermeld staat,netjes en discreet. De producten werken naar een goede prijs kwaliteit verhouding.

netjes verpakt. Snel geleverd. Nette service

Snel en correct

Een leuk assortiment en goede prijs!

Aantrekkelijk

Ik vond de site heel makkelijk om toys te zoeken die ik wou de betaling ging ook erg vlot en makkelijk. Ben er erg tevreden over vooral het resultaat wat ik binnen heb gekregen g-e-w-e-l-d-i-g !! Ik zou zeker vaker bestellen bij easytoys.nl Is echt een aanrader voor iedereen die houd van wat spannends.

Super snelle levering maarrr....

Ik heb een Nalone Blowjob Masturbator gekocht...De trillingen zijn prettig, maar dan heb je ook wel gezegd. Klaarkomen doe ik niet hiermee! Ik heb nog een 'oude' Fairy wand vibrator daarmee kom ik wel (soms) klaar maar de kop is van hard materiaal dus na een tijdje bijna begint het wat pijnlijk te worden. De dag daarna heb dus maar een Magic Wand Maturbator (die de krachtigste zou moeten zijn; nou ook hier weer geen krachtige vibraties! Slechts 3 vibratie snelheden en 3 dezelfde met pulsering. Met ander woorden, snelle goede levering, maar deze easytoys zijn voor geen better toys! Het een en ander voldoet voor mij niet en ben ik flink wat geld kwijt, voor nop! Helaas

Super ervaring.

Snelle bezorging en zeer goede materialen.

Snelle levering en goede kwaliteit product

de website is makkelijk, overzichtelijk met veel informatie. Zowel over het product alsook over gebruik. De levering geschiedt discreet en snel en tenslotte was het product precies wat wij ervan verwachtten

Geweldig!

Zeer leuke speeltjes, goede service, erg duidelijke omschrijvingen.

wat moet ik zeggen gewoon perfect

van alles wat ik besteld heb ,bij EasyToys is altijd perfect ik raad de mensen aan om toch eens te kijken op hun website , en voor de prijs hoef je het niet te laten,,,,,

Goede kwaliteit en service!

Hele fijne website met heel ruim assortiment. Pakketje wordt discreet verzonden en mag alleen bij jou bezorgd worden zodat het niet per ongeluk bij de buren eindigt. Levering was de volgende dag al. Goede verpakking. Producten waren van hoge kwaliteit. Website was duidelijk, overzichtelijk alles te vinden.

Prima product, snelle levering en top service!

Helemaal goed

Mijn pakketje kwam erg snel en werd netjes geleverd top!

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam