Snel geleverd en zeer goede service. Ontvangen artikel werkte niet, een nieuwe werd dezelfde dag Kosteloos verzonden!

Topervaring, zowel met het product als de service.

Persoonlijk had ik nog nooit van easytoys gehoord. Jammer. Want het heeft een wereld voor mij geopend en de kennismaking was heel positief. De website is heel overzichtelijk en duidelijk met voldoende informatie. De reviews hebben mij enorm geholpen bij mijn keuze. Nadien een enorm snelle levering, namelijk de dag nadien. Zelfs in deze Corona tijden waar alle pakjes precies vertraging hebben. Heel belangrijk: een discrete verpakking! Ze zullen ook nooit leveren bij de buren indien er niet open gedaan wordt wat een geruststelling is. Over het product zelf kan ik alleen maar het volgende zeggen: waw. Ik zal hier zeker nog opnieuw bestellen!

Fijne winkel met goede service

Bestel regelmatig iets, en altijd keurig op tijd geleverd. Kleine producten zouden van mij in een iets kleinere doos geleverd mogen worden. Wat ik ook fijn vind is dat er op de website veel uitleg staat over het gebruik van een product, en de verschillende soorten die er van zijn. Dat geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Snelle discrete levering

Er is enorm veel om uit te kiezen. Bestellen gaat erg eenvoudig op de prettige en stijlvolle website van easytoys. De bestelling wordt vervolgens snel afgewikkeld en discreet verzonden. Erg fijn. Aanrader.

Top service snelle levering en top producten

Goed en snel geleverd

De levering klopt altijd en is compleet en netjes verpakt. De bestelling wordt zelfs in cotonatijd snel geleverd.

Goed product en snelle service!

Op de website v EasyToys zijn de producten goed omschreven en makkelijk op te zoeken. Er waren geen verzendkosten, maar om het op maandag bezorgd te krijgen had ik wèl betaald. Vanwege drukte bij bezorging kwam het toch pas op dinsdag. De verzendkosten kreeg ik gelijk weer terug! Top!!

Prima winkel

Lees wel goed de beschrijvingen van produckten

Snelle en discrete service

Nu al vaker besteld bij easytoys. De prijs kwaliteit verhouding is prima en ook vind ik de product informatie op de site erg prettig. De levering is snel en discreet.

Top producten snelle levering

Bestel regelmatig iets om mijn vriendin mee te verrassen en dat valt goed in de smaak bij haar.

Geen goede service

De producten die ik had besteld waren duurder dan op een andere website, maar zouden binnen één dag geleverd worden - dus ik was wel bereid om wat extra te betalen. Helaas kreeg ik mijn pakket pas op maandag in plaats van zaterdag. Toen ik de klantenservice belde om mijn probleem voor te leggen zei de mevrouw dat ze niks voor me kon doen. Volgende keer bestel ik gewoon weer via bol.com of een andere website, is goedkoper en veel betere service!

Mooie producten die overeen komen met de omschrijving...We genieten er volop van.! snelle service en makkelijk via PostNL....makkelijk af te halen bij afhaalpunt. Ga zo door easy toys..

Goede service, goede kwaliteit

Ik heb al meerdere keren bij Easytoys besteld en ik ben nog nooit teleurgesteld. De kwaliteit van de producten is goed en door de (meestal) uitgebreide reviews en beoordelingen van anderen kun je zelf een goede inschatting maken of een product iets voor jou is. Ik heb ook wel eens contact opgenomen met de klantenservice en ook hier werd ik goed en professioneel behandeld. Dat is erg fijn, want ik kan me voorstellen dat dit voor mensen een grote stap is wanneer het om intieme producten gaat. Al met al vooralsnog goede ervaringen met de website, de producten en de service. Daarnaast wordt het altijd discreet verzonden. Ook vind ik het een groot pluspunt dat Easytoys vaak samenwerkt met influencers en daarmee naar mijn inziens de inclusiviteit van hun merk laten doorschemeren evenals bijdragen aan het verbreken van het taboe rondom sekstoys en seksualiteit.

Super tevreden.

We hebben al vaker wat besteld. Laatste bestelling was niet helemaal in orde. Heb hier een mail over gestuurd. En 2 dagen later had ik al een vervangend product. Wij zeggen bij easy toys. Its all easy en good.

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Heel snelle opvolging van de levering, en zelfs in deze drukke online buying tijden, weten ze op tijd te bezorgen, heel tevreden van!

Pret in bed

Hele toffe online shop met vlotte verzending. Altijd mooie acties in aanbod die je bakken plezier bezorgd

Heel erg blij er mee

Ik en mijn vriendin zijn er blij er mee

Er is veel te vinden op Easytoy. Als er iets mis is wordt je telefonisch altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

snelle levering, goede kwaliteit

veel keus, snelle levering, altijd prima ervaring

Super netjes en snel

Ik heb een super goeie ervaring met easytoys, de site is overzichtelijk en super handig om te gebruiken. De pakketjes komen snel binnen en er staat geen afzender op, dit is ook super fijn. Bij vragen kon ik de klantenservice appen, deze reageerde snel en heel aardig dus was het zo opgelost. Super goed jullie!!

Ik had een vibrator besteld. En dat was mijn eerste. Het was een snelle levering, discreet verpakt en doet alles dat ze beloofd hadden.

Goedkoop en snel geleverd

Goede site met veel reviews en duidelijke productbeschrijving. Goedkoper dan andere en binnen een dag geleverd.

Heel spannend

Zeer discreet verzending. Snel geleverd en met tracking goed te volgen. Betaling gaat gemakkelijk en overzichtelijk

Snelle levering, prettige webshop

Erg tevreden! Snelle levering, duidelijke webshop met goede uitleg (tekst en filmpjes).

Phoenixweg 6

9641 KS Veendam